4/4/19

Μάικλ Ρούμπιν: «Ο Ερντογάν δεν θα διστάσει να επιτεθεί σε ελληνικό νησί»!

Το ενδεχόμενο να επιλέξει ο Τ. Ερντογάν την περαιτέρω ένταση κινούμενος σε πιο επιθετικές ενέργειες στο Αιγαίο, αφήνει ανοιχτό ο Μαικλ Ρούμπιν, αναλυτής μιας από τις γνωστότερες και ισχυρότερες «δεξαμενές σκέψης» της Ουάσινγκτον, του American Enterprise Institute, ο οποίος σημειωτέον έχει επικηρυχθεί από τον πρόεδρο της Τουρκίας με το ποσό των 750.000 ευρώ. Επίσης, σημειώνει ότι η πώληση των F-35 στην Τουρκία έπρεπε να έχει λήξει εδώ και καιρό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Φιλελεύθερο και αναδημοσιεύεται σήμερα από το liberal.gr o κ.. Ρούμπιν επισημαίνει σχετικά με το θέμα της πώλησης των F-35 ότι οι διπλωμάτες των ΗΠΑ ελπίζουν πως «η Τουρκία δεν ήταν τόσο κακός σύμμαχος και έτσι συνέτειναν στην πώληση». Και αυτό παρά το γεγονός ότι «το ποιος ήταν στ’ αλήθεια ο Ερντογάν είχε φανεί» 

Μάλιστα σημειώνει πως «Οι Τούρκοι είναι τυχεροί που έχουν την Ελλάδα γείτονα, ακόμα κι αν η Ελλάδα δεν είναι τυχερή που έχει την Τουρκία»!



Για τη συνέχεια Liberal

7 σχόλια:

  1. Ωραια, κι εσεις ως ΝΑΤΟ τι θα κανετε? Μπορειτε να μας εξηγησετε γιατι θα τρελλαθουμε με τις μαλακιες σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανέναν ΝΑΤΟ. Ότι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας. Όπως πάντα στην ιστορία μας
      Ψηλά το κεφάλι!
      Έτσι και τολμήσουν θα τους κάψουμε ζωντανούς. Δεν είμαστε ελαφρά οπλισμένη παραστρατιωτική οργάνωση αλλά κράτος. Με προβλήματα αλλά ικανό να προκαλέσει πολύ μεγάλες καταστροφές στην Τουρκία. Φωτιά και ατσάλι χωρίς έλεος στα ισλαμικά ιμπεριαλιστικά φασιστικά γουρούνια της Ανατολής!

      https://www.youtube.com/watch?v=y13vfKWxF6M

      Διαγραφή
  2. Aφού αγρυπνεί ο Ρούμπιν και η σύμμαχη ράτσα του για πάρτη μας, εγώ ξαναπάω για ύπνο.
    Αφόύ βέβαια στείλω το τηλεγράφημα συγχαρητηρίων στο ΝΑΤΟ και ευχές για τα 70 χρόνια της άγευπνης προστασίας μας από κάθε κακό -δικτατορία, εισβολές, διχοτομήσεις, τουρκικούς διωγμούς, ΄Ιμια, μόνιμη επιδρομή στο Αιγαίο, αρπαγή της Μακεδονίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Αστεριος.
      Το τελευταιο διορθωσε το σε παρακαλω ως προσφορα.

      Διαγραφή
    2. Και τα νησια προσφορα ειναι..οκαζιον...Μεχρι κι ο ...Χριστος εβγαλε απ τον ναο με μαστιγιο τους εμπορους...αλλα εμεις....ανωτεροι τους βαζουμε..Αλλα η κοτα ..2 γραμμαρια μυαλο εχει...οσο και να κομπαζει...κακαριζοντας.

      Διαγραφή
  3. Από ό,τι μαθαίνω, αυτός σε αυτόν τον κύριο έχει ασκήσει ποινική έρευνα η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης, για την (πραγματική, ή υποτιθέμενη) συμμετοχή του, στο πραξικόπημα της 16ης Ιουλίου 2016.

    Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, καλόν είναι να μεταβεί, στα γραφεία της εισαγγελίας, για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως (δυστυχώς για εμένα)καλά τα λέει φτάνει να τα ερμηνεύσεις σωστά και αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.