29/6/15

Η καταστροφή της Κύπρου, ο Παπαδημούλης και η χαμένη εθνική υπευθυνότητα

Δείτε τι γράφαμε στις 13 Μαρτίου
του Σάββα Καλεντερίδη
Στην Ελλάδα μας έχει τυφλώσει ο λαϊκισμός και η υποκρισία. Και αναφερόμαστε στην απαράδεκτη δήλωση Παπαδημούλη την Τρίτη στο Στρασβούργο, ο οποίος, αναφερόμενος στον ΥΠΟΙΚ της Κύπρου κ. Γεωργιάδη, είχε δηλώσει σε κύπριους δημοσιογράφους:
«Στα αρνητικά - όχι για εμάς αλλά για τον ίδιο - σημειώνω την αδυναμία κατανόησης από τον Υπουργό Οικονομικών του τι διεκδικεί η Ελλάδα. Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος κύριος καταλαβαίνει ευκολότερα τον κ. Σόιμπλε παρά την ελληνική κυβέρνηση».
Η δήλωση Παπαδημούλη ήλθε ως απάντηση σε προηγούμενη δήλωση του Κύπριου υπουργού, ο οποίος είπε ότι κατά τη διαπραγμάτευση του Eurogroup δεν ήταν βέβαιος ποιο ήταν το αίτημα των ελληνικών Αρχών.
Δηλαδή ο Κύπριος αξιωματούχος είπε αυτό που ένοιωθαν όλοι οι Έλληνες, αφού η δημιουργική ασάφεια του κ. Βαρουφάκη δεν έδωσε τη δυνατότητα σε κανέναν μας να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλει η Ελλάδα.
Την ίδια μέρα. σύμφωνα με το Reuters, ο κ. Γεωργιάδης προσπάθησε να πάρει αποστάσεις από την ελληνική κρίση, προφανώς για να προστατέψει την κυπριακή οικονομία από τις ενδεχόμενες συνέπειες για παράδειγμα μιας ακόμα μεγαλύτερης επιδείνωσης της οικονομίας της Ελλάδας.

Είπε λοιπόν στο Reuters:
«(Το να μοιραζόμαστε μία) γλώσσα είναι ένα πράγμα αλλά το να είμαστε η ίδια οικονομία είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Υπάρχουν πολιτιστικοί δεσμοί, αλλά αυτό είναι όλο. Ακολουθούμε τη δική μας πορεία στην οικονομία».
Να σημειώσουμε ότι η Κύπρος, σε αντίθεση με την Ελλάδα, έχει υπάρξει σε μεγάλο βαθμό επιμελής στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που απαιτούνται σε αντάλλαγμα για ένα διεθνές πακέτο διάσωσης που έλαβε το 2013. Στην Κύπρο, ο πολιτικός κόσμος έδειξε υπευθυνότητα και ο κόσμος στην Κύπρο δεν διχάστηκε σε αντιμνημονιακούς και σε γενρανοτσολιάδες ή σε εκείνους που καταλαβαίνουν καλύτερα τον Σόιμπλε, κατά τον κ. Παπαδημούλη.
Να σημειώσουμε εμείς από την πλευρά μας ότι ο ΥΠΟΙΚ της Κύπρου προσπάθησε να προστατέψει την οικονομία της Κύπρου από τις τοξικές επιπτώσεις της ελληνικής κρίσης. Το να θέλει να προστατέψει τη χώρα του και να μην ξανακαταστραφεί η Κύπρος από επιλογές της Αθήνας και των Ελλαδιτών, όπως το προδοτικό πραξικόπημα του 1974, η λεηλασία Βγενόπουλου, το κούρεμα των ομολόγων που οδήγησε στην κατάρρευση την κυπριακή οικονομία, είναι λογικό.
Όσα λέει ότι απλά έχουμε κάποιους πολιτιστικούς δεσμούς και μιλάμε την ίδια γνώσσα, είναι όχι απλά ατυχείς δηλώσεις αλλά αθλιότητες.
Οσόν αφορά τη δήλωση του κ. Παπαδημούλη,  πιστεύουμε ότι έκανε το εγκληματικό λάθος που έκανε ο ιδιος και το κόμμα του στην Ελλάδα, κατηγορώντας με αυθάδεια και ολοκληρωτική-νεοσταλινική νοοτροπία όσους δεν συμφωνούσαν με το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ ως υποταγμένους και συνοιδοιπόρους του Σόιμπλε. Ο ορισμός της πολιτικής ανευθυνότητας και αυθάδειας.
Η Κύπρος, ακριβώς επειδή δεν διχάστηκε σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, όπως έκαναν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ στην Ελλάδα, βγαίνει πιο νωρίς απ' ότι προβλεπόταν από το μνημόνιο και απαλλάσσεται από τα δεσμά των δανειστών. Στην προσπάθειά της αυτή η Κύπρος προσπαθεί να θωρακιστεί από ενδεχόμενες επιπτώσεις από την ελλαδική κρίση.
Και ο Παπαδημούλης, εκ των υποστηρικτών του Σχεδίου Ανάν, αν δεν κάνουμε λάθος, που ήθελε να καταστρέψει την Κυπριακή Δημοκρατία, τώρα θέλει να τους μπολιάσει με την καταστροφική διχαστική πρακτική που ακολούθησε αυτός και το κόμα του στην Ελλάδα, για να καταστραφεί και η Κύπρος για άλλη μια φορά με ευθύνη της Ελλάδας.
Τελικά αυτή η χώρα δεν πρόκειται ποτέ να απαλλαγεί από τους διχαστές και ανεύθυνους λαϊκιστές;

17 σχόλια:

  1. Σαββα ειναι ισοπεδωτική η προσέγγιση αυτη.Δεν ειναι ιδα περίπτωση η χωρα μας με την Κύπρο.Μερικες βασικές μονο διάφορες.Η Κύπρος ΚΑΤ αρχας κλονίστηκε μετα την καταστροφή των τραπεζών της έντεκα της ζημιάς που τους προκαλέσαμε εμεις μεςω psi κυρίως..Περα απο εκει στην Κύπρο επιλέγει η μέθοδος του κουρέματος σε ολες τις καταθέσεις κατα 60% αν θυμαμαι καλα ενώ εδω ακολουθείται άλλος τρόπος υποτίμησης ο οποίος ομως μεχρι τωρα εχει,επιφέρει μείωση του ΑΕΠ κατα 25% πράγμα που στην Κύπρο δεν συνεβει .Ο παραγωγικός ιστός της Κύπρου με προεξάρχουσα την κυρία δραστηριότητα του τουρισμού ειναι σε καλύτερη μοίρα απο τη δικη μας.Τελος αυτο κάθε αυτο το χρέος σε καμια περίπτωση δεν ειναι το ίδιο.Εδω με χρέος κοντά στο 180% ολοι ομολογούν οτι δεν ειναι βιώσιμο..Μπορει μεχρι το 2021 να πληρώνουμε μειωμένες δόσεις κοντά στα 6·5 δις μετα ομως οι δόσεις γίνονται 22·5 δις το χρονο....
    νομίζεις οτι τα παιδιά μας μπορούν να αντέξουν τέτοια βάρη ? ? αυτο δεν ειναι μια μορφή υποδούλωσης των παιδιών μας για αμαρτίες δικές μας??
    Ομως το κύριο θεμα σημερα παίζεται στο κατα ποςο η γερμανια καταφέρει η οχι να βάλει κυβερνηση της αρεσκείας της,και φυςικα των συμφεροντων της στη χωρα η οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Ορφέα είδες πουθενά να λέω ότι είναι λιδια η περίπτωση;
      Αυτό που λέω είναι πολύ απλό:
      Στην Κύπρο πολιτικοί και πολίτες είναι πολύ πιο ώριμοι απ' ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα.
      Απόδειξη η άκρως προσβλητική και ανεύθυνη δήλωση Παπαδημουλη, ο οποίος θέλει να εξάγουμε την παθογένεια που κατέστρεψε την Ελλάδα και στην Κύπρο.
      Και επειδή το επεκτείνεις, μην μου δείχνεις τον κακό δρόμο που καλούμεαστε να ακολουθήσουμε.
      Δείξε μου τον καλύτερο δρομο, ο οποίος πάντως δεν είναι ο διχαστικός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

      Διαγραφή
  2. Αν κατάλαβα καλά,κύριε Σάββα.υπονοείτε ότι κακώς έκανε ο λαός που ψήφισε. ΑΝ ΕΛ Σύριζα .
    Δηλαδή,για να υπάρχει διχασμός μεταξύ των Ελλήνων,και καμιά αντίδραση στην προδοσία των Αμερικανογερμανοπρακτόρων πρώην κυβερνητών μας.
    Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει,για τους Έλληνες που ψήφισαν την τωρινή κυβέρνηση.
    Εγώ βλέπω μέχρι τώρα,η κυβέρνηση Σύριζα ΑΝ ΕΛ. Εκτελεί κατά γράμμα της επιθυμίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.
    Η Μήπως συντελέστηκε προδοσία και δεν το αντελήφθη κανείς.
    Αυτό,πρέπει να το ονομάζουμε διχασμό?.
    Ο Διχασμός υπάρχει ήδη στην χώρα μας! βεβαίως.
    Όταν το 20%, του Ελληνικού λαού,τάσσετε με τους προδότες!.
    Το 80 % πρέπει να σεβαστεί τα αρπακτικά, και τους ηλίθιους οπαδούς,και να συνεχίσει την αυτοκτονική πορεία που χάραξαν Οι Αμερικανογερμανοπράκτορες?.
    Και δύο ερωτήσεις.
    Υπάρχει εσχάτη προδοσία. Από τους παραπάνω αναφερόμενους πράκτορες προδότες,ΝΑΙ η ΟΧΙ.
    Οι διχαστές ΑΝ ΕΛ και Σύριζα είναι υπεύθυνοι που η χώρα μας βρίσκεται στον Γκρεμό,με την νέα μορφή οικονομικής!!!,χούντας,που επινόησαν οι προαναφερόμενοι πράκτορες σε συνεργασία με τους νονούς Αμερικανοευρωπ[έ]ους.
    Ακόμα μία Ερώτηση. Ρωσία η μαφία Αμερικανοευρωπαϊκή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα, σε κάθε περίοδο οι κυβερνώντες έχουν τις δικές τους ευθύνες και οι αντιπολίτευση τις δικές της.
    Εγώ λέω ότι η αντιπολίτευση στην Ελλάδα έπρεπε να κάνει ότι έκαναν οι αντιπολιτεύσεις σε Ιρλανδία, Πορτογαλία και Κύπρου, που βρήκαν τρόπο συνεννόησης και εθνικής συναίνεσης και βοήθησαν την πατρίδα τους να απαλλαγεί από το μνημόνιο.
    Και ο Παπαδημούλης, αντί να διδαχτεί από την Κύπρο, με χαρακτηριστική ανευθυνότητα και λαϊκισμό, χαρακτηρίζει τον ΥΠΟΙΚ της μαρτυρικής Κύπρου ούτε λίγο ούτε πολύ ως ενεργούμενο του Σόιμπλε.
    Δηλαδή, θέλει να μπολιάσει με την καταστροφική διχαστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και την Κύπρο, που βγαίνει από το μνημόνιο νωρίτερα του προβλεπομένου και προσπαθεί να κλείσει τις πληγές της!
    Εκεί είναι η κριτική μου.
    Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Σάββα.
      Όσο στην χώρα μας, θα υπάρχει έγκλημα,και όχι τιμωρία,τα αποτελέσματα θα βγάζουν προδοσίες,προπαγάνδα και κάθε τι άλλο.Παρά πρόοδο και ευημερία.Αυτό είναι στάνταρ.
      Όσο για τον κύριο Γεωργιάδη,ο Άνθρωπος είναι υπουργός των οικονομικών.Και όταν δεν καταλαβαίνει το αντικείμενο του,τότε υπάρχει δόλος η βλακεία,και όχι άγνοια.
      Για βλάκα δεν τον έχω,αλλά σαν δεξιός, στηρίζει τους καταδικασμένους στην συνείδηση του Ελληνικού λαού.
      Αμερικανογερμανοπράκτορες, και απορώ,πως είναι δυνατόν!,να είναι διχαστές η νέα κυβέρνηση με αποδοχή του Ελληνικού λαού, 80%.
      Και να είναι το 20 % οι έντιμοι πρώην κυβερνήτες,και εκπλήσσομαι που δεν βλέπω αντιδράσεις από σώφρονες-αναγνώστες του παρόντος ιστολογίου.
      Τόσο πωρωμένοι είναι ακόμα!!!,με τους προδότες Σαμαροβλκξη[πο΄λ,κ.λ.π λαμόγια.
      Που είναι η λογική,στα βουνά στην εξοχή η στα κάγκελα?.
      Εξαιρούνται τα λαμόγια,΄που η δουλειά τους είναι η αρπαχτή,και όχι η πρόοδο των Ελλήνων πολιτών.-
      Μιλάς,και συγνώμη για τον ενικό.
      Για διχασμό από πλευράς Σύριζα ΑΝ ΕΛ,κατηγορούμενος πρέπει να είναι ο θύτης,Σααμαροβινελοκουβελοκαρατζαφύρβλακογιωργο,κ.λ.π.Λαμόγια. Που μας έφεραν εδώ,με την νέα μέθοδο χούντας,και ανύπαρκτου χρέους,η μην μας πεις ότι δεν υπάρχουν γνώστες οικονομολόγοι που λένε,ότι το χρέος δεν είναι χρέος. Αλλά μεθόδευση ελέγχου των μαζών μέσω των τραπεζών.

      Διαγραφή
  4. Είχα τον πειρασμό να σχολιάσω την προηγούμενη σχετική σας ανάρτηση, αλλά τον απέφυγα. Τωρα δεν αντέχω.

    Δηλαδή, από όλη αυτη την ιστορία, εσείς κ. Καλεντερίδη κρατάτε τον "λαικισμό" του ΣΥΡΙΖΑ;

    Δεν σας ενοχλεί πρωτίστως πως ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, της "μικροκόρης μας που μας εγένη μάνα" όπως έγραψε ο Ρίτσος, θεωρεί πως το μονο (ή το βασικο) κοινό που έχουν με τους Ελλαδίτες (και την πτωχευμένη χώρα τους) είναι η γλώσσα;

    Δεν βρίσκω λόγια. Πραγματικά. Εχω μείνει άφωνος. Το αντιπολιτευτικό σας μένος σας οδηγεί σε βιασμό της νοημοσύνης μας και - τελικά - και των δικών σας "πιστεύω".

    Χαλάλι λοιπόν τότε και ο άθλιος Έλληνας ΥπΕξ που έκανε ρηματική διακοίνωση στην Κύπρο - στην κοινή μας γλώσσα φυσικά!!!! Χαλάλι και ο Γιωργάκης που χόρευε ζειμπέκικο την ωρα που στην Κύπρο έθαβαν τα οστά αγνουμένου της εισβολής!!! Χαλάλι και ο Μπεγλίτης που κατακεραύνωνε χυδαία τον Κυπριο ΥπΑΜ που διαμαρτυρήθηκε.

    Χαλάλι όλα! Αρκεί να βγάλετε όλη τη χολή σας για την κυβέρνηση που - καλώς η κακώς - ψηφισαν οι Έλληνες. Φτάσατε στο σημείο να επικεντρωνετε στο λαικισμό του ΣΥΡΙΖΑ αγνοώντας τις αηδίες αυτού του τύπου - σκέτη νεκροκεφαλή - που κατοικεί στο νησί του Ευαγόρα και θεωρεί πως μας ενώνει η ελληνική γλώσσα και μερικά πολιτιστικά σημεία.

    Αισθάνθηκα ντροπή για αυτά που γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ή μήπως τυχόν θεωρείτε πως γράφοντας "Όσα λέει ότι απλά έχουμε κάποιους πολιτιστικούς δεσμούς και μιλάμε την ίδια γνώσσα, είναι όχι απλά ατυχείς δηλώσεις αλλά αθλιότητες", δίπλα στα όσα λέτε για τον παπαδημούλη, "καθαρίσατε"

    Οχι και πάλι όχι. Αυτο το κείμενο δεν ανεμενα να το δω στον ινφογνώμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Stan de Finetti
    Ναί, θεωρώ ότι το "Όσα λέει ότι απλά έχουμε κάποιους πολιτιστικούς δεσμούς και μιλάμε την ίδια γνώσσα, είναι όχι απλά ατυχείς δηλώσεις αλλά αθλιότητες", είναι υπέραρκετο.
    Όμως αυτό δεν είναι το θέμα της ανάρτησης.
    Το θέμα είναι ότι ο Παπαδημούλης του σχεδίου Ανάν, προσπαθεί να εξάγει τον ανεύθυνο και καταστροφικό λόγο περί γερμανοτσολιάδων και συνοδοιπόρων του Σόιμπλε και στην μαρτυρική Κύπρο.
    Τέτοια ανυθυνότητα.
    Αντί να προστατεύουμε την Κύπρο, να την ξαναπαρασύρουμε στον ολισθηρό δρόμο του λαϊκισμού και της αυτοκαταστροφής.
    Όσι για το γιατί γίνεται κριτική, περίμενε μερικές εβδομάδες και θα καταλάβεις γιατί.
    Προς το παρόν, κάνε κριτική στα επιχειρήματα που παραθέτω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πολιτικοί ειναι αντανάκλαση του επιπέδου των πολιτών και συμφωνώ απόλυτα σε αυτο που είπες.
    Ως προς τον αλλο δρόμο που θα ηταν σκόπιμο να προσδιοριστούν οι βασικές τυ συντεταγμένες οπως τις θεωρείς, ο οποίος φαντάζομαι οτι περνά μέσα απο την εύρεση μιας κοινής γλώσσας συνεννόησης κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ,πολυ φοβάμαι οτι προς το παρόν απέχει πολυ.Η απόσταση αυτη για να μικρύνει ....θελει δουλειά πολυ. Μακάρι να τα βρούνε σε μια βαςη ομως ελπίδας για τις μελλοντικές γενιές μας που αυτο για να συμβεί προαπαιτεί άπειρα πραγματα τα οποια οι πρώην δεν τα κάνανε περαν του να μας βάλουν κατω και να μας στύψουν ...Εξ αλλου εαν κάνανε κατα κλάσμα κατι Εξ αυτων ,σημερα ο κυβερνών συνασπισμός θα αγωνιζοτανε να μπει στη Βουλή ,οπως έκανε επι δεκαετίες,και χι να γίνει κυβερνηση.Παντως τα σχέδια των δανειςτων που μιλούσανε για μικρο βίο αυτής της κυβέρνησης και επάνοδο στην ομαλότητα...παραμένουν ακμαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ''Και ο Παπαδημούλης, εκ των υποστηρικτών του Σχεδίου Ανάν, αν δεν κάνουμε λάθος''.
    Ενώ ο υπόψη Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου και ο Αρχηγός του Αναστασιάδης ήταν απο τους Πολέμιους του Σχ. ''ΑΝΑΝ''.
    Εγώ έχω την άποψη ο υπόψη Υπουργός είχε όλη τη καλή διάθεση να μάθει τη ζητάει η Ελληνική Κυβέρνηση αλλά είχε μια δυσκολία με τη γλώσσα και επίσης δεν καταλαβαίνει καλά τα Αγγλικά του Βαρουφάκη.
    Όταν θα έρθει το Αυγό στον πισινό του να φωνάξει το Σόιμπλε να του στείλει ΚΑΤΣΑΝΗΔΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς και γιατί φεύγετε από την ουσία και πάτε στα πέριξ και τα ηρωικά, εγώ ακόμα και σήμερα δεν έχω καταλάβει τι ζητάει η χώρα μου και απο ποιόν και το λέω αυτό με πλήρη σοβαρότητα, το πρόβλημα είναι ο Γεωργιάδης και τα λόγια του ή εμείς που καταφέραμε να βάλουμε ακόμα και αυτόν απέναντι, τι είδους πολιτική είναι αυτή και τι αποτελέσματα μπορεί να έχει, δε μοιάζει με αυτοκτονία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν λέτε με σοβαρότητα ότι δεν έχετε καταλάβει τί ζητάει η χώρα μας (αλλά το έχει καταλάβει το 70% που τη στηρίζει) πρέπει να το ψάξετε λίγο παραπάνω με την ενημέρωσή σας. Για παράδειγμα να αναζητήσετε πόσοι αυτοκτόνησαν και γιατί, πόσο του ΑΕΠ έχασε η χώρα(25% λές και είχαμε πόλεμο),τί είπε προχθές ο Ντάισεμπλουν(ότι οι Έλληνες ΥΠΟΙΚ δεν διαπραγματεύονταν για τη χώρα τους αλλά για την πάρτη τους και τους φίλους),Πόσα δίς είναι στις λίστες και ποιοί κρύβονται; γιατί αυτοί που τις είχαν στα συρτάρια δεν τις άνοιξαν;
      Αυτή ήταν η πολιτική της ληστείας και όσοι αμέσως ή εμέσως την υποστηρίζουν ή έχουν πάρει μέρος στο πάρτυ ή ήταν οι διοργανωτές. Πάντως η μεσαίας τάξη που φτωχοποιήθηκε δεν ήταν.
      Εάν δεν ξεβρωμίσει ο τόπος απο αυτά τα καθίκια δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε ανάπτυξη ούτε προκοπή ότι σύστημα και να ακολουθήσεις(δεξιό ή αριστερό).Η αγανάκτηση είναι τόσο μεγάλη που εάν δεν γίνει και τώρα θα επιβαιωθεί το ρητό ότι γυρνάει ο τροχός και.................

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ μου η πολιτική είναι άλλο πράγμα, δεν είναι οι άναρθρες κραυγές που διατυπώνετε, είναι η τέχνη του εφικτού και όχι τσαμπουκάδες τύπου Β, Κορέας και χρωστάμε και σας πηδάμε μόνο μεταξύ μας μπορούμε να το λέμε μια και μας αρέσει να κάνουμε τον καμπόσο.

      Διαγραφή
  10. Πάντως με αυτές τις πολιτικές μας που διανθίζονται και από τιος προσωπικές αντιδράσεις των πολιτικών μας , τους έχουμε , περιθοριοποιήσει όλους . Και οι 18 συμπεριλαμβανομένου και του 12 της γιουροβίζιον , είναι στην γωνία . Και σαν πραγματικοί έφηβοι , που δεν έχουν καμιά τριβή με την ζωή , δεν ψάχνουμε να βρούμε μήπως στραβά αρμενίζουμε , αλλά βρίσκουμε τον γυαλό στραβό . Μπράβο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά,όταν ο διάλογος,γίνετε μονόλογος το μόνο που μένει,είναι η σιωπή!.
    Πόσο όμως, ένας σκεπτόμενος Ελληνας που αντιλαμβάνεται γύρω του, προπαγάνδα ανθελληνική,από παντού.
    Δεν μιλάω,για τους εξωτερικούς εχθρούς Ευρωπ[έ]ους.
    Μιλάω για τους εσωτερικούς εχθρούς.Που χρόνια τώρα μας εξευτελίζουν,είμαστε οι περίγελοι των Υπερατλαντικών συμμάχων μας.Σφαλιάρες μπουνιές κλοτσιές,φτύσιμο.
    Τσαμπουκάς,μέσω των μπράβων εξολοθρευτών Τούρκων.
    Και των Εσωτερικών εχθρών Πατριδοκάιλων, ελληνικών κομμάτων,κ.λ.π λαμόγια.
    Οπως και η ομάδες τρομοκρατών,ΔΗΘΕΝ!!!!.Ομάδες που εξυπηρετούν αυτούς!!!!, που μας έφεραν στην καταστροφή-χούντα δηλαδή.
    Και αναρωτιέμαι καμιά φορά,γιατί η απληστία φέρνει καταστροφή,και δυστυχία,σε εμάς που την αξίζουμε βέβαια.
    Γιατί αυτοί η Εθνικόφρονες Έλληνες,πρώην κυβερνήτες μας.
    Ενώ ήταν πράκτορες,καρπαζοεισπράκτορες των νταβατζήδων Αμερικανών κ.λ.π.
    Ακόμα επιμένουν δυτικά,με τους αντίχριστους δυνάστες μας,με τους κτηνοβάτες δημοκράτες.
    Και να το κάνω ποιο λιανά.που νομιμοποίησαν τα πισωγλέντια,και το φρικιαστικό δημοκρατικό τους δικαίωμα,τα ζώα!,βιασμός Ζώων!.
    Τι διαφορά έχουν αυτά τα όρνια Ευρωπ[έ]οι,από τους Τζιχανιστές δολοφόνους πράκτορες των βιαστών δυτικών Συμμάχων μας!!!.
    Τέλος κύριε Σάββα,δεν απάντησες.ΡΩΣΙΑ Υγιή,η με τα τερατοειδή της Δύσης.
    Επειδή φοβάμαι,ότι δεν θα το δημοσιεύσετε αυτό,θα το μεταφέρω και Στο fb.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε ποια Κυπρο αναφέρεστε Σάββα οταν λες ότι στην Κυπρο οι πολιτικοί έδειξαν υπευθυνότητα, σε ποια Κυπρο. Απο την ημέρα του μνημονίου μέχρι σήμερα στην Κυπρο έχουμε την ίδια κυβέρνηση και για του λόγου το αληθές την κυβέρνηση της προτίμησης μου. Ε λοιπόν φίλε Σάββα την προηγούμενη του κουρέματος των κατΘεσεων ο συμπέθερος του Αναστασιαδη έβγαλε απο την Κύπρο εκατομμύρια. Δεν ηταν ο μόνος, δεκάδες άλλοι πολιτικοί και συγγενείς τους έκαναν το ιδιο. Κανένας απο αυτούς δεν το διαψεύσε κατόπιν εκτεταμένων άρθρων στοις εφημερίδες. Οι πολιτικοί στην Κυπρο είναι οι πλείστον διεφθαρμένοι , βλέπε σκάνδαλο ΣΑΠΑ και πολλά αλλα οπου οι μίζες δεν ξεχώριζαν κόμματα και οι διαπλεκόμενοι βρίσκονταν σε αντίθετους πολιτικούς χώρους. Η οικονομία της Κύπρου βρίσκεται σε μαύρα χάλια και είναι στην ίδια κατάσταση όπως και πριν 3 χρονια. Διαβάστε λίγο το τι γίνεται στον ανεξάρτητο τυπο και σταματήστε την αναμετάδοση της παραπληροφόρησης. Οσο για τον κ Γεωργιάδη διαβάστε για το ποιον και το βίο του όπως επίσης και με τον τροπο που έγινε υπουργός. Διαβάστε επίσης την αντίδραση του Ελληνικού κυπριακού λαού στοις ανεύθυνες και ηληθιες δηλώσεις του. Του θύμισαν πριν μερικές βδομάδες τοις θυσίες των Ελλαδιτών τόσο σε έμψυχο οσο και σε άψυχο υλικό κατα την διάρκεια της εισβολής όπως και μετα την εισβολή στα πρώτα μαύρα χρονια της προσφυγιάς και του πόνου. Του θύμισαν του ηληθιου ανεκδιήγητου πολιτικάντη ότι χωρίς Ελλαδα η Κύπρος θα φορέσει φέσι κόκκινο σε 2 μέρες. Σκληρό αλλα αληθινό, απο ενα έλληνα της Κύπρου μας, της Κύπρου μας και οχι της Κύπρου του Γεωργιάδη και του καθε Γεωργιάδη. Πάνω απο όλα η αλήθεια ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιάκωβε
      στην πολιτκή όλα κρίνονται από το αποτέλσμα.
      Η Κύπρος σήμερα στραβά-κουτσά, πορεύεται στο μέλλον, με ανοιχτές τράπεζες και με την ελπίδα ότι θα πάει καλύτερα.
      Και για άλλη μια φορά, άφρονες Έλληνες πολιτκοί θέτουν την πορεία αυτή σε κίνδυνο.
      Αυτό βλέπω εγώ.
      Τα άλλα που λες, συμφωνώ, η διαφθορά και στην Κύπρο έχει παρει χαρακτηριστικά εθνικής απειλής.
      Όμως, δεν μιλάμε τώρα γι' αυτο.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.