29/6/13

Πρόσκληση στο 67ο Συνέδριο της Παμμακεδονικής Ένωσης Η.Π.Α. και το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Παμμακεδονικής

Πρόσκληση
Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Mε ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε στο 67ο Συνέδριο της Παμμακεδονικής Ένωσης Η.Π.Α. το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8-12 Ιουλίου 2013 στο Αλεξάνδρειο Κτίριο που βρίσκεται στο Λιτόχωρο Πιερίας και στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο.
Η Έναρξη του συνεδρίου θα γίνει στις 8 Ιουλίου 2013 και ώρα 8 μμ.
           Επίσης στη Φλώρινα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση Υποδοχής των Συνέδρων από τους τοπικούς φορείς, όπου κι εκεί σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 
Η Υποδοχή των Συνέδρων θα γίνει στο Δημαρχιακό Κέντρο Φλωρίνης στις 9:00 πμ στις 13 Ιουλίου και κατόπιν θα διεξαχθούν οι εργασίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου. 
            Η παρουσία η δική σας κατά τη διάρκεια της Έναρξης του Συνεδρίου στο Λιτόχωρο και της Υποδοχής των Μακεδόνων στη Φλώρινα θα ενθαρρύνει τους Μακεδόνες και γενικά τους ομογενείς οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειες της Ελλάδας ενάντια σε κάθε διεθνή, επιθετική  και ανιστόρητη προπαγάνδα.
             Η επιθυμία μας είναι να υπερασπιστούμε τα δίκαια της γενέτειρας και να συμβάλλουμε στην πρόοδο της χώρας μας για  ένα καλύτερο μέλλον για τον Ελληνισμό και τις αξίες που εκφράζει.
Με εκτίμηση,
Οι Απανταχού Μακεδόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.