27/6/17

Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικοί κληρικοί που έχουν ακόμα φωνή - Μητροπολίτης Πάφου: Απουσιάζει η Κυπριακή Δημοκρατία από την Διάσκεψη

Η αυτοπαγίδευση των ελληνοκυπρίων στην Ελβετία είναι προφανής, αφού έχουμε μία πενταμερή διάσκεψη , όπου και τις εγγυήτριες χώρες αναγνωρίζουμε και η Κυπριακή Δημοκρατία, για την οποία υποτίθεται ότι όλοι θα συζητούν το μέλλον της, είναι η μόνη ως αναγνωρισμένη κρατική υπόσταση από τον ΟΗΕ και την Ε.Ε. που θα απουσιάζει από το τραπέζι των συνομιλιών αυτών, με την παραδοχή ότι ο Πρόεδρος της, υποβιβάζεται σε εκπρόσωπο της ελληνοκυπριακής κοινότητας του νησιού. Αυτό είπε στον 9.84 ο Μητροπολίτης Πάφου, κ. Γεώργιος .
Ο ίδιος σημείωσε ότι ο έλληνας ΥΠΕΞ , αποτελεί την ύστατη γραμμή άμυνας αυτή την ώρα, για να μην πάρει τροπή εθνικής ήττας η διάσκεψη στο Γκράς Μοντάνα της Ελβετίας, ενώ τόνισε ότι ο Κυπριακός λαός είναι απίθανο με δημοψήφισμα να δεχτεί την αυτοκατάργηση του κράτους του, της μόνης οντότητας που διασώζει διεθνώς την πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού , αυτή των ελληνοκυπρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.