6/4/19

“Dead or alive”: Μόνη λύση με τη μικρογραφία των ελληνοτουρκικών στα Εξάρχεια…

Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα, το περιστατικό χθες αργά το βράδυ στο άβατο των Εξαρχείων, θα ήταν πρωτοσέλιδο και η κοινωνία θα εξέφραζε την απορία και την ανησυχία της για ποιον λόγο τέτοια συμμορία εξακολουθεί να απειλεί την κοινωνία με τη δράση της. Υπενθυμίζουμε, ότι μια ομάδα δεκάδων “χτιστών” μελών συμμορίας, κάποια από όλες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του οργανωμένου εγκλήματος, φέρουσα βαρύ οπλισμό εκτός από μαχαίρια, τραυμάτισε Λιμενικούς που πήγαν στην περιοχή, συνοδεία εισαγγελέα, κατόπιν πληροφορίας ότι ήταν αυτοί που διακινούσαν ναρκωτικά.
Την πληροφορία είχε μεταφέρει στις αρχές Ιρακινός που συνελήφθη να τα εισάγει στη χώρα μας από τον Πειραιά. Σύνολο ατόμων των διωκτικών αρχών, μόλις οχτώ άτομα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Προφανώς σε αυτούς εντασσόταν… και ο μη μάχιμος εισαγγελέας. Χωρίς να έχει βέβαια μεγάλη σημασία. 
Σημασία έχει είτε η αφέλεια των διωκτικών αρχών που πήγαν “ξυπόλητοι στ’ αγκάθια” και η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη, είτε η απουσία πληροφοριών που θα μας παρέπεμπε στην περιχαράκωση της κάθε υπηρεσίας που εντάσσεται στις “διωκτικές αρχές” και η μη συνεργασία με άλλους.

Για τη συνέχεια defencePoint

4 σχόλια:

  1. Απαράδεκτα σκηνικά , η όλη αντιμετώπιση του θεματος δείχνει και οτι στην χωρα μας δεν υπάρχει ισονομία μεταξύ των πολιτών, δηλαδη άτομα συγκεκριμένης ιδεολογίας έχουν περισσότερα δικαιώματα έκφρασης (άσκηση ακραίας βίας) και επαγγελματικής δραστηριότητας (πώληση ναρκωτικών) που απαγορευονται στους υπόλοιπους πολίτες.

    Φυσικά όλα αυτα είναι συμφωνα με την ανοχή αν οχι προτροπή του κράτους και όπως αναφέρεται και στο αρθρο και υπο το καθεστός της Ν.Δ. η κατάσταση ήταν η ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Suggestion, all political parties should have their offices in Exarcheia in order to receive funds.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένω τον συριζόμυαλο που έγραφε την άλλη φορά οτι υπερβάλουμε κι οτι κινδυνολογούμε να σχολιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αρθρο αναφέρεταοι στα εγκληματικά στοιχεία που εκμεταλλεύονται τα "γραφικά" εξάρχεια και όχι στους "μπαχαλάκηδες".
    Το βρίσκω απόλυτα σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.