3/2/11

Αντιθέσεις: Μ. Ιγνατίου, Μ. Ευρυβιάδης & Θ. Καρυώτης

4 σχόλια:

  1. Ο κυρ. Ιγνατίου ρώτησε τον κυρ. Παπ. γιατι η κυβέρνησή του δεν προχωρά στην οριοθέτηση της ΑΟΖ και ο κυρ Παπ. κοιτούσε το ταβάνι για ένα τρίλεπτο χωρίς να απαντάει!!!!!Το μόνο που δήλωσε είναι ότι συμφωνεί και θα το θέσει τι ζήτημα στις συναντήσεις του με τον Ερντογάν κάτι που ουδέποτε έκανε!!!!

    Η κυβέρνηση αυτή μας οδηγεί σε νέα ήττα πολύ χειρότερη απο αυτήν των Ιμίων.
    Αποφεύγει να θέσει θέμα ΑΟΖ και η στάση της αυτή είναι καταστροφική για τα εθνικά συμφέροντα . Η Λιβύη του Καντάφη δεν αναγνωρίζει την Γαύδο!!! η Ιταλία μας πληροφορεί ότι θέλει περισσότερη ΑΟΖ από υφαλοκρυπίδα να της αναλογεί, η Αλβανία δεν τηρεί την συμφωνία που υπέγραψε για την ΑΟΖ μαζί μας , η ελληνική κυβέρνηση δεν τολμά να υπογράψει χάραξη ΑΟΖ με την Κύπρο ενώ οι Κύπριοι την παρακαλούν να το πράξει.Η κατάσταση είναι θλιβερή.
    Αν δεν αλλάξει στάση η ελληνική κυβέρνηση ασφαλώς και θα πρόκειται
    εθνικό έγκλημα για εθνομειοδοσία με ενεπανόρθωτες συνέπειες για την εθνική μας επιβίωση. Θα καταλήξουμε παρίες αξιοθρήνητοι και καταγέλαστοι χωρίς αξιοπρέπεια από όλες τις γειτονικές χώρες τις μεσογείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο το θέμα της ΑΟΖ εκκρεμεί τα εθνικά μας συμφέροντα και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θα μπαίνουν όλο και περισσότερο σε περιπέτειες.
    Κινδυνεύουμε να υποστούμε μεγάλο εθνικό εξευτελισμό.
    Ενδιαφέρον έχουν αυτά που λέει μετα το 1¨41.
    Οι τουρκικές κυβερνήσεις υπέβαλαν στις ελληνικές κυβερνήσεις να μην γίνεται καμία συζήτηση για ΑΟΖ όχι βάσει συμφωνίας αλλά απλά κατά φραστική απαίτηση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετά την τραγωδία της Κύπρου θα μιλάμε για τραγωδία της ελληνικής ΑΟΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν διαφωνώ στα λεγόμενα περί ΑΟΖ και ότι η ελληνική πλευρά έχει τραγικά καθυστερίσει με συνέπεια να κινδινεύουμε να βρεθούμε προ καταστροφικών για την χώρα τετελεσμένων.
    Όμως κάπου στην αρχή κάποιος εκ των ομιλητών αναΦέρει ότι ο Παπανδρέου ήταν ο μεγαλύτερος οικονομολόγος του αιώνα.
    Δεν ξέρω αν θεωριτικά στο Πανεπηστήμιο που δίδασκε ήταν ο μεγαλύτερος καθηγητής στα οικονομικά πάντως όταν ήρθε να κυβερνήσει στην Ελλάδα στην πράξη δεν εφάρμοσε την θεωριτική σοφία του.
    Με την πολιτική του Τσοβόλα δώστα όλα μάλλον έβαλε τις βάσεις για την σημερινή χρεοκοπία της χώρας.
    Και στα εθνικά ας μην ξεχνάμε το παραστράτιμα του Νταβός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.