2/2/11

Ύβρις και προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης. Πολιτικοί και εκδοτικά συμφέροντα, εναντίον ταγών της Δικαιοσύνης που υπερασπίζονται το Σύνταγμα


28 σχόλια:

  1. καθε αποφαση που δεν συμφερει ειναι πραξικοπημα.ας μπουμε στα σχόλια του αρθρου και ας τους βουλιαξουμε πατριωτικα μηνυματα. η ελλαδα δεν ειναι τα παπαγαλακια των εργολαβων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββα πρέπει να σεβόμαστε την δικαιοσύνη κατά το δοκούν;

    Γιατί πρόσφατα άλλη απόφαση του Σ.Τ.Ε. θεωρηθήκε απο πολλούς εδώ ως απαράδεκτη.

    Μην σε παραξενεύουν λοιπόν τα Νέα, την ίδια λογική εξυπηρετούν.

    Ιαπετός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να επέμβει ο εισαγγελέας και να γίνει καταγγελία στον ΕΣΗΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλ το πραξικοπημα ειναι προς τη μια κατευθυνση ;Δεν ηταν πραξικοπημα ο χειρισμος απο τη δικαιοσυνη του βατοπεδιου,της ζημενς,των Ιμιων....κ.λ.Δεν ειναι πραξικοπημα οταν ο θεσμος αυτος υπηρετει τις δυναμεις που επιβουλευονται την δημοκρατια,οταν επαινουν τον κλεφτη και τιμωρουν τον εντιμο;Οταν βγαζουν ολες τις απεργιες παρανομες και καταχρηστικες,οταν συναλλασονται με τα κακοποια στοιχεια κυνηγωντας τους εντιμους Ελληνες,οταν βγαζουν αποφασεις ερμηνευοντας κατα το δοκουν τους νομους;Τωρα τους ηρθε το πραξικοπημα που δικαιωσαν το λαικο αισθημα!Αληθεια ισως ειναι πραξικοπημα εναντια στα αφεντικα τους,ισως παρακουσαν εντολες και ταχθηκαν με τον Ελληνικο λαο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλήθεια, τί να περιμένει κανείς από μια εφημερίδα που υπηρέτησε πιστά τους Γερμανούς στην Κατοχή και τους δικτάτορες στη Χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα πάσχει.

    Πάσχει πρώτα από όλα από έλλειψη προσωπικού. Ενώ χιλιάδες άεργοι υπάλληλοι στοιβάζονται (και πληρώνονται) σε γραφεία που δεν κάνουν τίποτα, οι δικαστικοί δεν έχουν προσωπικό (ούτε εξοπλισμό) για τη διερεύνηση των υποθέσεων.

    Πάσχει επίσης από έλλειψη προστασίας. Οι δικαστικοί δεν προστατεύονται αρκετά και είναι ευάλωτοι σε πιέσεις και εκβιασμούς.

    Πάσχει ακόμα, όπως είναι φυσικό επόμενο των παραπάνω, από διαφθορά (παραδικαστικό κύκλωμα) που φτάνει σε μεγάλη έκταση.

    Αλλά η δικαιοσύνη απλά εφαρμόζει τη νομοθεσία.

    Το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά νομοθεσία. Όχι τουλάχιστον λειτουργική κωδικοποιημένη νομοθεσία (αντικρουόμενοι νόμοι - ο ένας νόμος λέει αυτό και ο άλλος το αντίθετο, για να μη μιλήσουμε για τα κενά όταν κανένας νόμος δεν σου λέει τι γίνεται σε ορισμένες περιπτώσεις - προεδρικά διατάγραμα και υπουργικές αποφάσεις που αντιτίθενται στο σύνταγμα και τους νόμους) με αποτέλεσμα οι δικαστές να καλούνται να λύσουν πολύ δύσκολες εξισώσεις.

    Ας παρέμβει κάποιος νομικός να αναλύσει περισσότερο το πρόβλημα.

    Όσο για τον τίτλο της εφημερίδας, απλά αποδεικνύει την "εκτροπή" του "προοδευτικού" χώρου. Το σύνθημα "νόμος είναι το δίκιο του εργάτη" έγινε "νόμος είναι το δίκιο του λαθρομετανάστη" (όχι του νόμιμου μετανάστη και του εργάτη - αυτοί δεν τους ενδιαφέρουν πλέον γιατί δεν μπορούν να τους εκμεταλλευτούν τα συμφέροντα που εκπροσωπούν όπως θα ήθελαν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα λαμόγια των media έχουν και Τεχνικές Εταιρίες, και χρειάζονται φτηνά εργατικά.

    Μέχρι να καταφέρουν λοιπόν να κατεβάσουν και τους μισθούς των Ελλήνων σε επίπεδα Πακιστάνων, θα υπερασπίζονται τα αδέρφια μας τους λαθρομετανάστες!

    Γιατί νομίζετε πως τους έχει πιάσει ο ανθρωπισμός τόσα χρόνια?

    Αν θυμηθείτε, η μηχανή τού...αντιρατσισμού στήθηκε απο τότε που κατασκευάζονταν τα Ολυμπιακά έργα,και οι...ανθρωπιστές χρειάζονταν φτηνούς σκλάβους-εργάτες.

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΟΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ και για τη φυλλάδα τους....προφανώς όσοι Ελληνες δεν έχουν διαβάσει ιστορία, συνεχίζουν και είναι αναγνώστες των "ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΝΕΩΝ" τα οποία μαζί με το "ΒΗΜΑ" αποτέλεσαν τον κύριο μοχλό προπαγάνδας τόσο των δυνάμεων της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ όσο και της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 1967...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΜΗΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ούτε για κ*λόχαρτο δεν κάνει η εν λόγω φυλλάδα.

    Για τέτοια ποιότητα μιλάμε...
    τι θα έλεγαν αφού ... ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πραξικοπημα ειναι η μη διοργανωση δημοψηφισματος για αυτο και πολλα αλλα μεγαλης σημασιας εθνικα θεματα.
    Με λιγα λογια το πολιτευμα απο Δημοκρατια πρεπει να ονομαζεται "Κοινοβουλευτικη Δικτατορια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περιμενετε και θα αρπαξη ο Φαηλος τον Αλεβιζατο.
    Θα γελασουμε παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καιρός είναι να καταλάβει ο κόσμος ότι ο ερχομός και η παραμονή των λαθρομεταναστών στη χώρα μας μόνο τυχαία δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

    ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ!

    ΕΞΩ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ
    ΖΙΡΑΑΤ ΒΑΝΚ...

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΙΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,

    η δε λειτουργοί της δικαιοσύνης να σταθούν στο ΑΠΏΤΕΡΟ ύψος της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, αυτής της ΣΥΓΚΛΗΣΙΣ ΤΗΣ με το ΔΙΚΑΙΟ, γιατί μέχρι τώρα έχει θρέψει υπό την προστασία της πολλούς ΤΟΠΙΚΟΥΣ Μουμπάρακ κι Μπεν Αλι

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html



    όπως και μέσα στον εσωτερικό λαβύρινθο του ΤΑΧΑΤΕΣ στρουθοκαμηλισμού της

    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/blog-post_03.html

    Οι λειτουργοί τις Δικαιοσύνης είναι ΑΠΟΛΥΤΑ συνυπεύθυνοι για κάθε προ Τυνησιακή και προ Αιγυπτιακή κατάσταση ΚΑΙ ΔΗ υπό συνθήκες ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Γνωστό "δημοκρατικό" συγκρότημα Λαμπράκη ΞΑΝΑ κτυπά πισώπλατα και ονομάζει φρενοβλαβείς τους δικαστές ως προς τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Βρε γίναμε μαλλιά κουβάρια
    πούστηδες και παλληκάρια"

    (Μακρυγιάννης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όντως ΜΟΝΟΝ με νέο αίμα ΨΗΦΩΝ μίξης θα ξεπεράσουμε την ΠΟΛΙΤΙΚΟΜΙΞΕΙΑ του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.ς που όπως αποδεδειγμένα σε κοινωνίες κλειστών ομάδων τα μογκολοειδή φαινόμενα είναι αδιαμφισβήτητα αποδεδειγμένα, κι αυτό οφείλετε στο ότι η προεκτάσεις της ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ της ΔΙΠΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ είναι υποχρεωτικές εκδηλώσεις του ίδιου παθολογικού ΓΟΝΙΔΙΟΥ, και συναντώνται σε ένα απλό ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ αυτό των διαπλεκόμενων στη διαφθορά, και συναντάται σε αυτούς που έχουν το παθολογικό γονίδιο της ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑΣ, που θέλει ειπίν μυρικαστική αναμάσηση των προγονικών αμαρτημάτων, και εξ αυτού τον υπαρξιακό τους εγκλωβισμό γύρο από την αυτοαθώωση των ΔΙΚΑΙΟΒΑΤΙΚΩΝ τους ΠΡΑΞΕΩΝ, ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ για την ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΡΕΒΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΦΙΑΣΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΑ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
    ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (ΕΜΦΑΝΩΣ) ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΔΙΩΤΗ(ΙΔΙΩΤΩΝ.) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΕ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η Ν.Δ ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ (ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ) ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΨΗ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ετσι η ΠΑΣΟΚΑΡΑ και τα συγκροτήματα χέρι χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΡΩΤΗΣΗ: Ξέρει κάποιος νομικός να απαντήσει στο αν μπορεί να διωχθρί μια ανάρτηση ή ένα δελτίο τύπου που πχ θα λέει ότι : η τάδε εφημερίδα υβρίζει την δικαιοσύνη . Μην την παίρνετε., ή ο δείνα σταθμός παραποιεί την διδασκόμενη ιστορία σε συνεργασία με Τούρκους , μην τον βλέπετε, και άλλα τέτοια . ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. οχι δεν μπορει να διωχθρί ,ελευθερια του λογου, εσυ μην τη βλεπεις απλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ONTWS H APOFASH APOTELEI DHMOKRATIKO PRAXIKOPHMA KATA THS XOUNTAS THS NEAS TAXHS.

    O LOGOS DEN DIWKETAI, EKTOS KI AN EINAI PESUVDHS H THIGEI VASIMA THN PROSWPIKOTHTA KAPOIOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Μιλούνε όλοι, μιλούνε και οι κώλοι"

    Η ανίερη απόπειρα επηρεασμού της Δικαιοσύνης συνεχίζεται από κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ.

    Το παραπάνω άρθρο καταλήγει ως εξής:

    "Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ολομέλεια του ΣτΕ θα αποφασίσει τελεσίδικα, ανατρέποντας αυτήν την πολιτικά ακραία, ηθικά διαβλητή και νομικά αβάσιμη απόφαση … "

    Το υπογράφει πρώην νομάρχης Ηρακλείου, ο οποίος βέβαια ουδεμία σχέση έχει με τα νομικά. Απλώς, είναι ΠΑΣΟΚος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.