17/6/17

Ως πότε θα συνεχίζεται αυτός ο βιασμός από τους Τούρκους στο Αιγαίο;

Θρασύτατη πρόκληση από το Τουρκικό λιμενικό σε βάρος Καλύμνιων ψαράδων σε διεθνή ύδατα.(video)
Την επιθετική συμπεριφορά του τουρκικού Λιμενικού αντιμετώπισαν χθες μεσημέρι της Πέμπτης (15/6) Καλύμνιοι ψαράδες που το σκάφος τους έπλεε σε διεθνή ύδατα μεταξύ Ρόδου και Καστελλορίζου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA και τις μαρτυρίες  των Καλύμνιων ψαράδων επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μεταξύ Ελλήνων ψαράδων και τουρκικής ακταιωρού ανοιχτά της Ρόδου. Το τουρκικό σκάφος προσπάθησε να ελέγξει τα ελληνικά καΐκια, οι Έλληνες ψαράδες αντέδρασαν και κάλεσαν το λιμενικό.
Οι Τούρκοι μόλις είδαν το ελληνικό Λιμενικό απέπλευσαν από το σημείο κατευθυνόμενοι στα παράλια της Τουρκίας.
Δείτε το  video με το σχετικό ρεπορτάζ από το χθεσινό  δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

4 σχόλια:

 1. It will never stop until we make Turkey understand we are serious. Last year Turkey took down a Russian fighter under the excuse it was flying over their air space. A serious warning followed by such an action will make Turkey understand. Unfortunately this is the only way to stop them violating our air space.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ως πότε θα συνεχίζεται αυτός ο βιασμός από τους Τούρκους στο Αιγαίο; Όσο αυτοί που μάς κυβερνούν ασχολούνται με φαλούς και όρχεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αχ να μην είμαι εκεί να του κάνω εγώ έναν έλεγχο...μα έναν έλεγχο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κάμερες και GPS καταγραφής σε όλα τα ελληνικά σκάφη ώστε να συγκεντρώνονται τα στοιχεία που θα αποτελέσουν τις αποδείξεις στην περίπτωση που "τύχει" να βουλιάξει κάποια τούρκικη ακταιωρός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.