31/8/10

Η τουρκική πολιτισμική βαρβαρότητα περιέρχεται τη 'Νέα Οθωμανία'!

Μπαϊράμπασα: καταφτάνει στη Θράκη το καραβάνι του τουρκισμού

http://tourkikanea.files.wordpress.com/2010/08/bayrampasa_konvoy-300x199.jpg
Γράφτηκε μεν στις 7/8/2010 στην ιστοσελίδα του περιοδικού Ρόντοπ Ρουζγκαρί και μεταφράστηκε από το http://tourkikanea.wordpress.com, μια που ήρθε ωστόσο το…πλήρωμα του χρόνου, κρίναμε σκόπιμο να σας το υπενθυμίσουμε. Δείτε λοιπόν τι ακριβώς έχουν στο νου τους οι «φίλοι» μας οι Τούρκοι σε μια ακόμη από τις συνεχώς κλιμακούμενες δήθεν επιθέσεις «πολιτιστικής» φιλίας (και στην πραγματικότητα βέβαια οφθαλμοφανείς προκλήσεις). Το δημοσίευμα είναι πραγματικά άκρως αποκαλυπτικό:
"Το Καραβάνι της αφθονίας θα γυρίσει τις χώρες των Βαλκανίων και θα ανοίξει σοφρά στην Κομοτηνή.
Στην τελετή ξεπροβοδίσματος μετείχαν ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Χουσείν Αβνί, ο δήμαρχος Μπαιράμπασά Χουσείν Μπουργκέ, ο δημοτικός σύμβουλος της Κωνσταντινούπολης Γκιοκσέλ Γκιουμουσντάγ, ο καϊμακάμης του Μπαιράμπασά Αμπντουλκαντίρ Γιαζιντζί, ο προϊστάμενος Εθνικής Παιδείας του Μπαιράμπασά Σερβέτ Μπακιρτζί, ο μουφτής Μπαιράμπασά Ιζέτ Σενέρ, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του κόμματος ΑΚΠ Τζεμίλ Γιλντίζ, ο επικεφαλής του τομέα υγείας Δρ. Ρεχά Αλζαφέρ, αντιδήμαρχοι του Μπαιράμπασά, δημοτικοί σύμβουλοι και επιχειρηματίες, δηλαδή, όλο το ισλαμο-φασισταριό.
Ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Χουσείν Αβνί Μουτλού πριν να έρθει στο χώρο της τελετής, επισκέφτηκε τον καϊμακάμη του Μπαιράμπασά και μετά πήγε στο δημαρχείο, όπου θα γινόταν και η τελετή. Εκεί έγινε δεκτός από τον δήμαρχο Χουσείν Μπουργκέ που τον ενημέρωσε για τις έντονες προσπάθειες του δήμου. Ακολούθως ο δήμαρχος Μπουργκέ και ο νομάρχης Μουτλού μαζί με αυτούς που τους συνόδευαν πήγαν στο χώρο όπου θα γινόταν η τελετή.
Το πρόγραμμα άρχισε με συναυλία της ομάδας mehter (στρατιωιτκές μπάντες που ακολουθούσαν τις δυνάμεις εισβολής των Οθωμανών) του δήμου Μπαιράμπασά και συνεχίστηκε με παραδοσιακά τραγούδια των συνόρων. Ακολούθως βγήκε στο βήμα για να μιλήσει ο αρχιτέκτονας του σχεδίου αυτού δήμαρχος του Μπαιράμπασά Χουσείν Μπουργκέ και είπε:
"Όταν βγήκαμε στους δρόμους για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας, ξέραμε πως θα πάμε στην γη των προγόνων μας. Πήγαμε να δούμε τους ομογενείς μας, ώστε οι άνθρωποι κάθε φυλής θρησκείας και γλώσσας να νοιώσουν την δύναμη του έθνους μας. Τις ομορφιές που βλέπουμε στη χώρα των προγόνων μας, φέρνουμε στην πατρίδα μας με αυτά τα αγαπημένα μας φορτηγά. Ας είναι καλός ο δρόμος για το ετήσιο καραβάνι της αφθονίας που οργανώνουμε κάθε χρόνο και ας έχουν αφθονία τα τραπέζια που θα στηθούνε".
Ακολούθως βγαίνοντας στο βήμα ο δημοτικός σύμβουλος Γκιοκσέλ Γκιουμουσντάγ είπε: "Ήρθε πάλι με αφθονία και συγχώρεση αυτός ο ευλογημένος μήνας. Τα χώματα των Βαλκανίων, εδώ κι εκεί, μυρίζουν τουρκισμό. Όλα φέρουν τα ίχνη που άφησαν σε εμάς οι πρόγονοι μας. Η Προύσα είναι η συνέχεια της Βοσνίας. Πάντα είμαστε δίπλα στα Βαλκάνια και στις τουρκικές δημοκρατίες. Αποτελούμε τους φρουρούς της κληρονομιάς που άφησαν οι πρόγονοι μας. Συγχαίρω εκ βάθους καρδίας τον αρχιτέκτονα του καραβανιού της αφθονίας κύριο Χουσείν Μπουργκέ".
Τέλος, βγαίνοντας στο βήμα ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης Αβνί Μουτλού είπε:
"Αυτό το καραβάνι είναι πολύ διαφορετικό. Αυτό το καραβάνι θα μεταφέρει τα ίχνη του πολιτισμού μας σε κάθε μέρος. Συγχαίρω τον δήμαρχο Μπουργκέ και τους άλλους εργαζόμενους. Ο πολιτισμός μας είναι πολιτισμός αγάπης και αλληλεγγύης. Συγχαίρω τον δήμαρχο του Μπαιράμπασά Χουσείν Μπουργκέ, διότι 6 χρόνια τώρα μας κάνει να νιώθουμε αυτά τα συναισθήματα. Με αυτά τα συναισθήματα, εύχομαι στον μήνα του Ραμαζανιού να επικρατήσει η αλληλεγγύη και η αγάπη".
Αφού μοιράστηκε πιλάφι, αριάνι και λουκούμια, πολιτικοί και κάτοικοι του Μπαιράμπασα ξεπροβόδησαν με ενθουσιασμό και προσευχές, το αποτελούμενο από 150 άτομα συνολικά Καραβάνι της Αφθονίας (4 TIR, 2 λεωφορεία, 4 μινιμπάς, οχήματα-γεννήτριες και οχήματα ζωντανής μετάδοσης). Στο πραγματοποιούμενο επί πέντε χρόνια με μεγάλη επιτυχία Καραβάνι της Αφθονίας, που διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα δυναμώνει τους δεσμούς συγγένειας, και με την πίστη πως για μια ακόμη φορά θα δείξει πως η αδερφοσύνη σύνορα δεν γνωρίζει, ευχόμαστε καλό δρόμο»
Σχόλιο: Προσέξτε τα υπογραμισμένα χωρία και κρίνετε μόνοι σας τους σκοπούς του καραβανιού αυτού. Και να μην έχετε καμμία αμφιβολία, φυσικά και θα παραβρεθούνε και κάποιοι Έλληνες (λέμε τώρα….) αυτοδιοικητικοί σε κάποια από τις εκδηλώσεις αυτές. Το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε είναι ως εξής :
-Χωριό Μίσχος-Ροδόπης, 31-8-2010
-Χωριό Εύλαλο-Ξάνθης, 1-9-2010
-Χωριό Αμαξάδες-Ροδόπης, 2-9-2010


Εκεί στο ΥΠΕΞ, αξιότιμε κύριε Δρούτσα, οι βίζες βγαίνουν αυτόματα; Όποιες και αν είναι οι προθέσεις των μουσαφίρηδων;

6 σχόλια:

 1. http://beforeitsnews.com/story/157/361/WikiLeaks_CIA_Red_Cell_Memo_-_Orwellian_Mindset.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τρέμε οικουμενη, ερχεται ο χιλιοχρονος πολιτισμος των Τουρκων στηριγμενος στις ακλονητες βασεις του πιλαφιου, του ξυνογαλου και του λουκουμα. Που οπως ειναι γνωστο, αν παραφας πιλαφι και λουκουμα, αφου μετα ξεδιψασεις με μια κανατα ξυνογαλο σε 5-6 ωρες παραγεις και τα παραπροιοντα του πολιτισμου, ευμεγεθη σε ογκο, ευωδιαστα σε αρωμα, χρησιμα δε και για λιπανση χωραφιων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έλα μωρε τι να μας κάνουν αυτοί... εμείς είχαμε από χρόνια Αγγελόπουλο τώρα έχουμε Χριστοδουλόπουλο και ένα κάρο φυντάνια που μιμούνται στα σκυλιά της στέππας σε λαρυγγισμούς και τις καμήλες της ερήμου σε αμανέδες... και όλα βαφτίζονται Ελληνικά... με διάφορες σαχλαμάρες και γελοίες θεωρίες ... το τσιφτετέλι είναι εθνική έκφραση πια.... δεν ξέρουμε τίπτ' άλλο... τι παραπάνω να μας κάνουν αυτοί; Εμείς έχουμε τουρκαραπογυφτέψει από μόνοι μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ''Γή των προγόνων τους'';
  Ενοούν τη Μογγολία;
  Εγώ γνωρίζω ότι οι Τουρκομογγόλοι απο εκεί ήρθαν,και επίσης ενδόψυχα γνωρίζουν ότι εκεί θα γυρίσουν .
  Δεν γνωρίζουν όμως το πόσο σύντομα θα γίνει αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τουρκικες {βαρβαρο)ονειρωξεις...
  Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.