30/5/14

Στη Θράκη δεν είναι ακόμη αργά για λύσεις

Φαήλος Κρανιδιώτης
Η Τουρκία, κεμαλική ή σκέτα ισλαμοφασιστική όπως τώρα, με ηγέτη τον γιαλαντζί και αυταρχικό σουλτάνο Ερντογάν ή έναν αδέσποτο σκύλο, ήταν, είναι και θα είναι εχθρός μας.
Τελεία και παύλα.
Κι αυτό δεν έχει να κάνει με συναισθήματα ή DNA. Απλά η ηγεσία αυτού του αχανούς και ετερόκλητου πλήθους εξισλαμισμένων, κυρίως Ελλήνων, Αλβανών, Σλάβων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Καυκάσιων κάθε είδους, Γιουρούκων, μιας ελάχιστης μειοψηφίας αληθινών,
«κυνοκέφαλων» κατά τους βυζαντινούς, Κεντροασιατών Τούρκων, όσων Κούρδων είναι δωσίλογοι του έθνους τους και άλλων λαών της Μικράς Ασίας, έχει δεδηλωμένα και εμπράκτως επεκτατικά σχέδια εις βάρος του Ελληνισμού, αντίθετα συμφέροντα με μας.

Από το ακρωτήριο του Αγίου Ανδρέα στην Καρπασία έως τη Θράκη. Πολλές φορές έγραψα στη «δημοκρατία» μας, ποικιλοτρόπως, ότι οι εχθροί του έθνους μας δεν θα έχουν την... ευγένεια να περιμένουν να περάσουμε τον κάβο της κρίσης. Θεωρούν την κρίση μας ευκαιρία τους. Ακριβώς στους δύσκολους καιρούς πρέπει να εντείνουμε την επαγρύπνησή μας. Να μην «τσιμπάμε» στις προβοκατόρικες προκλήσεις, αλλά παράλληλα να εκπέμπουμε, με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, το μήνυμα της αποτροπής. Με απλά λόγια, να ξέρουν τα μεμέτια ότι δεν είναι ευκαιρία για ρεμούλα, όπως κάποτε στην Κύπρο, και θα το πληρώσουν ακριβά.
Τι έκανε το ισλαμοφασιστικό επιτελείο της Αγκυρας στις ευρωεκλογές με την κάθοδο του DEB, μέσω του προξενείου και των μπράβων του; Προσπάθησε να οργανώσει μια επίδειξη δύναμης, καταγράφοντας πανελλαδικά την επιρροή του στη μουσουλμανική μειονότητα, να την οργανώσει και να τη συσπειρώσει ακόμη περαιτέρω, μέσω της εκλογικής διαδικασίας.
Για την προσπάθεια αυτή η Αγκυρα έκανε μεγάλη κινητοποίηση, ξοδεύοντας πολύ χρήμα, δραστηριοποιώντας όλο τον εσμό του παρακρατικού εκβιαστικού μηχανισμού της στη Θράκη. Ομως, από αυτό που έκαναν εν Θράκη οι σμπίροι του καλού μας γείτονα, που εκστασιάζεται με τις μαντίλες, κυνηγάει τα δημόσια φιλιά και χλευάζει τους συγγενείς φτωχών αδικοχαμένων εργατών, ας βγάλουμε με ψυχραιμία μερικά χρήσιμα συμπεράσματα.

Στη Θράκη, παρά τα καραβάνια των πούλμαν από την Τουρκία, το DEB το ψήφισαν λίγο παραπάνω από τους μισούς και αυτό έγινε, με συντριπτικά ποσοστά, κυρίως στα χωριά, όπου οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί είναι συμπαγείς, σε κλειστές κοινωνίες, όπου η ψήφος δεν κρύβεται εύκολα και έτσι το νταβατζιλίκι και οι εκβιασμοί των μπράβων του προξενείου είναι πιο εύκολοι. Στις πόλεις τα ποσοστά τους μειώνονται σημαντικά. Συνολικά οι μισοί ή δεν ψήφισαν το DEB ή δεν πήγαν στην κάλπη.
Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι άλλο. Υπολογίζεται ότι εκτός Θράκης, στην υπόλοιπη Ελλάδα, ζουν περί τους 25.000 μουσουλμάνους θρακικής καταγωγής, μαζί με αυτούς των Δωδεκανήσων. Από αυτούς καμιά 10.000 στη Θεσσαλονίκη και περί τους 8.000 στην Αθήνα και οι υπόλοιποι είναι σκορπισμένοι αλλού. Ξέρετε, λοιπόν, πόσες ψήφους πήρε το DEB από αυτούς, τους εκτός Θράκης μουσουλμάνους; Συνολικά ούτε σαράντα (40)!

Αυτό τι σημαίνει για όποιον πλην της λογικής κατέχει λίγο Ιστορία; Μόνο όπου επιτρέπουμε στον τουρκικό σωβινισμό να μαντρώνει τους μουσουλμάνους σε απομονωμένες κοινότητες και να τους εκβιάζουν οι παρακρατικοί εγκληματικοί μηχανισμοί του τουρκισμού, μόνον εκεί οι «γκρίζοι λύκοι» της Αγκυρας μπορούν να ποδηγετούν και να μπολιάζουν τους ανθρώπους με μίσος και να τους στρέφουν εναντίον μας.
Τι έγινε στην Κύπρο; Προκάλεσαν την τουρκοκυπριακή ανταρσία του 1964, που οδήγησε στη δημιουργία των θυλάκων, όπου με αναγκαστικές μετακινήσεις, για την «ασφάλειά» τους, μάντρωσαν τους Τουρκοκυπρίους και, υπό τη σωβινιστική ηγεσία και πίεση του Ντενκτάς, των τρομοκρατών του της ΤΜΤ και της VOLKAN και αξιωματικών του τουρκικού στρατού, τους απέκοψαν τελείως από την επαφή με τους Ελληνες και τους οργάνωσαν πολιτικά και στρατιωτικά. H συνέχεια είναι γνωστή.
Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ότι οι 25.000 μουσουλμάνοι που ζουν, εργάζονται ή σπουδάζουν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, εκτός Θράκης, δεκάρα δεν δίνουν για το αποσχιστικό φασισταριό που έχουν οργανώσει το προξενείο, η ΜΙΤ και άλλα ευαγή ιδρύματα στην περιοχή, ότι και οι μισοί που ζουν εκεί, κυρίως στις πόλεις, δεν είναι στο «κόλπο» και ότι μόνο στα χωριά αποδίδει καρπούς το μπραβιλίκι. Είναι οι ελλαδικοί «θύλακες», όπου τα μαντρόσκυλα του κυρίου προξένου μπορούν εύκολα να εντοπίζουν τους «απείθαρχους» μουσουλμάνους και να τους «νουθετούν.

Υπάρχει λύση και πρέπει να τη βρούμε, πριν ο τουρκικός ισλαμοφασισμός βρει αυτός λύση για την μισή αποτυχία του στις πόλεις της Θράκης και την παταγώδη αποτυχία του στην υπόλοιπη Ελλάδα. Επαναλαμβάνω, ούτε σαράντα (40) ψήφοι εκτός Θράκης! Αυτό σημαίνει ότι δεν ψήφισαν το DEB ούτε καν όλοι οι ρουφιάνοι της ΜΙΤ στα πέριξ!
Η λύση λοιπόν είναι: α) Τριχασμός της μειονότητας, αποκαθαίροντας το άγος στον 21ο αιώνα οι Τούρκοι σωβινιστές να εκτουρκίζουν μέσα στην ελληνική επικράτεια πολίτες που δεν είναι Τούρκοι, τους Πομάκους και τους Ρομά. Να τους αποδώσουμε και να ενισχύσουμε την ιδιαίτερη ταυτότητά τους και με διακομματική συνεννόηση να ενισχύσουμε την εκπροσώπησή τους. β) Ελληνική παιδεία σε όλες τις βαθμίδες για τους μουσουλμανόπαιδες. γ) Προσλήψεις μουσουλμάνων στο δημόσιο και διορισμό τους εκτός Θράκης. δ) Τοποθέτηση στη Θράκη των καλύτερων δημοσίων υπαλλήλων και ε) Κλείσιμο του προξενείου και αμείλικτη καταστολή των μπράβων του.    

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*δικηγόρος
δημοκρατία

7 σχόλια:

 1. "Να μην «τσιμπάμε» στις προβοκατόρικες προκλήσεις, αλλά παράλληλα να εκπέμπουμε, με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, το μήνυμα της αποτροπής": Πώς μεταφράζεται αυτό στρατιωτικά αγαπητέ Φαήλο; Όταν σαν το πλοίο της γραμμής περιδιαβαίνουν τις Κυκλάδες, τι περιθώρια αντίδρασης έχεις; Θα μου πεις πως δεν έχουμε ακόμα δεχθεί πρόκληση ανάλογη του τορπιλισμού της Έλλης, όπου και τότε ό αποφασισμένος Μεταξάς δεν αντέδρασε. Σήμερα όμως έχουμε "αποφασισμένους" ηγέτες, ικανούς να πατήσουν την σκανδάλη την "28η του Οκτώβρη";

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ωραια τα λες παλι φαηλο...αντε θα τα πεις και στην ευρωβουλη τωρα στους φραγκους

  ουπς ξεχασα!!!!!!!! σου απαγορεψε η αριστερα να κατεβεις....ααχχαχαχααχαααααα.....σορυ ρε φαηλο....αυτα εχει η ζωη.....παντως υπεροχος σακος του μποξ το τομπουλογλουλικο κομμα σου....ααχαχχααχχαααααααααα
  τι ειδα παλι σε καποιο καναλι στην βγηκε ενας σκουρελελετης πως τον λεγαν αριστεριστης και συ καθοσουν και κοιτουσες και ετρωγες φαπες σαν δεξιουλης αχαχαχαχαααααααααααααα

  καλα ρε φαηλο οταν σε λεει ακροδεξιο γιατι δεν τον λες ακροαριστερο?
  οταν σε λεει φασιστα γιατι δεν τον λες κοκκινο φασιστα? γιατι δεν συγκρουεστε εσεις οι δεξιουληδες μετωπικα με τους μπολσεβικους τι φοβαστε?
  ενταξει δεν εχεις και πολιτικη καλυψη απο το αδυναμο κομμα σου,
  ειναι και γραμμη του κομματος σας οκ το καταλαβαινω-απο το 74 ο καραμαλεας συμφωνησε με τους εαμοβουλγαρους να τους αφησει τελειως ασυδωτους να τους δωσει τα γραμματα τις τεχνες τα μμε τα παν/μια με ανταλλαγμα να μην κανουν ποτέ μπολσεβικικη επανασταση, απλως να σκοτωνουν μερικους εκατονταδες δικους σας--- αλλα λιγη αξιοπρεπεια λιγο αυτοσεβασμο δεν εχετε πανω σας ρε φαηλο να καθεστε να σας βριζουν να σας ξεφτιλιζουν οι φονιαδες των λαων μπολσεβικοι και σεις με το γνωστο γλοιωδη δεξιουλικο τροπο σας του τυπου-να μην οξυνετε τα πνευματα να μην πεσετε σε χαμηλο επιπεδο να δωσετε τοπο στην οργη και λοιπες αστουλικες γελοιοτητες που παντα επικαλουνται οι αδυναμοι ηττημενοι παραιτημενοι και δειλοι, να γελοιοποιηστε παντα στο τελος!!!!!!

  και γιατι σβηνεις τα σχολια μου απο το αντινιους??????απλη κριτικη κανω στο γελοιο κομμα σου και δινω και συμβουλες και προτασεις...τοσο πολυ με φοβασαι?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. και σε εμας γιατι τα λες ? να τα πεις στον γιγαντα Σαμαρα τον φιλο σου και να εισαι σιγουρος οτι στις εθνικες θα βαλει για βουλευτες παλι πρακτορισκους του προξενειου , καποτε διαβαζα με ενδιαφερον οτι εγραφες τωρα σε θεωρω παντελως αναξιοπιστο και με λογο-λαγο , στο επομενο αρθρο να επιλεξεις η Ελλαδα η κομμα και Σαμαρα και τα δυο δεν συμβαδιζουν πια, οχι αλλο καρβουνο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δυστυχώς Φαήλο ήρθε η στιγμή να πεις το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δυστυχώς Φαήλο ήρθε η στιγμή να πεις το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Περι Φαήλου.

  Όταν γράφει - μιλάει ο Φαήλος γίνεται ο κακός χαμός. Άλλοι βρίζουν άλλοι χειροκροτούν άλλοι γυρνάνε πλευρό......

  Ο συγκεκριμένος έχει κάνει λάθη, έχει βαφτεί κομματικά και μπορεί να υπάρχουν πολλά άλλα για τη γούνα του.

  Όμως για να είμαι δίκαιος για το μόνο που δεν μπορεί να κατηγορηθεί είναι ότι αδιαφορεί, ή ότι βάζει το κόμμα πάνω από την Πατρίδα, ή ότι δεν αγαπάει την Πατρίδα.

  Είναι πατριώτης και αγαπάει την Ελλάδα μας και δεν μπορεί να με πείσει κανείς για το αντίθετο.

  Το κακό είναι ότι όπου βρεθεί κανείς αληθινός Πατριώτης παρακάμπτεται και απομακρύνεται από τους κυβερνητικους θωκους.

  Γιατί άραγε; ; ; ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
  ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΧΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΚΛΗΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ.
  ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΑΥΡΙΟ.
  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.