28/6/13

Ανοίγει η αυλαία του 9ου συνεδρίου της Ν.Δ.

Με σύνθημα «Νέα Δημοκρατία - Νέα Ελλάδα» ανοίγει σήμερα το απόγευμα η αυλαία των τριήμερων εργασιών του 9ου συνεδρίου της Ν.Δ. στο γήπεδο Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο.

Στην ομιλία του, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 20.00, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα συσπείρωσης γύρω από τη Ν.Δ. των κεντροδεξιών και φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, σηματοδοτώντας κινήσεις διεύρυνσης που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα με επιστροφή στελεχών.

Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, το κύριο χαρακτηριστικό των εργασιών του συνεδρίου θα είναι η κατάθεση προτάσεων για αλλαγές τόσο για το ιδεολογικό πλαίσιο όσο και για την οργανωτική δομή του κόμματος.

Κομματικά στελέχη αναφέρουν ότι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς έχει πολλές φορές τονίσει ότι πλέον έκλεισε ένας ιστορικός κύκλος για τη χώρα που θα πρέπει να οδηγήσει και τα κόμματα σε σημαντικές αλλαγές για να αντέξουν στις σύγχρονες ανάγκες λειτουργίας τους.

Στο συνέδριο αναμένεται να δώσουν το «παρών» πάνω από 4.000 στελέχη από όλη τη χώρα.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με την ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών μελών της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αναδειχθεί ο νέος γραμματέας του κόμματος και η Εκτελεστική Επιτροπή. Επικρατέστερος για την θέση του Γραμματέα είναι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.