21/4/17

Ντενίζ Μπαϊκάλ σε Ερντογάν: Το ματς δεν έχει τελειώσει, έληξε μόνο το πρώτο ημίχρονο

  • Ο βουλευτής της CHP Ντενίζ Μπαϊκάλ (φωτ.: haber.sol.org.gr)
Ο αγώνας τελείωσε και εμείς τον κερδίσαμε, είπε πριν από λίγα 24ωρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου, για να πάρει πληρωμένη απάντηση από τον πρώην πρόεδρο του Λαϊκού Ρεπουμπλικάνικού Κόμματος (CHP), βουλευτής Ντενίζ Μπαϊκάλ ότι το ματς δεν τελείωσε.

«Η εικόνα που έχει σχηματιστεί μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μας δείχνει ότι ο αγώνας δεν τελείωσε και ότι απλά έληξε το πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει και το δεύτερο ημίχρονο», διεμήνυσε ο Μπαϊκάλ εννοώντας τις εκλογές του 2019, τις οποίες κινδυνεύει να χάσει ο Ερντογάν.
Μιλώντας στη νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος βουλευτής αξιολόγησε γενικά το αποτέλεσμα αλλά και το πολιτικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί μετά το δημοψήφισμα, σημειώνοντας ότι μεγάλο μέρος του κόσμου, παρά το ότι ο Ερντογάν επιστράτευσε το σύνολο του κρατικού μηχανισμού υπέρ του «Ναι», αντιστάθηκε στις πιέσεις και είπε το μεγάλο «Όχι», το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί με μια σωστή στρατηγική μέχρι το 2019, οπότε αναμένεται να γίνουν και οι προεδρικές εκλογές στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.