26/5/17

Το FBI ερευνά τον γαμπρό του Τραμπ για επαφές με Ρώσους αξιωματούχους

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post και το κανάλι NBC χθες

Παραμένει άγνωστο το αν ο Κούσνερ, που είναι παντρεμένος με την κόρη του προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ, έχει λάβει εντολές από το FBI για την παράθεση στοιχείων
Ο γαμπρός του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος κατέχει τον ρόλο άμισθου ανώτατου συμβούλου στον Λευκό Οίκο, βρίσκεται υπό έρευνα από το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) στο περιθώριο της διερεύνησης των σχέσεων μελών της κυβέρνησης με τη Ρωσία, σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post και το κανάλι NBC χθες.

Ο Κούσνερ ερευνάται λόγω των επαφών του με ρώσους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ο ρώσος πρέσβης και ένας τραπεζίτης από τη Μόσχα, ανέφερε η Ποστ, επικαλούμενη άτομα που γνωρίζουν τα περί της έρευνας.
Παραμένει άγνωστο το αν ο Κούσνερ, που είναι παντρεμένος με την κόρη του προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ, έχει λάβει εντολές από το FBI για την παράθεση στοιχείων, είπε το κανάλι NBC.
Πρώτο Θέμα

2 σχόλια:

  1. Συμφωνα με τον Robert Steele (phibetaiota.net) ο Ιουδαιος Kushner ειναι asset της Μοssad, φυτεμενο απο καιρο στο συστημα Τραμπ , απο τοτε που εκαναν profiling στην κορη του και τον εστειλαν στα ποδια της. Μαλλον δρα ως ΥΠΕΞ του Ισραηλ παρα για τα Αμερικανικα συμφεροντα και οπως αναφερει ο πρωην πρακτορας της CIA κος Steele προσπαθει να πωλησει 8 Α. Βομβες στη Σ. Αραβια (θα παρει και το κομισιον βεβαιως) για να τις ριξουν στο ΙΡΑΝ, οπως διακαως επιθυμει το ΙΣΡΑΗΛ......... ΔΙΩΞΤΟΝ κε Τραμπα απο διπλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ὁ ἕνας Κουσνέρ ἑβραιο-Γάλλος, ἀναλάμβάνει νά ἀποσερβοποιήσει τήν διοίκηση τοῦ Κοσσυφορπεδίου, https://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Kouchner , μετά τούς βομβαρδισμούς στό ἱστορικό ἐπί αἰῶνες ὀρθόδοξο χριστιανικό καί σερβικό Κοσσυφοπέδιο, βομβαρδισμούς πού ἀποφάσισε τότε ἡ ...κα Ὤλ-Μπράϊτ.
    Ὁ ἄλλος Κουσνέρ, ἑβραιο-αμερικάνος αὐτός, βρίσκεται στίς ΗΠΑ δίπλα στόν Τράμπ.
    Αὐτά τά ἴδια ὀνόματα, ΚΟΥΣΝΕΡ, εἶναι μία παράξενη σύμπτωση! Δέν εἶναι ἀπίθανο πρᾶγμα, τέτοιες συμπτώσεις;
    Ὅλες οἱ θεωρίες περί συνομωσιῶν, σέ συμπτώσεις στηρίζονται.
    Ἀλλά, καί ὁρισμένες συνομωσίες ἐπίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.