30/10/17

Ποιος είναι ο 29χρονος που συνελήφθη για τα τρομοδέματα

  • (Πηγή: Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία)
Στη δημοσιότητα έδωσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία φωτογραφίες αλλά και τα στοιχεία ταυτότητας του 29χρονου που συνελήφθη το Σάββατο και κατηγορείται για τις επιθέσεις με βόμβες-δέκατα κατά αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων και ο Λουκάς Παπαδήμος, και για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου του Αναστασίου και της Βάιας που γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1988 στο Μαρούσι Αττικής.

Γνήσια ήταν μόνο η ταυτότητα που εκδόθηκε το 2011 από το Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και άλλες οκτώ πλαστές ταυτότητες.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η «μήτρα» της πλαστής ταυτότητας που χρησιμοποιήθηκε για τη μίσθωση του διαμερίσματος στην πλατεία Αττικής είχε βρεθεί σε ψηφιακή μορφή στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Πόλας Ρούπα, κατά τη σύλληψή της τον Ιανουάριο στην Ηλιούπολη. Πρόκειται για την ταυτότητα που φέρει το όνομα Δημήτριος Παναγούλιας.
Μάλιστα τα στοιχεία του πλαστού εγγράφου, εξήγησε αξιωματικός της ΕΛΑΣ στην Καθημερινή, αντιστοιχούν σε μάρτυρα στη δίκη για τη βομβιστική επίθεση στο κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδας τον Απρίλιο του 2014. Την ευθύνη είχε αναλάβει ο Επαναστατικός Αγώνας και, κατά την εκτίμηση των αστυνομικών, τα στοιχεία έχουν αντληθεί από τη δικογραφία.

5 σχόλια:

  1. Η κατάσταση, Σάββα, έχει ξεφύγει τελείως. Υπάρχει άλλο κράτος στον κόσμο, που να αποφυλακίζει βαρυποινίτες, για να ... αποσυμφορήσει τις φυλακές;

    Και αφού είδαν τα αποτελέσματα τής ... μεγαλοφυούς εμπνεύσεως Παρασκευοπούλου, όχι μόνο δεν έσπευσαν να αποσύρουν τον νόμο, αλλά τον παρέτειναν κιόλας! Και ιδού τ' αποτελέσματα!

    Όταν, λοιπόν, μία χώρα κυβερνάται από ανθρώπους εντελώς ασυνείδητους, οι οποίοι θα έπρεπε να είναι στην φυλακή σαν έμμεσοι αυτουργοί στα εγκλήματα, τα οποία έχουν και διεθνώς εκθέσει την χώρα (θυμίζω περίπτωση Μαρίας Λάντενμπουργκερ), γιατί μάς κάνει εντύπωση που ανθούν σ' αυτήν όλα δαύτα τα μπουμπούκια, σαν τον παραπάνω ... τρομοκράτη-επαναστάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τρομοκράτης Κωνσταντίνος Γιατζόγλου είναι προϊόν της κοινωνίας μας του οποίου την γραμμή παραγωγής, οφείλουμε να εξετάσουμε διεξοδικά, αν θέλουμε να συνεχίσουμε σαν δημοκρατία. Υπάρχει ένα "εργοστάσιο" παραγωγής πυρήνων της φωτιάς, που παίρνει τα απομονωμένα, ελαττωματικά, απορριφθέντα και ανήσυχα παιδιά, σαν πρώτη ύλη και μέσα από τις αναρχικές "εργαλειομηχανές" που βρίσκονται σε συγκεκριμένους "χώρους παραγωγής" βγάζουν "έτοιμους αντάρτες". Έχει συγκεκριμένη κομματική "άδεια λειτουργίας" και "περιβαλλοντικούς όρους" αυτό το εργοστάσιο κι ας λέει ο Σάββας ότι και τα δύο άκρα παράγουν τρομοκρατία. Και να παράγουν δεν παράγουν εξίσου. Συνήθως το άκρο που εκτρέφει και εκτρέπεται στην τρομοκρατία από το 50 και μετά είναι το ανερχόμενο σοσιαλιστικό και κομμουνιστικό που χρησιμοποιεί το εργοστάσιο "antifa", ως διαβρωτικό των αστικών δημοκρατιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...για δες πως αλλάζουν οι καιροί. Πριν μόλις 5 μήνες, στο παρόν ιστολόγιο αναρτούσαν σχόλια κάποιοι ως υποστηρικτές του προσφάτως συλληφθέντα και κατηγορουμένου (Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου του Αναστασίου και της Βάιας γεν 19η Αυγ 1988) για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα και προσπαθούσαν να μας πείσουν εμμέσως πλην σαφώς, ότι το μπουμπούκι αυτό είναι «πατριώτης» που χτυπάει το σύστημα και το κεφάλαιο. ‘Όταν μάλιστα κάποιοι εξ ημών (μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης του παρόντος ιστολογίου) αντέδρασαν στα απαράδεκτα σχόλια, ακολούθησαν χαρακτηρισμοί «είστε μνημονιακοί», «είστε τσιράκια του Μπογδάνου, του Πρωτοσαλτε και του Άδωνη», «είστε γρουπόσκυλα» κλπ, κλπ, κλπ. Ειλικρινά, ανυπομονώ να διαβάσω τα νέα τους σχόλια - εάν ή όταν βρουν το κουράγιο - για να δούμε εάν υποστηρίζουν ακόμη τον κατηγορούμενο «πατριώτη που κτυπά το σύστημα και το κεφάλαιο».

    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/05/blog-post_792.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ατομα σαν τον Γιαγτζόγλου, είναι επιρρεπή στην εκδήλωση αντικοινωνικών συμπεριφορών και την ένταξη τους σε αντίστοιχους μηχανισμούς. Το έχουν στο DNA τους. Αν δεν ήταν αυτή η οργάνωση, θα ήταν κάποια άλλη. Αν δεν ήταν πολιτική ακόμη και του άλλου άκρου, μπορεί να αφορούσε το ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, τη χελώνα καρέττα-καρέττα κοκ. Κάτι θα εύρισκε για να εκδηλώσει την αντικοινωνική του συμπεριφορά. Απλώς ήταν θέμα χρόνου να τον εντοπίσουν οι ""στρατολόγοι"" των οργανώσεων και η ""τυχη"" τον έφερε στην αγκαλιά των ΠΦ ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο θα προκύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Chris.
      Παντως τον τελευταιο καιρο φαινεται οτι το αριστερο DNA εχει το σουξε του.
      Λες να 'τρεφεται' καλλιτερα ;.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.