12/6/17

Το κορόιδο


Αν δεν ξέρετε γιατί κατέρρευσαν 80 εκατομμύρια κυβικά μέτρα γης στο Αμύνταιο, γιατί καταστράφηκαν καλλιέργειες ζωής, κινδύνευσαν οι κάτοικοι τριών χωριών, που το ένα γκρεμίζεται, γιατί χάθηκαν 25 εκατομμύρια τόνοι λιγνίτη (προς 20 ευρώ ο τόνος!), μηχανολογικός εξοπλισμός εκατομμυρίων ευρώ και μήνες παραγωγής, η απάντηση είναι μία: Γιατί οι αρχαιολόγοι σκάβουν ανεξέλεγκτα για αρχαία!!!
Φυσικά, το επιχείρημα δεν το λέει η επιστήμη, αλλά άνθρωποι της ΔΕΗ. Για τους οποίους προφανώς υπεύθυνος για την κλιματική αλλαγή είναι εκείνος ο αχαϊρευτος με το κοντάρι, που αντί να κάτσει στ’ αυγά του στις σπηλιές ήθελε να φτιάξει και εργαλεία! Ο ανεγκέφαλος.
Αλλά, την ώρα που ένα χωριό καταστρέφεται στο Αμύνταιο και άλλα δύο απειλούνται από την υποχώρηση της γης που συνεχίζεται, έχω διαβάσει και ακούσει πακτωλό λέξεων για το τι έγινε, μα δεν έχω δει ούτε λέξη για το γιατί έγινε. Εκτός από την εξωφρενική άποψη για τους αρχαιολόγους. Αν και στην Ελλάδα τίποτε δεν είναι εξωφρενικό και τίποτε απίθανο.
Ίσως μάλιστα το πιο απίθανο είναι να μας πεί κάποιος από τους υπεύθυνους της επιχείρησης τεκμηριωμένα πώς γίνεται να κάνεις τέτοιου μεγέθους εξορύξεις χωρίς να τις κάνεις παράλληλα με σεισμογραφικές και γεωλογικές μελέτες σε ζωντανό χρόνο νυχθημερόν.

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

  1. Συνεπώς όπως μας ενημερώνουν οι επιστήμονες του liberal πρέπει να πιστέψουμε ότι πολλοί αρχαιολόγοι, πιθανόν και εκατοντάδες, εξοπλισμένοι με ένα μυστρι και μία βούρτσα κατάφεραν να προκαλέσουν κατολίσθηση 85.000.000 κ.μ. χώματος σε μήκος 2,5 χλμ. που έθαψαν 25.000.000 κ.μ. λιγνίτη.

    Λιγάκι δύσκολο ακόμη και για τις αμοιβάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.