4/4/19

Με το 40% της Κύπρου υπό κατοχή, εμείς στη Κομοτηνή προβάλλουμε "ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"!!!

Eπίδειξη από την Ομάδα των Περιστρεφόμενων Δερβίσηδων στην Κομοτηνή

Η Ομάδα Περιστρεφόμενων Δερβίσηδων του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Δημοκρατίας θα κάνουν μια παρουσίαση στην Κομοτηνή.
Η εκδήλωση οργανώνεται από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκη και την Δημοτική Επιχείρηση Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού Κομοτηνής και θα γίνει στις 6 Απριλίου ημέρα Τετάρτη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 20:30 και η Ομάδα Περιστρεφόμενων Δερβίσηδων του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Δημοκρατίας, θα συμβάλει να περάσουν καλά οι Κομοτηναίοι.
Στην εκδήλωση είναι καλεσμένος όλος ο κόσμος της δυτικής Θράκης, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=12694   4/4/2019

Σχ: Δηλαδή η περιφέρεια και ο δήμος Κομοτηνής βάζουν χρήματα για να δούμε τον πολιτισμό αυτών που



Εισέβαλαν και κατέχουν το 40% της Κύπρου



Που υπερηφανεύονται πως πέταξαν τους παππούδες μας στην θάλασσα



Που πέρσι τέτοιον καιρό κρατούσαν εντελώς αναίτια κι εκδικητικά τους Μητρετώδη και Κούκλατζη.

Να μην ξεχάσετε να καλεσετε και τον πατέρα του εθνομάρτυρα Σολωμού, που τον σκότωσαν πάνω στον ιστό οι Τούρκοι…

Πάντως θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βγάλουν καμιά φωτογραφία κοντά στον Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής οι διάφοροι ξεδιάντροποι υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι…


Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα δεν είναι οι Τούρκοι, ΕΜΕΙΣ είμαστε το πρόβλημα…

9 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς κυρ Ακκυριά, το πρόβλημα είμαστε εμείς! !!!
    Δεν είναι τυχαίο το " ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών "
    Και εξηγήστε μου όταν λέω ότι είμαστε ένας κακός λαός χωρίς να βλέπει τα λάθη του !!!!!
    Γιατί να παρεξήγησε όταν λέω κοπρολαος !!!!Εγώ εκεί ανήκω !!!
    Και κλείνω λέγοντας ότι αν δεν μάθουμε να βλέπουμε τα λάθη μας .... Δεν θα τα διορθώσουμε ΠΌΤΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τουρκικός στρατος επεξεργάζεται συστηματικά, σχεδια Ψυχολογικού πολέμου,μέρος των οποίων αποτελούσε η ψευδής κοινοποίηση φωτογραφιών και ειδήσεων για τις βόμβες που έβαζε δήθεν η ΕΟΚΑ στα τζαμιά της Κύπρου, τις δήθεν σφαγές στην Ομορφίτα Κύπρου από τους αμυνόμενους Έλληνες, η απόλυτη σιωπή για την τύχη των αγνοουμένων μας στην Κύπρο μας και η απαγωγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, όπως και άλλες ενέργειες Ψυχολογικού Πολέμου που διεξάγει ειδικό τμήμα του τουρκικού στρατού!

    Ο ιδρυτής του Ιστολογίου τα έχει ήδη αναφέρει επανειλημμένα!!

    Φιλικά

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "......Ἰδιαίτερα τονίσθηκε ὅτι τά σουφικά τάγματα δέν ἦσαν ὁμάδες διανοουμένων ἤ καλλιτεχνῶν ἀλλ᾽ εἶχαν στενότατη διαπλοκή μέ τά πολιτικοθρησκευτικά δρώμενα στόν χῶρο τῆς Ὀθωμανικῆς αὐτοκρατορίας. Εἶναι χαρακτηριστικό ὅτι στήν τελετή καθιερώσεως κάθε νέου σουλτάνου τό ξίφος ἐδίδετο σέ αὐτόν ἀπό τόν σεΐχη (ἡγούμενο) τοῦ τάγματος τῶν Μεβλεβί, ὁ ὁποῖος ἤρχετο γιά τόν σκοπό αὐτόν ἀπό τό Ἰκόνιο στήν Κωνσταντινούπολη.

    Σύμφωνα μέ τούς σοβαρούς ἐρευνητές, οἱ δερβίσες ἦταν οἱ ἱεραπόστολοι τοῦ Ἰσλάμ καί οὐσιαστικά αὐτοί ἐπέτυχαν, στό ὄνομα τάχα τῆς θρησκευτικῆς ἀνοχῆς, νά ἐξισλαμίσουν τούς χριστιανικούς πληθυσμούς τῆς Μικρᾶς Ἀσίας.

    Τά ἰσλαμικά σουφικά τάγματα, Σουνιτικά, Σιϊτικά καί Μπεκτασικά (300 τόν ἀριθμό τότε, μόνο στήν Κωνσταντινούπολη) κατήργησε διά νόμου τό 1925 ὁ Κεμάλ Ἀτατούρκ. Σήμερα ἀναβιώνουν,...."
    Πηγή http://www.imglyfadas.gr/portal/gr/details.asp?cdPro=%7B0EC53AEB-D458-4044-B6AC-278007206A70%7D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα αυτά, όπως και τα παύθηνα διδόμενα κσι προβαλλόμενα τουρκικά φίλμς στους Ελληνικούς Διαύλους Τηλοψίας, με την ρήτη υποχρέωση να μην υπάρξουν Ελληνικοί μεταγλοτισμένοι διάλογοι μετάφρασης, αλλά αναμετάδοση οπωσδήποτε στην πρωτότυπη τουρκική γλώσσα, εντάσσονται στην προπαγάνδα από το Τουρκικό Γραφείο Ειδικού Πολέμου που διαθέτει εδώ και πολλά χρόνια το Τουρκικό ΓΕΣ.
    Φιλικά
    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνέχεια από το προηγούμενο σχόλιο!

    ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 27 12 2018
    Δύο Δημοσιογράφοι οι Πρώτοι Νεκροί της Τουρκανταρσίας 1963, δολοφονημένοι από Τούρκους παραστρατιωτικούς 26/12/18
    [Σημείωση: Κατά τον Στρατηγό Μπαλτζώη,τόσο η Προβοκάτσια των Τούρκων όσο και το πογκρόμ της Κων/λης το 1955, ήσαν εν γνώση των Αμερικανών τους οποίους χώριζε από τους Τούρκους μόνον ένας τοίχος [(Σημείωση:Στρατηγός Ι. Μπαλτζώης SLPRESS 2018 Ο Ντενκτας, νομίζω ότι ήταν ο Εισαγγελέας, που επί αγγλικού καθεστώτος, κατεδίκαζε τους Κυπρίους αγωνιστές της ΕΟΚΑ Ευμένης Καρδιανός. Ειδικά για την Ελλάδα, κατά τον Στρατηγό Ι. Μπαλτζώη την δεκαετία του 1950 και του 1970, η στάση του ΝΑΤΟ τότε έβλαψε απροκάλυπτα τα ελληνικά συμφέροντα.
    Συγκεκριμένα, το στις 6-7 Σεπτεμβρίου του 1955 σημειώθηκαν βαρβαρότητες εναντίον των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα μάλιστα με δήλωση του στρατηγού Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου, οι επιθέσεις αυτές χρηματοδοτήθηκαν από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από την JUSMAT, τα γραφεία της οποίας ήταν μεσοτοιχία με την Διοίκηση Ανορθόδοξου Πολέμου (Özel Harp Dairesi) στην Άγκυρα.
    Μετά από μια εικοσαετία, το 1974 εκτοξεύτηκε επίθεση τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο. Η εισβολή αυτή σχεδιάστηκε από το Α μέχρι το Ω από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ. Την ίδια χρονιά η ατλαντική Συμμαχία υιοθέτησε πολιτική «Πόντιου Πιλάτου» σε αμέτρητες περιπτώσεις επιθετικής, παράνομης και αναθεωρητικής συμπεριφοράς ενός μέλους του ΝΑΤΟ, της Τουρκίας, κατά ενός άλλου μέλους της Συμμαχίας, δηλαδή της Ελλάδος. Τόσο η Ελληνοτουρκική κρίση του 1987, όσο και η Κρίση των Ιμίων είχαν σχεδιαστεί και εκτελεστεί από τις ΗΠΑ,
    Τη νύχτα της Δευτέρας 23ης Απριλίου 1962 η τουρκική τρομοκρατική οργάνωση ΤΜΤ, στρατιωτικός βραχίονας στην Κύπρο από το 1958 του Γραφείου Ειδικού Πολέμου (ΓΕΠ) των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, με επικεφαλής της πολιτικής της πτέρυγας τον Ραούφ Ντενκτάς, δολοφόνησε στα σπίτια τους, τον πρώτο στο κρεβάτι όπου κοιμόταν με τη σύζυγο του δίπλα στα δυο ανήλικα παιδιά τους και τον άλλο μέσα στο αυτοκίνητό του έξω απ’ το σπίτι του, αμφότερους στην τουρκική συνοικία της Λευκωσίας, τους δύο αντι-ντενκτασικούς δημοσιογράφους και δικηγόρους,
    - Αϊχάν Μουσταφά Χικμέτ και
    - Αχμέτ Μουζαφέρ Γκιουρκάν.
    Εκδότες της εβδομαδιαίας τ/κ εφημερίδας «Τζουμχουριέτ», από τις 16 Αυγούστου 1960, ημέρα επίσημης εγκαθίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μαχητικοί υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας και εναντίον των διχοτόμων Φαζίλ Κιουτσούκ και Ραούφ Ντενκτάς. Επίσης σε αυτό το σχέδιο εντάσσοταιτα διάφορα περιστατικά στα οποία ενοχοποιούνται οι Έλληνες Κύπριοι, ενώ τα έχουν διαπράξει Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ!!
    Βλέπε:
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2018/12/1963.html#more

    Φιλικά

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αηδίες. Ντροπή σε αυτούς που διοργανώνουν αυτά τα αίσχη και ντροπή σε όσους θα παρευρεθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλ παμε δια ΕΟΚομοτηναιωνΑ.
    Η οποια ηδη εχει προχαρακτηριστει παρανομη.Τωρα απο στεμμα Η μπερε Τσεκεβαρα, δεν εχει σημασια.Η Τουρκια θα επιχειρησει στην Θρακη, εχοντας δωσει υποσχεσεις που δεν θα τηρησει και εχοντας λαβει υποσχεσεις που θα τηρηηθουν επακριβως απο τους δωσαντες αυτες, διοτι απλα δεν θα μπορουν να κανουν αλλιως.Εχουνε και την εμπειρια απο κυπρο βλεπετε.Βλεπω προκυρηξεις να πεφτουν απο αεροπλανα , πως ο αγωνας θα ειναι ματαιος, αφου η Ελλας ουτως η αλλως θα θυσιασει τα προβατα της που ευρισκονται στο μαντρι, διχως να λογοδοτησει ποτε.Να το θυμαστε.Την Κυπρο θα την πληρωσουμε πολυ πιο ακριβα , απο οσο μας αφησαν να νομιζουμε.Τιμωρηθηκε ποτε κανεις?Μετα απο σαραντα τοσα χρονια.Ειναι ολοι στο κολπο grosso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και οι Τουρκοι προβαλλουν τον....Κουρδικο πολιτισμο !! Και των...Σταυροφορων !! Των γαρ βλακων .απειρων γενεθλα..Φαινεται οτι εδω γεννιουνται αριθμοι βλακων μεγαλοι..Οι μανες φταινε ?? Το κλιμα αποκλειεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λάθος την ημέρα κάνετε, 6 Απριλίου είναι Σάββατο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.