30/9/13

Εκτός νόμου να τεθεί και ο “Κεμαλισμός”

Ο Ναζισμός δεν έχει θέση στην Ελλάδα – Ούτε ο Σταλινισμός της αρμόζει – Πολλώ δε μάλλον η λατρεία του γενοκτόνου Κεμάλ Ατατούρκ 
KEMAL-AT48f098_14
Μαυσωλείο του Χίτλερ, ευτυχώς, δεν υπάρχει.
Θα ήταν μεγάλη προσβολή στην ανθρωπότητα να παρακολουθεί άπραγη την απόδοση τιμών σε έναν σφαγέα δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, στον αρχιτέκτονα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων και τον επινοητή μιας ιδεολογίας αίματος και παραφροσύνης.

Σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες είναι εκτός νόμου η ευμενής αναφορά στο πρόσωπό του και η χρήση των συμβόλων του κόμματός του, το οποίο αιματοκύλισε τον κόσμο.
Μαυσωλεία του Στάλιν, σε ευρωπαϊκό έδαφος, δεν υπάρχουν.
Η ιδεολογία του προκαλεί απέχθεια -ευτυχώς- στη συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων του πλανήτη.
Δολοφόνος γαρ, αντίστοιχου βεληνεκούς με τον Χίτλερ (με τον οποίο είχε συνάψει συνθήκη «ειρήνης» και τεμάχισε, παρεάκι με τους ναζί, την Πολωνία).
Ήταν βάναυσος καταπατητής των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Οπαδούς αυτό το τέρας έχει στη Ρωσία, στη Βόρειο Κορέα, λίγους στην Κούβα και μπόλικους στην παράξενη Ελλάδα.
Τα μέλη ενός ολάκερου κόμματος (ΚΚΕ) πίνουν νερό στ” όνομά του και βότκα στη μνήμη του!
Αυτό το κόμμα υπερασπίζεται το σύνολο της κρατικής περιουσίας, παρόλο που εκποίησε κρατική συχνότητα σε ιδιώτες μιας… υπεράκτιας εταιρίας.
Το οπαδιλίκι στον Στάλιν βρίσκεται κι αυτό στα πρόθυρα της απαγόρευσης στην ήπειρό μας.

Χαντζάρα

Έως εδώ, πάει καλά.
Λίγοι εχέφρονες άνθρωποι θα ήθελαν στα σοβαρά να κάνουν τον συνήγορο υπεράσπισης γενοκτονιών που διέπραξαν μανιακοί δολοφόνοι (μεγάλης κλίμακας).

Όμως υπάρχει και μια άλλη ιστορική μουτσούνα, εξίσου μοβόρικη, που περνάει σχετικά στο… ντούκου – όποτε δεν εκθειάζεται από ελληνόφωνους γραικύλους ή πράκτορες της Αγκυρας.
Το όνομά του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Υπεύθυνος για τις γενοκτονίες Ελλήνων του Πόντου, της Μικρασίας, των Αρμενίων και πολλών άλλων λαών και φυλών του χώρου, τον οποίο σήμερα καταλαμβάνει το τουρκικό κράτος.
Η ιδεολογία του είναι ένα κράμα ναζισμού, φασισμού, μεταφυσικής, παντουρκισμού και λοιπών αλλοπρόσαλλων χαρακτηριστικών.
Ο τρόπος που κατέσφαξε τους Αρμενίους λέγεται ότι ενέπνευσε τον Χίτλερ στην αποτρόπαια «αποστολή» του να εξολοθρεύσει τους Εβραίους.

Παρά ταύτα, στην πικρή πατρίδα μας υπάρχουν πολιτικοί που καταθέτουν στεφάνια στο μαυσωλείο του Ασιάτη βρικόλακα και διάφοροι απίθανοι τύποι που το στόμα τους στάζει μέλι για ένα τέρας, με μια χαντζάρα γεμάτη αίμα Ελλήνων.

Δεν ήταν λογικό, εθνωφελές και δίκαιο να διώκονται ποινικά όσοι διαπράττουν τέτοιες αχρειότητες και να τεθεί εκτός νόμου ο κεμαλισμός;

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ

5 σχόλια:

 1. Έπρεπε ήδη να είναι παρανομία οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το τέρας.
  Ειδικά στην Ελλάδα .
  Οποίος δεν συμφωνεί είναι τούρκος η ηλίθιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φιλε Aquilles, γνωριζεις οτι με τα λεγομενα σου και το αντιρατσιστικο ν/σ που θα επαναπροωθηθει και πιθανοτατα να υπερψηφιστει, θα εισαι αγκαλια με τα παλικαρια με τις μασκες, σιδηροδεσμιος και τα uzi?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @kaminis 1
  Μπράβο στην δικομματική!!
  Χτίζει αξιοζήλευτη Δημοκρατία (την οποία επικαλείται με την πρωτη ευκαιρία, περνώντας μας για ηλίθιους)
  Μπροστά στην Δημοκρατία της Ελλάδας του 2013μχ, (και ιδίως μετά απο την ψήφηση αυτού του ν/σ), ο Κλεισθένης και ο Περικλής φαντάζουν φασιστόμουτρα.
  (Τέτοια λογοκρισία βλέπουμε μόνο σε καθεστώτα της Μέσης Ανατολής.
  Στην Αίγυπτο και στην Συρία υπάρχει μεγαλύτερη ευλευθερία λόγου).
  ΜΠΡΑΒΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @καμινις
  Έχουμε μουσείο στην Ελλάδα αφιερωμένο στο δάσκαλο του χιτλερ που κατέσφαξε χιλιάδες συμπατριώτες μου και μιλάς για ρατσισμό
  Συγκεντρωσου στη τελευταία φτάση
  Οποίος δεν καταλαβαίνει είναι τούρκος η ηλίθιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.