27/10/17

Περιμένουμε τον γενναίο εισαγγελέα που θα επέμβει άμεσα στην παραβίαση του Συντάγματος από τον κ. Βερναρδάκη και τους πληρωμένους αριστερούς τραμπούκους του διαδικτύου

Ειδικού συνεργάτη*
Η οργουελική, όσο και ενδεικτική της νοοτροπίας των αριστεροφασιστών, αποκάλυψη του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη αποτελεί κάρφο στα μάτια της δημοκρατίας. Όποιος ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (ΜΚΔ) έχει διαπιστώσει προ πολλού την οργανωμένη επιχείρηση πληρωμένων από την κυβέρνηση ατόμων, τα οποία ενεργούν εκφοβιστικά και τρομοκρατικά εναντίον όποιου διανοηθεί να αναδείξει τις παλινωδίες της κυβέρνησης.
Η εκτίμηση είναι πως μια τέτοια και τόσο μεθοδική και συστηματική προσπάθεια εξουδετέρωσης των αντιφρονούντων στα ΜΚΔ δεν έχει ξαναπαρατηρηθεί στην Ελλάδα. 
Συνεπώς, όσοι γνωρίζουν τί γίνεται στο διαδίκτυο δεν εξεπλάγησαν από την ομολογία Βερναρδάκη
Να σημειώσουμε, ότι κάποιος που αισθάνεται δυνατός ή/και κατέχων υψηλό αξίωμα προβαίνει σε εξομολογήσεις, επειδή δεν υπολογίζει τις επιπτώσεις τους, λόγω της ψευδαίσθησης που του δημιουργεί η – πάντα προσωρινή – ισχύς. Αυτό έκαμε και ο Βερναρδάκης.
Μέχρις εδώ ουδέν περίεργον. 
Ωστόσο, το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου και στο δικαίωμα έκφρασης είναι ανθρώπινο δικαίωμα, το οποίο μάλιστα κατοχυρώθηκε πρώτα στην Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και συγκεκριμένα, στο άρθρο 19 αυτής. 
Επίσης, προβλέφθηκε η θεμελίωσή του και στο άρθο 19 του Διεθνούς Συμφώνου για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα. 
Σε ό,τι, δε, μας αφορά εντάχθηκε και ρητά στο ελληνικό Σύνταγμα, στο άρθρο 14, το οποίο δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες. Η παρακολούθηση «δεξιών» και «αριστερών» λογαριασμών ή παρεμβάσεων στα ΜΚΔ, η κατηγοριοποίησή τους, καθ’ ομολογία Βερναρδάκη και η περαιτέρω αυτονόητη απόπειρα φίμωσής τους ή έστω τρομοκράτησης και εκφοβισμού δεν είναι απλά μια αθλιότητα. Είναι ένα έγκλημα, το οποίο αφ’ης στιγμής έχει αποκαλυφθεί από έναν εκ των πρωταιτίων του χρήζει δικαστικής διερεύνησης. Είναι αδιανόητο ενώ ο υπόλοιπος κόσμος πάει μπροστά η χώρα μας να κάνει πρωτόγονα και φασιστικά πισωγυρίσματα και να περιστέλλει πρωτογενή ανθρώπινα δικαιώματα, μόνο και μόνο επειδή εξυπηρετούν τους «πολυχρονεμένους» της παρούσας κυβέρνησης.
Η παρακμή, μάλιστα, είναι τόση που η δικαιοσύνη δεν έχει διατάξει έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές τη διενέργεια προανάκρισης ή προκαταρκτικής εξέτασης για την έρευνα των ομολογημένων από τον Βερναρδάκη. 
Και διερωτάται κανείς: δεν το έχει κάνει επειδή φοβάται; 
Η διορισμένη νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασιλική Θάνου δεν έχει εκραγεί με την ανομία που ομολόγησε ο ομοτράπεζος του προϊσταμένου της; Γιατί ένας εισαγγελέας δεν έχει παρέμβει αποφασιστικά για την αποκατάσταση της διασαλευθείσας τάξης; 
Ποιός μπορεί να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα; 
Εν τέλει, ποιός μπορεί να βάλει φρένο στους αριστερούς τραμπούκους;


Υ.Γ.: Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης είναι καθηγητής πανεπιστημίου, δυστυχώς.

*Το γεγονός ότι ένας πολίτης καταφεύγει στο κάλυμα του "Ειδικού συνεργάτη" και μας ζητεί να μην αποκαλύψουμε το όνομά του, αποτελεί απόδειξη ότι ήδη έχει αρχίσει να επικρατεί καθεστώς τρομοκρατίας και περιορισμού της ελεύθερης έκφρασης.

6 σχόλια:

  1. Πταίσμα τα λεχθέντα παρά του κ. Βερναδάκη. Οι αμφισβητούντες την πολιτική ορθότητα, πιστεύοντες στό έθνος πατριώτες, λοιδορούνται, χάνουν δουλειές, μέχρι και ξύλο τρώνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψυχραιμια παιδια.
    Μολις διαγραφει ο αδωνις θα ηρεμησουν τα πραγματα.
    Λιγη υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελευθερια εκφρασης ωραιες λεξεις για την αιθουσα Παρνασου. Εξω ετρωγες ξυλο για να γινεις καλος μαθητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν παρέμβει ο γενναίος εισαγγελέας στην συνέχεια θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλο το παρακράτος. Θα εισβάλουν σπίτι του οι αναρχοφασίστες ρουβίκωνες (όπως με κα Τσατσάνη), θα βγάλει ο αρχιγκαίμπελς μπαξεβάνης την προσωπική του ζωή σαν reality, οι γκεμπελίσκοι κουκουλοφόροι θα τον συκοφαντήσουν και η Θάνου θα τον στείλει δυσμενή μετάθεση στην παραμεθόριο και εάν επιμείνει μπορεί και να βρεθεί με μία σφαίρα στο κεφάλι.
    Απόδειξη της επιχειρούμενης κατάλυσης της Δημοκρατίας είναι αυτά που συμβαίνουν με κάποιους "σχολιαστές" στο ιστολόγιο σας.
    Μόλις βγεί κάποια επικριτική ανάρτηση για το καθεστώς οι καραδοκούντες αριστοροφασίστες κουκουλοφόροι (πχ Dimitri, ahoy, αρνητής, αναζητητής κά)
    επεμβαίνουν πάραυτα. Όταν γίνει φανερός ο βρώμικος ρόλος τους αλλάζουν κουκούλα.
    Προφανώς το αριστερό παρακράτος έχει κεντρικό συντονισμό. Ας βρεί όμως κάποιους να βάζουν και κανένα τόνο στις λέξεις γιατί μπερδευόμαστε.
    Σάββα πρόσεχε, αυτοί στοχοποιούν τους πατριώτες. Γλίτωσες παρά τρίχα στην Τουρκία και στην Κένυα, μην το βρεις από τους αριστεροφασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι γραφικοτητες σου μου φτιαξαν παλι το κεφι σημερα..σ ευχαριστω απο καρδιας φιλτατε Ιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τα λέει ο Ίων, ετούτοι είναι επικύνδυνοι και ας μην μας γεμίζουν το μάτι. Το νου μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.