6/5/17

Τα καλά να λέγονται - Εύγε στην ΕΛΑΣ και τον Τόσκα

Στα χέρια της ΕΛΑΣ 15 μέλη της «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων»

EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ

Η συμμορία διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε εταιρείες και οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Εύβοιας, από τις οποίες αφαιρούσε κυρίως χρηματοκιβώτια τα οποία περιείχαν χρήματα, κοσμήματα και λοιπά τιμαλφή.Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσαν 15 μέλη της «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων», τέσσερα εκ των οποίων αρχηγικά, μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου όπως η Καλλιθέα, ο Ασπρόπυργος, το Μενίδι καθώς και ο οικισμός του στρατοπέδου Καποτά. 
Η συμμορία διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε εταιρείες και οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Εύβοιας, από τις οποίες αφαιρούσε κυρίως χρηματοκιβώτια τα οποία περιείχαν χρήματα, κοσμήματα και λοιπά τιμαλφή.
Οι 14 από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες ομογενείς από ανατολικές χώρες, ηλικίας από 18 έως 40 ετών, και ο ένας είναι Αλβανός 26 ετών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν άλλα πέντε μέλη της συμμορίας, επίσης Έλληνες ομογενείς από ανατολικές χώρες, ηλικίας από 20 έως 30 ετών, οι οποίοι αναζητούνται.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 100 ληστείες και διαρρήξεις σε βάρος εταιρειών και οικιών. Οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν απασχολήσει επανειλημμένως την αστυνομία για παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες. Ταυτόχρονα, εξετάζεται η συμμετοχή τους σε εκατοντάδες ληστείες και διαρρήξεις, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Nαυτεμπορική

7 σχόλια:

  1. Σάββα μπράβο που κάνεις δηλώσεις ενότητας και συνεχίζεις να είσαι η φωνή της λογικής. Οταν μια κυβέρνηση κάνει κάτι καλό ας το αναγνωρίζουμε. Έτσι δείχνουμε ότι διαφέρουμε από τους γιαλατζί αριστερούς που όταν ήταν αντιπολίτευση δεν αναγνωρίζανε τίποτα, θέλανε μόνο τη καρέκλα και με τη δική τους υποβοήθεια (αλλά όχι μόνο) φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβλεπω σε λιγο να ρωτάμε πρωτα τον Κο Δημητρα και αν μας επιτρεπει να δινουμε συγχαρητηρια στην ΕΛ.ΑΣ,μην κατηγορηθούμε για ρατσισμο απέναντι στους 'ομογενεις' που ανοιγαν τα χρηματοκιβώτια για να δουν τι εχουν κρυψει μεσα οι ανάλγητοι πλουτοκρατες που θησαυριζουν σε βαρος του λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα βρεθεί κάποιος εισαγγελέας με ανδρικούς αδένες,να ψάξει πώς έγιναν ομογενείς όλη η σαβούρα της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.,γεωργιανοί,αρμένοι,τσετσένοι,αζέροι κ.ά. με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς κανέναν ουσιαστικό έλεγχο για την ελληνική καταγωγή τους.Είναι σε όλους γνωστό ότι με 100 δολάρια,στις χώρες αυτές ήταν πολύ εύκολο να αποκτήσει οποιοσδήποτε-ένα γιάγια ελληνίντα-και να μας έρθει ως ομογενής ελληναράς με όλα τα προνόμια που συνεπάγονται,διορισμό στο δημόσιο,άτοκα δάνεια,δωρεάν οικόπεδα κ.ά..
    Εδώ να σημειώσω τον απεριόριστο σεβασμό μου για τους πραγματικούς έλληνες πόντιους,που έχουν υποστεί τα πάνδεινα και ιδιαίτερα οι γεροντότεροι από αυτούς,που όταν τους συναντούμε εμείς οι ντόπιοι, θα πρέπει να στεκόμαστε σε στάση προσοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή παρατήρηση.
      Ένα μεγάλο "μπράβο" στην ΠΑΣΟΚάρα του Σημίτη (αλλά και του Ανδρέα) που μας γέμισε με δαύτους.
      Όχι ότι οι γαλάζιοι είναι αγγελούδια, αλλά κάτι καραβιές απ'αυτούς τους ελληνοποιημένους έκριναν και το αποτέλεσμα των εκλογών του 2000 σε μια πολύ "περίεργη" βραδιά για την ελληνική πολιτική Ιστορία, κόντρα σε όλα τα exit polls, με τις δηλώσεις Σκανδαλίδη, Καρατζαφέρη κλπ κλπ...

      Διαγραφή
  4. Δυστυχώς πολλοί από αυτούς θα αφεθούν σύντομα ελεύθεροι να συνεχίσουν την εγκληματική τους δραστηριότητα.
    Η χώρα μας είναι ξέφραγκο αμπέλι. Οι υποθέσεις της Μυρτώς, τώρα της φοιτήτριας και πολλές άλλες θα έπρεπε να επισύρουν την ποινή του θανάτου.
    Αυτή η κατάσταση ατιμωρησίας που υπάρχει θα έχει τραγικά αποτελέσματα για την διαβίωση του Ελληνικού λαού.
    Θα βυθιστεί η χώρα στο έγκλημα, χειρότερα και από το Σικάγο, της εποχής του Αλ Καπόνε.
    Και οι καλοπληρωμένοι και με πολυπληθή ασφάλεια πολιτικοί μας αδιαφορούν...

    "Επέκταση της εξαίρεσης αποφυλάκισης με το νόμο Παρασκευόπουλου.
    Δευτέρα, 03-Απρ-2017 20:00".

    http://www.capital.gr/epikairotita/3202385/epektasi-tis-exairesis-apofulakisis-me-to-nomo-paraskeuopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με τον Φωτη.Με την "μεθοδο" Πρασκευοπουλου, οι κυριοι αυτοι θα κανουν διακοπες μερικων μηνων και επιμορφωτικα σεμιναρια στις φυλακες, μεχρι να ξαναγυρισουν στο "μεροκαματο " τους.
    Και με τον "Θρακα", βαπτιστηκαν οσοι ειχαν 1000 δολλαρια να καταθεσουν,οπου εδει, Ελληνες, με το βαρος της ρετσινιας να πεφτει στους υπολοιπους κατατρεγμενους αφ ενος και να δημιουργουνται νεα τζακια με τους εισπρατοντες τα εισητηρια προς Ελλαδα, αφ ετερου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.