18/4/17

Τι σημαίνει για το Κυπριακό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος;(Bίντεο)

Το αποτέλεσμα στην Τουρκία είναι μια αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, δήλωσε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου Νιαζί Κιζιγκιουρέκ.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MegaOne, ο καθηγητής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Ερντογάν και δεν αποκλείεται  αυτό να  είναι η αρχή του τέλους, για τον Τούρκο Πρόεδρο.
Από εδώ και πέρα εναπόκειται στον ίδιο πως θα προχωρήσει, θα «αγκαλιάσει» και τους υπόλοιπους ή θα πορευθεί με το μισούς, διερωτήθηκε ο κ. Κιζιγκιουρεκ.
Όσον αφορά το Κυπριακό, ο κ. Κιζιγκιουρεκ, ανέφερε ότι σε αυτή τη μάχη υπάρχει ήττα στο κόμμα των εθνικιστών, το οποίο έχει και πιο σκληρές θέσεις στο Κυπριακό. Ο κ. Ερντογάν πλέον έχει όλες τις εξουσίες να πάρει μια σωστή απόφαση για λύση του Κυπριακού, ανέφερε ο Νιαζί Κιζιγκιουρέκ, λέγοντας ότι ο Τούρκος Πρόεδρος έχει ανάγκη να αναθεωρήσει  την εξωτερική του πολιτική, επισημαίνοντας ότι Ερντογάν έχει όλη την ευχέρεια χωρίς πιέσεις να πάρει μια ορθολογική απόφαση στο Κυπριακό.
Αναφορικά με το αποτέλεσμα στα κατεχόμενα και το «όχι» των εποίκων, ο κ. Νιαζί Κιζιγκιουρέκ, σημείωσε ότι στα κατεχόμενα οι έποικοι δεν είναι οργανική κοινότητα που ελέγχεται από την Τουρκία, ενώ όπως ανέφερε αρκετοί από τους έποικους είναι Κουρδικής καταγωγής, τονίζοντας παράλληλα ότι η  μη συμμετοχή στις κάλπες ήταν όχι στον Ερντογάν. 
TVONENews 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.