11/2/11

Παραπονιάρης ο Νταβούτογλου

Είναι απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται ότι χρησιμοποιεί τα θεσμικά όργανα της ΕΕ η Κύπρος, ισχυρίστηκε χθες το βράδυ ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.Όπως μεταδίδει σήμερα το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολού, ο κ. Νταβούτογλου μιλούσε κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε ο Πρέσβης της Ουγγαρίας στην Αγκυρα Istvan Szabo στο οποίο παρακάθησαν και Πρέσβεις των κρατών – μελών της ΕΕ στην Τουρκία.
Οπως αναφέρεται, ο κ. Νταβούτογλου χαρακτήρισε «λυπηρή» τη στάση κάποιων ευρωπαϊκών χωρών, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ευθυγραμμισμένη με την αρχή pacta sunt servanda (οι υποσχέσεις πρέπει να τηρούνται) όσον αφορά στην Τουρκία.
 
Παράλληλα υπενθύμισε στους Πρέσβεις των κρατών – μελών της ΕΕ την υποστήριξη της Τουρκίας στις προσπάθειες για εξεύρεση μιας συνολικής λύσης στο Κυπριακό.
 
Το πρακτορείο επικαλείται διπλωματικές πηγές, σύμφωνα με τις οποίες, ο κ. Νταβούτογλου κάλεσε τις χώρες της ΕΕ να ρωτήσουν τα Ηνωμένα Εθνη ποια από τις δύο πλευρές στην Κύπρο επιδεικνύει την πιο θετική στάση στις συνομιλίες.

7 σχόλια:

  1. Η Απόλυτη Δικαίωση του Γιάννου Κρανιδιώτη,του Τάσσου Παπαδόπουλου και όλων όσων καθαρά τάχθηκαν ενάντια στο σχέδιο Ανάν, απο το στόμα του Τούρκου αρχιτέκτονα του Στρατηγικού βάθους και των μηδενικών προβλημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μυτοχονδρία, κοινώς ονομαζόμενη και μυτόγκα, είναι γενετική ανωμαλία η οποία επηρεάζει το μέγεθος και το σχήμα της μύτης. Προκαλείται από σύμπλεγμα υπολειπόμενων γονιδίων που ονομάζονται "μυτοχόνδρια" ή "μυτοχονδριακοδεοξυριβονουκλεϊκό οξύ".
    α άτομα που πάσχουν από μυτοχονδρία (οι "μυτοχόνδριοι") εμφανίζουν υπερμεγέθη και πρησμένη μύτη, συνήθως με μεγάλα ρουθούνια. Αυτό σπανίως ενισχύει την αίσθηση της όσφρησής τους. Αντιθέτως, έχει ορισμένες πολύ δυσάρεστες παρενέργειες, όπως εκκωφαντικό ροχαλητό κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενοχλητικό και ηχηρό ρουθούνισμα (μπορεί να αποβεί μοιραίο σε καταστάσεις συνωστισμού) και εξαιρετικά "ζημιάρικα" φταρνίσματα με εμφανείς και διαρκείς επιπτώσεις.
    Το μυτοχονδριακό DNA παρουσιάζει μεγαλύτερη συχνότητα σε ορισμένες φυλές, όπως οι Εβραίοι, οι Άραβες, οι Αφρικανοί κ.α. Στους Ελ απουσιάζει παντελώς. Ωστόσο, ο μεγάλος αρχαίος Ελληνίκιος φιλόσοφος Σωκράτης ήταν πασίγνωστος μυτοχόνδριος, γεγονός που έδωσε λαβή σε διάφορες θεωρίες περί Αφρικανικής καταγωγής των Ελληνίκιων. Οι εν λόγω θεωρίες είναι, φυσικά, μπαρμπούτσαλα, αλλά όλο και κάποια λαδιά θα είχε κάνει η μάνα του Σωκράτη...

    ΠΧ
    Καραγκιόζης
    Βασίλης Παπακωνσταντινου
    Εξετερα,εξετερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για χαρη της ιστοριας...

    Πρίαπος
    Ο Πρίαπος ήταν αρχαίος Έλληνας προφήτης του Θεού, αναμφισβήτητα ο σημαντικότερος στην Αρχαία Ελ-λάδα. Κατάφερε να βάλει στο δρόμο του Θεού πολλούς ανθρώπους και να βγάλει άλλους τόσους.
    Edit Το θαυματουργόν του Όργανον sectionEdit Το θαυματουργόν του Όργανον
    Μνημείο προς τιμήν του Πρίαπος
    Ο Πρίαπος ήταν γνωστός για το τεραστίων διαστάσεων πέος του, το οποίο δεν έπεφτε ποτέ. Το χάρισμα αυτό το έδωσε (α)φυσικά ο Θεός. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Αγία Γραφή: "...και Πρίαπος θείον τε και θαυματουργόν του όργανον θα είναι πάντοτε υψωμένο εις στους ουρανούς, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν". Με αυτό λοιπόν έσωσε τις ψυχές πολλών γυναικών, αλλά και (δήθεν) ανδρών. Μέχρι και σήμερα, πολλοί πιστοί προσφεύγουν στον Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, για να ασπαστούν το Όργανον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε τι να του κάνουνε επιτέλους. Σ΄αυτή τη ζωή, δεν μπορείς να εισπράττεις μόνο εύσημα και συναινέσεις, ακόμα και αν είσαι ο Νταβούτογλου. Οταν παίζεις χοντρά παιχνίδια πολιτικής, το πρώτο που μαθαίνεις είναι το all in the day's game!
    Καλή συνέχεια. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ...δείτε ποιός μίλησε για "τήρηση υποσχέσεων". Η Τουρκία! Καγχάστε! Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανςσ ηταν κι ο δικος μας πρεσβυς εκει. Είπε καμμια κουβέντα ή εποίησε την νήσσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.