9/5/18

Νέα επίθεση στους Εβραίους από τον «ψευδομουφτή» Ξάνθης

Αθανασόπουλος Αλ. Άγγελος
«Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Εβραίους επειδή έσφαξαν βρέφη»

Ο «ψευδομουφτής» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, ο οποίος είχε πρόσφατα καταδικαστεί σε 8μηνη φυλάκιση επειδή είχε πει ότι είχε δίκιο ο Αδόλφος Χίτλερ «που έκανε σαπούνι» τους Εβραίους, επιτέθηκε ξανά στους Εβραίους σε ομιλία που έκανε εντός τζαμιού.
«Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Εβραίους επειδή έσφαξαν βρέφη… Δείτε, και ο πατέρας μου αν σκότωνε βρέφη, εγώ και εκείνον θα κατηγορούσα» δήλωσε ο Μετέ στην ομιλία του στο τέμενος Κενταύρου της Ξάνθης. Ο Μετέ, ο οποίος παρά την καταδίκη του από το δικαστήριο συνεχίζει τον αντισημιτισμό του, στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και στο δεύτερο κομμάτι είχα κατηγορήσει τους Εβραίους. Οι Χρυσαυγίτες προσβάλλουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή και δε γίνεται τίποτα! Στους δρόμους βρίζουν τις μητέρες των πολιτικών, βουλευτών και δε γίνεται τίποτα! Εγώ κατηγόρησα ως δολοφόνους βρεφών τους Εβραίους επειδή έσφαξαν βρέφη! Δείτε, και ο πατέρας μου αν σκότωνε βρέφη, εγώ και εκείνον θα κατηγορούσα. Γίνεται να σκοτώσει κανείς ένα βρέφος, ένα ανυπεράσπιστο βρέφος; Αν έρχονταν, σκότωναν, έκλεβαν και έκαναν ανεπίτρεπτα πράγματα στα παιδιά μας δεν θα μιλήσουμε δηλαδή εμείς;».
Και συνέχισε:
«Η θρησκεία μας λέει ότι ως Μουσουλμάνος αν μπορείς να διορθώσεις κάτι με το χέρι σου να το κάνεις, αν δε γίνεται με το χέρι σου τότε να το διορθώσεις με τη γλώσσα σου, αν δε γίνεται με τη γλώσσα σου τότε να τον μισήσεις μέσα από την καρδιά. Και εκείνο είναι το πιο αδύναμο σημείο της πίστης. Δηλαδή εμείς για το κέφι του κόσμου θα παραιτηθούμε και από την πίστη μας; Ποιος είναι ο σκοπός; Τώρα έρχομαι σε αυτό. Ο σκοπός είναι να με εκφοβίσουν, να εκφοβίσουν τον βουλευτή στον οποίον επιτίθενται μέσα στη βουλή, να εκφοβίσουν τον δήμαρχο στον οποίον επιτίθενται οι ρατσιστές, οι εφημερίδες μέσω διαδικτύου, να δημιουργήσουν μια κοινωνία που φοβάται, μια κοινωνία που θα λέει πάρε και τον πολιτισμό μου, και τη γλώσσα μου και τη θρησκεία μου και θα λέει εμείς συμμορφωνόμαστε με όλα».


Υπενθυμίζεται ότι ο Αχμέτ Μετέ είχε καταδικαστεί σε 8 μήνες φυλάκιση λόγω των αντισημιτικών δηλώσεων που είχε κάνει στις 3 Αυγούστου 2014, στο χωριό Γλαύκη του νομού Ξάνθης συμμετέχοντας σε φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό τη συγκέντρωση βοήθειας για τους Παλαιστινίους στη Λωρίδα της Γάζας έπειτα από την επίθεση του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς, το 2014.

«Κατάρα στο Ισραήλ! Διότι αυτούς τους έκαναν σαπούνια οι Γερμανοί, αλλά ο Χίτλερ βγήκε σωστός που είπε ότι τώρα θα θυμώσετε μαζί μου, αλλά μία μέρα θα δικαιωθώ για τους Εβραίους. Η κατάρα μας σ’ αυτούς τώρα και οι προσευχές μας στους αδελφούς μας» σημείωνε στο κήρυγμα μίσους του ο Αχμέτ Μετέ τον οποίον στη συνέχεια καταδίκασε με ανακοίνωση του το Κεντρικό Ισραήλιτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) Ελλάδος.

Στο δικαστήριο παρά την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα ο Μετέ καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκισης, με την ποινή του να είναι εξαγοράσιμη.
ΒΗΜΑ

4 σχόλια:

  1. Απο τρελλο και απο μικρο μαθαινεις τη αληθεια. Παντως νομιζω οτι η τοποθετηση του ειναι αληθης. Η μερα οπου θα διακαιωθει ο Χιτλερ ηλθε.Δεν μας αρεσαν οι προτασεις των Γερμανων. Εγευθηκαμεν τι εστι Αντατ και συμμαχοι. Τωρα , καθομαστε σαν βρεμενη γατα. Οπως λεμε και κερατας και δαρμενος (συμβαινουν αληθεια και αυτα). Η Τουρκια ακολουθησασα την σωφρωνα πολιτικη του Φαναριου , δεν ανεμιχθη στον Β Παγκοσμιο Πολεμο και βγηκε αλωβητη ως επιτηδειος ουδετερος. Εμεις το παιξαμε φιλοδυτικοι με τα γνωστα αποτελεσματα. Τωρα μοκο λοιπον. Τα καινοργια υποβρυχια ερχονται και μετα ,,,θα γινει το ελα να δεις...
    Αντε λοιπον
    Ως λαος , αφου εσταυρωσαν τον Χριστο , δεν χρειαζονται σχολια.
    Μεγα λαθος η Ελληνογερμανικη συρραξη. Ειναι το μονον εθνος που θα μπορουσαμε να βασιζομαστε. Τωρα ειναι αργα.
    Καταλαβαινετε αγαπητοι διατι οι πολιτες της Θρακης εγειραν ηδη προς την πλευρα της Τουρκιας. Διοτι αγαπητοι σιχαθηκαν το Ελληνικο κρατος (βλεπε ρεζιλικι Κοτζια Κυπρου Μητροπολη Κυκκου Κυπρου για ανεγερση Ελληνικης Πρεσβειας ) και διοτι αγαπητοι υπαρχουν Τουρκοι που λενε την αληθεια. Ας τολμησει ενας Ελλην να πει τα ιδια. Την επομενη μερα η Μοσσαντ θα εχει εξαφανισει απο προσωπου γης τον ιδιο και συγγενεις μεχρι τριτου βαθμου βλεπε Χρυση Αυγη ), ενω το Κεντρικο Ισραηλητικο Συμβουλιο θα καθαιρερσει και αλλαξει κυβερνηση και αμα τσαντιστει θα παρει και την αλλη μιση Κυπρο. Τζαμπα πραμα δηλαδη , αφου ειναι στο απυροβλητο και αφορολογητο οπως λεμε ( αφου ποτε δεν πληρωσαν φορους)
    Καταλαβαινετε τωρα διατι ο Κολοκοτρωνης εσφαξε πεντε χιλιαδςες Εβραιουσ στην Τριπολη Αρκαδιας. Κατι ηξερε ο Στρατηγος . Αλλα δεν τολμαει να παρασταθει στις εκδηλωσεις ουδεις αξιωματουχος ανωτατος σημερα.
    Οσο για σφαγη βρεφων ουδεποτε εξηγηθηκε η το αποφασισε ο Γαχβε,
    ΕλληνοΙσραηλινη συμμαχια..............
    Που σαι Χιτλερ να μας καμαρωσεις
    Ακου συμμαχια, αυτο κι ειναι επιτευγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. If a representative of the Greek Church had made a comment like that, the whole AIPAC, Anti Defamation Legue and the fleet of nuclear submarines would have been on our neck. Not to mention our own judicial system would had sentenced the Priest to life in prison.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.protothema.gr/stories/article/785896/nea-stoiheia-gia-tin-katastrofi-tis-smurnis-i-stasi-tou-sekekke/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tαϋγέτη.

    Μἰὰ ἀπορία ἔχω καὶ ἄς μοῦ τὴν λύση κάποιος.
    Γράφετε...
    Ας τολμησει ενας Ελλην να πει τα ιδια. Την επομενη μερα η Μοσσαντ θα εχει εξαφανισει απο προσωπου γης τον ιδιο και συγγενεις μεχρι τριτου βαθμου βλεπε Χρυση Αυγη )....

    Ὁ Πλεύρης ἔγραψε ἕνα ὀγκῶδες βιβλίο ἐναντίον τους, γιατὶ ἀθωώθηκε στὴν Δίκη καὶ κυκλοφορεῖ ἐλεύθερος ἐνῶ τὸ βιβλίο του διαφημίζεται σὲ κανάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.