27/4/12

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο δημοσιογράφο Τζιμ Τάκερ, η συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ 2012 (31/5-3/6/2012) θα πραγματοποιηθεί στη Βιρτζίνια στις ΗΠΑ και όχι στο Ισραήλ

Το ερώτημα που έκαιγε τα χείλη όσων παρακολουθούν στενά το ημερολόγιο της παγκόσμιας ελίτ ήταν: πού και πότε θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ 2012. Έχουμε τώρα μια ικανοποιητική απάντηση σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα.

Το ξενοδοχείο Westfields Marriott Washington Dulles

Ο βετεράνος δημοσιογράφος Τζιμ Τάκερ, ο οποίος καλύπτει τα συνέδρια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για πάνω από 30 χρόνια, δήλωσε ότι ήταν «99% σίγουρος» ότι η επόμενη συνάντηση της επίλεκτης ομάδας θα διεξαχθεί μεταξύ της 31ης Μαΐου και 3ης Ιουνίου στο ξενοδοχείο Westfields Marriott Washington Dulles στη πόλη Σαντιγύ, Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών. «Περιμένουμε μόνο την επιβεβαίωση», είπε. Αν αυτό συμβεί, θα είναι η τρίτη φορά σε 10 χρόνια που αυτό το συνέδριο θα λάβει χώρα σε αυτό το μέρος.

Προηγούμενες πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο ανέφεραν ότι η συνάντηση θα λάμβανε  χώρα για πρώτη φορά στη Χάιφα στο Βόρειο Ισραήλ στο ξενοδοχείο Ρότσιλντ. Νέες πληροφορίες δείχνουν ότι ήταν λάθος. Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που οδηγούν σε αυτό το άλλο μέρος.

Πρώτον, οι συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πάντα διεξήχθησαν στην Ευρώπη ή την Βόρεια Αμερική. Καμία συνάντηση στο παρελθόν εξαιρέθηκε από αυτόν τον κανόνα (αν συμπεριληφθεί η Τουρκία, η οποία φιλοξένησε 3 φορές την παγκόσμια αφρόκρεμα).

Δεύτερον, όλα τα δωμάτια του Ξενοδοχείου Westfields Marriott Washington Dulles έχουν κρατηθεί από 31 Μαΐου έως 3 Ιουνίου. Υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια πριν και μετά αυτών των  ημερομηνιών, αλλά όχι κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου (Πέμπτη-Κυριακή). Ο συντάκτης αυτού του άρθρου προσπάθησε να κλείσει δωμάτιο σε αυτές τις ημερομηνίες στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, αλλά ειδοποιήθηκε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο δωμάτιο. Η ίδια προσπάθεια έγινε για την προηγούμενη ημέρα και την ημέρα μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο: υπήρχαν διαθέσιμα δωμάτια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.