1/9/19

Στρατηγός Μ. Κωσταράκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήξερε από το 2015 το παιχνίδι της Τουρκίας με τους μετανάστες - Αντί να δράσουν, εξευτέλισαν τη χώρα

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο στρατηγός Κωσταράκος, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας από ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε, μετά από ενημέρωση ευρωπαϊκών χωρών, ότι η Τουρκία ήθελε να χρησιμοποιήσει τους μετανάστες ως όπλο προς ίδιον όφελος:
Ακολουθεί η ανάρτηση:

"Είναι απίστευτοι οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ!!
Από την άνοιξη του 2015 γνωρίζει η τότε κυβέρνηση από πληροφορίες συμμάχων, το γεωπολιτικό παιγνίδι της Τουρκίας με τους πρόσφυγες για να πιεσθεί η ΕΕ κ οι ΗΠΑ να της επιτρέψουν να δημιουργήσει μια «Ζώνη Ασφαλείας» μέσα στο Συριακό έδαφος. 
Οι εμμονές της κυβέρνησης, την εμπόδισαν να λάβει ουσιαστικά μέτρα για να προστατεύσει τη χώρα μας και την ΕΕ. Άργησαν να λάβουν τα οποία «μέτρα»,άφησαν την Ελλάδα να εξευτελιστεί σαν κράτος, και τις Ένοπλες Δυνάμεις να διασυρθούν οτι «δήθεν» αδυνατούσαν να φυλάξουν τα σύνορα της χώρας (και θα ερχόντουσαν ευρωπαϊκά στρατεύματα να μας βοηθήσουν και να μας διδάξουν πως φυλάσσεται η χώρα) μετά άρχισαν να λαμβάνουν διστακτικά (ημί)μέτρα, που έβλαψαν τη χώρα. 
Δεν κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν τα 1,6 δις € της ΕΕ και διασυρθήκαμε διεθνώς με τη Μόρια. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι απόλυτα υπεύθυνη για τον άθλιο χειρισμό του θέματος και τα προβλήματα που έχει η χώρα εξ αιτίας της ανικανότητος της."

Είναι απίστευτοι οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ!!Από την άνοιξη του 2015 γνωρίζει η τότε κυβέρνηση από πληροφορίες συμμάχων, το γεωπολιτικό παιγνίδι της Τουρκίας με τους πρόσφυγες για να πιεσθεί η ΕΕ κ οι ΗΠΑ να της επιτρέψουν να δημιουργήσει μια «Ζώνη Ασφαλείας» μέσα στο Συριακό έδαφος. Οι εμμονές της κυβέρνησης, την εμπόδισαν να λάβει ουσιαστικά μέτρα για να προστατεύσει τη χώρα μας και την ΕΕ. Άργησαν να λάβουν τα οποία «μέτρα»,άφησαν την Ελλάδα να εξευτελιστεί σαν κράτος, και τις Ένοπλες Δυνάμεις να διασυρθούν οτι «δήθεν» αδυνατούσαν να φυλάξουν τα σύνορα της χώρας (και θα ερχόντουσαν ευρωπαϊκά στρατεύματα να μας βοηθήσουν και να μας διδάξουν πως φυλάσσεται η χώρα) μετά άρχισαν να λαμβάνουν διστακτικά (ημί)μέτρα, που έβλαψαν τη χώρα. Δεν κατόρθωσαν να αξιοποιήσουν τα 1,6 δις € της ΕΕ Και διασυρθήκαμε διεθνώς με τη Μόρια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι απόλυτα υπεύθυνη για τον άθλιο χειρισμό του θέματος και τα προβλήματα που έχει η χώρα εξ αιτίας της ανικανότητος της.

6 σχόλια:

  1. Ολοι αθλιοι ειστε και αφησε τις εξυπναδες Κωσταρακο. Δεν ξεκινησε ο λαθροεποικισμος επι ΣΥΡΙΖΑ. Υπαρχει προιστορια. Για αυτα τι θα μας πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου πεί, άλλο πράγμα η (στη χειρότερη περίπτωση ) ανικανότητα ή και υποτίμηση της όποιας απειλής, και άλλο ως """επίσημη""" πολιτική του κράτους (λιάζονται στις πλατείες μας).

      Διαγραφή
    2. Και επίσης να ρίχνουμε το φταίξιμο, ξεδιάντροπα σε υπηρεσιακούς παράγοντες (Αξιωματικούς της αστυνομίας) και να αποποιούμεθα τις ευθύνες. Μετά βέβαια να επιβραβεύετε η εν λόγο κυρία με την θέση του αντιπροέδρου της βουλής. Και όλα αυτά πριν αναλάβει τα καθήκοντά της επίσημα. Αλλά και πριν την διακυβέρνηση ΣυριζαΑνελ τα ίδια δεν γίνονταν επί τριάντα χρόνια; Στο σπίτι του ο πρώην υπουργού Βασίλη Μαγγίνα δεν είχε ανασφάλιστους αλλοδαπούς; Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δεν καθάριζαν ανασφάλιστη αλλοδαποί; Το ΠΑΣΟΚ από το 1996 μέχρι το 2000 σε πόσους είχε δώσει αφειδώς Ιθαγένεια; Ο πρώην πρωθυπουργός κ.Σαμαράς, όταν ήταν υπουργός εξωτερικών δεν άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς χωρίς έλεγχο; Και πάει ακόμη πιο πίσω όταν ο κ.Παπούλιας ήταν υπουργός εξωτερικών έριξε τα συρματοπλέγματα και τερμάτισε το εμπόλεμο με την Αλβανία.

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω πού το πάει ο Κωσταράκος με τις συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις του. Δεν ξεχνώ ότι ήταν ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων, όταν ο Καμμένος είπε πριν το δημοψήφισμα ότι "Ο στρατός εγγυάται την τήρηση της τάξης στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ της χώρας". Και ότι αρχηγό ΓΕΕΘΑ τον έβαλε ο ΓΑΠ. Τι ρόλο βαράει αυτός ο τύπος, θα μάθουμε άραγε ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί απόστρατοι αξιωματικοί επιδιώκουν την ένταξη τους (μετά την αποστράτευση τους ) σε κομματικά ψηφοδέλτια.
      Το ίδιο συμβαίνει και με αξιωματούχους αστυνομικούς υπαλλήλους της Ελληνικής Αστυνομίας όταν συνταξιοδοτηθούν
      Εννοείται ότι πριν την ένταξη τους στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών θα προηγηθούν ενέργειες ανάδειξης των προσώπων αυτών ώστε το εκλογικό κοινό να αναγνωρίσει την χρησιμότητα τους μέσα στο Εθνικό κοινοβούλιο.
      Εκτιμώ ότι ο Κωσταράκος αποβλέπει πιθανώς στην υποψηφιότητα του με το κόμμα της ΝΔ ή κάποιο άλλο που ορίζεται στα δεξιά την ΝΔ

      Διαγραφή
  3. Άρες ,μαρες κουκουνάρες ως συνήθως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.