1/5/10

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του Γ. Παπανδρέου στο Μαξίμου


Ολοκληρώθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι συναντήσεις του πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου με τον αντιπρόεδρο της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Αλί Μπαμπατζάν και την επίτροπο Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας της ΕΕ Μαρία Δαμανάκη.
Εξερχόμενη η κ. Δαμανάκη, της συναντήσεως, είπε ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και όσο καλύτερα μπορεί το καθήκον του.
Η Επιτροπή εκφράζεται μέσα από τον 'Ολι Ρεν ο οποίος έχει δώσει όλες τις πληροφορίες, είπε η κ. Δαμανάκη, προσθέτοντας ότι ελπίζω πως πολύ σύντομα θα καταλήξουμε.
agelioforos.gr

6 σχόλια:

  1. ....Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις του εθνικού μας προδότη Τζεφρι με το ΤΝΤ (Τουρκικο νομισματικό ταμείο) Αλί Μπαμπατζάν...με την σύμφωνη χαρμόσυνη τελετή παράδοσης των κλειδιών του Αιγαίου την 19 Μαΐου.

    ...Τούρκικη τεχνογνωσία ψαρέματος θα βοηθήσει επιτέλους την χώρα μας να βγει από την κρίση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ανοητοι αφελεις, ηλιθιοι Εθνομηδενιστες, και εμεις:

    Το παλικαρι με το οπλο στο τραπεζι, και η λυσσαλεα υποστηριχτρια του σχεδιου Αναν διαπραγματευονται και χειριζονται τα εθνικα μας θεματα - σαν να σε χειρουργει δηλαδη στην καρδια καποιος περαστικος τσαρλατανος, αντι ο καρδιοχειρουργος ...

    Και παραξενευομαστε απο πανω, γιατι χρεοκοπισαμε και γιναμε ο περιγελος της εμφυλιου!

    Αιντε και καλη προοδο!

    "... Καμιά αμφιβολία ένα μεγάλο κομμάτι του εθνομηδενιστικού συρφετού κάθε χώρας και κάθε εποχής είναι απλά ανόητοι και ή αφελείς και ή ηλίθιοι. Γιατί αν δεν είσαι πράκτορας εχθρικών δυνάμεων ή διανοητικά διεστραμμένος μόνο ανόητος, αφελής ή ηλίθιος μπορείς να είσαι για να μάχεσαι να μηδενίσεις το ανθρώπινο κεφάλαιο μιας συλλογικής ανθρώπινης οντότητας. Για όσους είναι καλόπιστοι αλλά αβασάνιστα σοκάρονται από μια τέτοια αφοριστική θεώρηση αντιλέγω με πολύ αυτοπεποίθηση ότι ορθολογικός αντίλογος στην θέση ότι ο ανθρωπολογικός μηδενισμός είναι αμέλεια ή πρόθεση αποκρουστική. ... (συνεχιζεται)"
    (Π. Ηφαιστος, 28.4.2010. "Μέσα στο διαστρεμμένο μυαλουδάκι του", Χαλαρα και Επικαιρα)

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά άκουσα την Δαμανάκη χτες στην τηλεόραση που έκανε βαρυσήμαντη δήλωση..."Τούτες τις δύσκολες στιγμές όλοι πρέπει να ανταποκριθούμε"... Ανατρίχιασα...ένοιωσα περήφανος... Τι δηλωσάρα ήταν αυτή!! χαλάλι οι μισθάρες σου Μαρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικο μου το λαθος - "... χρεοκοπησαμε και γιναμε ο περιγελος της υφηλιου!".


    Συνεχιζει και γραφει ο Π. Ηφαιστος ("Θανατηφόρες παλινωδίες", 30.4.2010. Χαλαρα και Επικαιρα):
    "... Πριν μερικά χρόνια συνέντευξη-ομιλία συμβατικά κορυφαίου πολιτικού προσώπου. Μεταξύ άλλων μαργαριταριών: «Η έννοια εθνικό συμφέρον δεν υπάρχει στον σύγχρονο παγκοσμοποιημένο πλανήτη όπου η κυριαρχία δεν έχει έννοια. Οι έλληνες πρέπει να σταματήσουν να σκέφτονται παρωχημένα». Έτυχε λοιπόν να ακούσω τον ίδιο αυτές τις μέρες: «πρέπει ο ελληνικός λαός να κάνει θυσίες για το εθνικό συμφέρον. Ότι είναι να γίνει θα γίνει για να σωθεί το έθνος». Ο ίδιος επίσης ιδρώνει να πείσει τους κρατοκεντρικούς διεθνείς θεσμούς (συνάγω: υπάρχουν κράτη που λειτουργούν με όρους εθνικούς συμφέροντος και όχι ένας πλανητικός ανθρωπολογικός ακταρμάς) και κραυγάζει κατατρομαγμένος να ενταθεί η διεθνής διακυβέρνηση για να ελεγχθούν αυτά τα εγκληματικά διεθνικά στοιχεία (τα χθεσινά είδωλά του που νόμισε ότι όταν θα διακινούνταν με ευκολία διαμέσου των συνόρων θα συμπεριφέρονταν αλτρουιστικά και αγαθοεργά). Τα τσιράκια ενός τέτοιου κερδοσκόπου, εξάλλου, γυροφέρνουν στα κυβερνητικά γραφεία της οικονομικά υπόδουλης για πολλά χρόνια πλέον Ελλάδας. ..."

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 1:05 μ.μ.

    Μα και η Ντόρα είπε ότι τον αγώνα θα τον δώσουμε όλοι μαζί. Όμως, δεν τα φάγαμε όλοι μαζί και δεν βλέπω να δίνουμε ούτε τον αγώνα όλοι μαζί. Άλλοι έφαγαν και άλλοι θα πληρώσουν, διότι είμαστε λαός ραγιάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΥΜΠΕ ΘΕΟΥΣ
    ΚΑΙ ΣΥ ΛΕΒΕΝΤΕΣ Η ΟΣΣΑ.
    ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΑ ΓΗΣ
    ΣΚΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ.
    ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟΙ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ


    Κ. ΠΑΛΑΜΑΣ (ΠΕΡΙ ΤΟ 1906!)


    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.