21/4/17

Ντενίζ Μπαϊκάλ σε Ερντογάν: Το ματς δεν έχει τελειώσει, έληξε μόνο το πρώτο ημίχρονο

  • Ο βουλευτής της CHP Ντενίζ Μπαϊκάλ (φωτ.: haber.sol.org.gr)
Ο αγώνας τελείωσε και εμείς τον κερδίσαμε, είπε πριν από λίγα 24ωρα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 16ης Απριλίου, για να πάρει πληρωμένη απάντηση από τον πρώην πρόεδρο του Λαϊκού Ρεπουμπλικάνικού Κόμματος (CHP), βουλευτής Ντενίζ Μπαϊκάλ ότι το ματς δεν τελείωσε.

«Η εικόνα που έχει σχηματιστεί μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος μας δείχνει ότι ο αγώνας δεν τελείωσε και ότι απλά έληξε το πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει και το δεύτερο ημίχρονο», διεμήνυσε ο Μπαϊκάλ εννοώντας τις εκλογές του 2019, τις οποίες κινδυνεύει να χάσει ο Ερντογάν.
Μιλώντας στη νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος βουλευτής αξιολόγησε γενικά το αποτέλεσμα αλλά και το πολιτικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί μετά το δημοψήφισμα, σημειώνοντας ότι μεγάλο μέρος του κόσμου, παρά το ότι ο Ερντογάν επιστράτευσε το σύνολο του κρατικού μηχανισμού υπέρ του «Ναι», αντιστάθηκε στις πιέσεις και είπε το μεγάλο «Όχι», το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί με μια σωστή στρατηγική μέχρι το 2019, οπότε αναμένεται να γίνουν και οι προεδρικές εκλογές στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.