13/2/11

Περί φυλλομετρητών...


Επειδή φίλοι που χρησιμοποιούν Internet Explorer έχουν παραπονεθεί για καθυστέρηση  φόρτωσης της σελίδας, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε και άλλους φυλλομετρητές ( browsers ) όπως ο γρήγορος 


Google Chrome                                 και ο Μozilla Firefox.


Στα σχετικά links μπορείτε να τους κατεβάσετε και να τους δοκιμάσετε.

24 σχόλια:

  1. χρησιμοιποιώ τον Φαϊαρφοξ αλλά μέχρι να φορτώσει η ιστοσελίδα περνάει αρκετός χρόνος.Μήπως φταίνε οι εικόνες δίπλα απο τα άρθρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δὲν φταῖνε πάντα οἱ φυλλομετρητές, ἀλλὰ καὶ ὁ φόρτος τῶν γραμμῶν.
    Δοκιμᾶστε τὴν ἴδια σελίδα διάφορες ὧρες καὶ θὰ καταλάβετε τί λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν ακόμα χρηστες με Μικρό$oft Explorer ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και με chrome που μπαίνω εγώ, πάλι καθυστερεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπάρχει και ο opera: www.oper.acom κλάσεις ανώτερος όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμη και το firefox που είναι γρήγορο, παλι αργεί να ανέβει ο Ινφογνώμονας. Αν κάνουν καμία ρύθμιση οι υπεύθυνοι ίσως βελτιωθεί η κατάσταση.



    Χαιρετισμούς
    Κοσμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομιζω να φταινε οι browser.Η σελιδα πρεπει να γινει λιγο πιο "ελαφρια".

    Crow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ για την πληροφορία, ξεφορτώθηκα τον Internet Explorer αντικαθιστώντας τον με τον Google Chrome.

    Όντως λύθηκε το πρόβλημα καθυστέρησης φόρτωσης των σελίδων του Ινφογνώμονα, και η γενικότερη περιήγηση είναι πιο εύκολη και πιο γρήγορη. Δεδομένου ότι είμαι άσχετη με τις αλλαγές προγραμμάτων του Η/Υ μου, ήταν σχετικά εύκολη η αλλαγή.

    Δεν ξέρω πως, αλλά καλό θα ήταν να μην χαθεί αυτή η ανάρτηση πίσω από τις επόμενες, να παραμείνει στην 1η σελίδα, αφού κατάφερα να κάνω εγώ την αλλαγή που αποκατέστησε το πρόβλημα της μεγάλης καθυστέρησης, και ένα νήπιο μπορεί.

    Καλημέρα σε όλους,
    Ρίκα Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τον chrome που μπαινω ανοίγει σε χρόνο "μηδέν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, το Chrome φαίνεται να είναι η λύση. Ευχαριστώ Andpik.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ψιλόσχετικό:το αναδυόμενο παράθυρο για σχόλιο είχε κρυπτογράφηση (https) ενώ πλέον όχι,έγινε κάποια αλλαγή απο google???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μακράν καλύτερος και ασφαλέστερος όλων είναι ο OPERA όπως σωστά προλάλησε σχολιαστής.
    Από εκεί και πέρα ο Internet Explorer 8 είναι κλάσεις ανώτερος του Firefox. Ο Chrome είναι καλός αλλά ακόμα θέλει δουλειά.
    Στα δικά μας τώρα:

    Ανοικτός στον λαό έλεγχος του πόθεν έσχες όλων των πολιτικών και των οικογενειών τους έως τρίτου βαθμού συγγενείας, από την μεταπολίτευση και μετά! Πως μπήκε ο καθένας τους από οικονομικής πλευράς στην πολιτική, πως βγήκε ή πώς συνεχίζει ακόμα.

    Δημιουργία, ανοικτής στον λαό, Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για το δημόσιο χρέος, όπως σωστά το ζήτησε η Σοφία Σακοράφα.

    Άρση βουλευτικής ασυλίας για τα αστικά ή ποινικά αδικήματα (η ίδια αριστερή γελοιότητα πρέπει να σταματήσει με το πανεπιστημιακό άσυλο).

    Δημεύσεις περιουσιών και δημόσιες εκτελέσεις για τα καθάρματα που θα βρεθούν βρώμικα! Ακούς ΚώσταΆκη;

    Τα δύο πρώτα συνδυαζόμενα είναι σίγουρο ότι θα μας δώσουν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα! Το σύνολο δε των ενεργειών θα μπορέσει να θέσει τις βάσεις για μια σωστή διαχείριση της χώρας από εδώ και εμπρός και τότε και μόνο τότε η όποια προσπάθεια διάσωσής της θα μπορεί να ελπίζει σε κάποια επιτυχία.

    Αν αυτά δεν γίνουν τότε δεχόμαστε να "προσπαθούν" να μας σώσουν οι ίδιοι που μας κατέστρεψαν. Δεχόμαστε οι λύκοι να φυλάνε τα πρόβατα, δεχόμαστε τους κλέφτες μέσα στα σπίτια μας και να μας κάνουν και κουμάντο!

    Ας ξυπνήσουμε και ας απαιτήσουμε τα απλά, αλλά τεραστίων επιπτώσεων, αυτά πράγματα! Τώρα πριν οι ξεφτιλισμένοι "εθνοπατέρες", πρώην κλεφταράδες και νυν "πατριώτες", μας πουλήσουν ως live-stock, για το καλό μας και το καλό της πατρίδας πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3:17 Από πλευράς μας καμία...
    Αλλαξα σήμερα τα sharing button, ίσως η real time αναγραφή των στατιστικών να καθυστερούσε τη φόρτωση της σελίδας.
    Να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Andpik σκέψου σοβαρά κάποιο άρθρο για μας τους "αμυήτους". Ρ.Κ. Κακώς ξεφορτώθηκες τον έρμο τον εξπλοράκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ FIREFOX ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΦΑΙΡΑ!!!!. ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ; ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ (ΡΑΔΙΟΑΡΒΥΛΑ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΣΦΑΙΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ (13 Φεβρουαρίου 2011 8:32 μ.μ. ) ΟΤΙ:
    ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ FIREFOX ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ANTIVIRUS-INTERNET SECURITY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ anti-banner ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΕΚΟΨΕ ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ anti-banner ΗΤΑΝ ΕΛΑΦΡΑ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟ anti-banner ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακρίτα καλησπέρα,

    Όταν πάτησα «εγκατάσταση» για τον Chrome και ολοκληρώθηκε, αυτόματα έφυγε ο Explorer, έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί έπρεπε να συνηθίσω τα νέα κόλπα περιήγησης, να τακτοποιήσω τα αγαπημένα μου, αφού πρώτα έπρεπε να βρω που είναι, κλπ.

    Δεν ξέρω αν ο Explorer παραμένει στον υπολογιστή μου, είμαι εντελώς άσχετη με αυτά, αν και προσπάθησα να τον «βρω», χωρίς αποτέλεσμα.

    Πάντως με τον Chrome το άνοιγμα του Ινφογνώμονα δεν παρουσιάζει πλέον τα προβλήματα που είχε, κυρίως την μεγάλη καθυστέρηση στο άνοιγμα. Επιπλέον μου αρέσει περισσότερο, είναι πιο γρήγορος, και γενικά κάνει τον Explorer να φαίνεται λίγο ξεπερασμένος. Αν έκανα βλακεία, και τρέχει κάτι με τον Chrome σε παρακαλώ πες μου. Θέλω να ξέρω αν έκανα καλά ή πρέπει να αλλάξω κάτι.

    Ευχαριστώ. Ρίκα Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η σελιδα αργει να φορτωσει επειδη υπαρχουν πολλες δημοσιευσεις ανα σελιδα. Η λυση ειναι περισσοτερες σελιδες με λιγοτερες αναρτησεις ανα σελιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επισης η αρχειοθηκη στα δεξια ισως χρειαζεται να συρρικνωθει λιγο διοτι δημιουργει το ιδιο προβλημα με τις πολλες δημοσιευσεις ανα σελιδα, δηλαδη γεμιζει αμετρητες γραμμες στην οθονη.
    Φιλικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και για να ολοκληρωσω, το προβλημα ειναι πως οι παλιοι υπολογιστες δεν εχουν τη δυνατοτητα να φορτωσουν ολον αυτον τον ογκο που βρισκεται σε καθε σελιδα, γιαυτο και οσοι εχουν πιο συγχρονους (dual, quad core με >2gb ram) δεν παρατηρουν καθυστερηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σ’ ευχαριστώ Andpik, το ξέρω, ρώτησα έναν φίλο μου τεχνικό σήμερα, μου είπε ότι ο Explorer είναι μέρος του λογισμικού της Microsoft και παραμένει στο σύστημα, και ότι ο Chrome είναι πιο εξελιγμένος και πιο «ασφαλής». Παραμένω με τον Chrome, επιλέγοντας μια ωραία άρνηση για τα παραστρατήματα της Google, κι ας κάτσει μουτρωμένος και κρυμμένος όσο θέλει ο Explorer στο σύστημα του Η/Υ μου. Τι εννοώ. Ακόμα και τα προγράμματα των Η/Υ προσφέρονται για άσκηση πολιτικής. Παρατήρησα, στην πρωτόγονη αρχική προσπάθειά μου να επανεγκαταστήσω τον Explorer, ότι στο πεδίο επιλογής γλώσσας έχει ως επιλογή την γλώσσα «μακεντόνσκι». Στο τέλος, θα επικοινωνούμε μου φαίνεται με σήματα καπνού ή περιστέρια.
    Ρίκα Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.