30/6/15

Απέτυχαν σ’ όλα, να κάνουν πίσω σήμερα πριν η Ελλάδα πάρει την τύχη της στα χέρια της – Τελεσίγραφο!

Θέµος Αναστασιάδης
Όποιοι δεν βλέπουν ότι ΗΛΘΕ η καταστροφή, είναι είτε κανονικοί ψυχοπαθείς είτε υπάλληλοι του λόμπυ της δραχμής, το καταλαβαίνουν δεν το καταλαβαίνουν. Μετά τις ουρές στα ΑΤΜ, θα έλθουν οι ουρές και τα δελτία τροφίμων, η έλλειψη φαρμάκων, η κατάρρευση, η έξοδος απ’ το ευρώ και η υπο-αλβανοποίηση. Ξεκάθαρα πράγματα για να μην μπερδευόμαστε. Η πείνα δεν είναι αξιοπρέπεια.
Ό,τι κι αν έκανε, κι ό,τι κι αν σκόπευε να κάνει η κυβέρνηση Τσίπρα, ακόμη και τις αγαθότερες προθέσεις να ‘χε, βλέπουμε όλοι που κατέληξε. Απέτυχε. Αρα ο πρωθυπουργός έχει δυο λύσεις μπροστά του. Η μια είναι να συμφωνήσει σήμερα ή αύριο στις πρωτοβουλίες του Γιούνκερ ακόμη και μετά το 91’, να αναβάλλει το δημοψήφισμα, να υπογράψει μια συμφωνία, λίγο καλύτερη, λίγο χειρότερη, και να διασώσει προς το ΠΑΡΟΝ την χώρα.

«Προς το παρόν» διότι Ευρώπη και ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι γενικά συμβατοί, και θα αποδειχθεί και στο μέλλον. Ευτυχώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι πιο υπεύθυνοι απ’ τους τοπικούς που δείχνουν να ηδονίζονται με τις ουρές των γιαγιάδων στα ΑΤΜ, την οποία εκλαμβάνουν σαν απόδειξη της πολιτικής μαγκιάς τους! Κάπως έτσι θα αντιμετωπίσουν αύριο και το ακόμη μεγαλύτερο χάος μια που στην πορεία προς το δημοψήφισμα θα εξαφανισθούν τα βασικά είδη.

Ο Αλ. Τσίπρας πρέπει να βάλει την δική του «πολιτική αξιοπρέπεια» στην άκρη και να δει τόσο την δραματική πραγματικότητα όσο και τις αληθινές προσωπικές του προοπτικές. Αν μας πάει στο δημοψήφισμα, ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ χαμένος, θα ‘ναι και ο ίδιος. Μ’ ένα ΜΕΓΑΛΟ «ΝΑΙ» που ‘ναι θέμα καθημερινής ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ για τους Ελληνες θα βρεθεί σύντομα εκτός εξουσίας και θα κληθεί να απολογηθεί σε όλα τα επίπεδα για την ανείπωτη ζημιά που προκλήθηκε στο έθνος. Αν νικήσει το «ΟΧΙ», τότε θα πρέπει να θρέψει την χώρα με τράπεζες κλειστές, ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, και αποκλεισμένος από παντού. Στην καλύτερη θα καταντήσει ένας αλλόφρων «φύλαρχος», στην χειρότερη θα προκαλέσει αληθινό εμφύλιο. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ. Θα αντισταθεί στο «χουντικής» εμπνεύσεως αντιδημοκρατικό δημοψήφισμα και στο τέλος θα νικήσει. Αρα για κάθε εχέφρονα άνθρωπο τα συμφέροντα της Ελλάδος του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα προσωπικά, ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ συμπίπτουν.

Συμφωνία με την Ε.Ε. σήμερα, αύριο, όπως κι αν βαπτισθεί να ανοίξουν οι τράπεζες, να γλιτώσουν απ' τα μαρτύρια οι πολίτες, να αναπνεύσει η οικονομία, να σωθεί η χώρα, το πολιτικό και κοινωνικό μας σύστημα. Απαξ και πάει στο Δημοψήφισμα, η σφαίρα έφυγε και δεν γυρίζει πίσω στην κάννη. Και μετά θα ‘χει κι άλλες. Βγάζοντας την Ελλάδα απ’ την Ε.Ε. μπαίνει κι ο ίδιος σε δρόμο χωρίς επιστροφή. Αν δεν πάει στο διχαστικό Δημοψήφισμα η όποια υπευθυνότητα του, έστω και υπό εκβιαστική πίεση θα εκτιμηθεί, ο πολιτικός χρόνος θα μετρήσει ξανά, και θα ζούμε όλοι ευρωπαϊκά και δημοκρατικά σαν πολιτισμένοι άνθρωποι. Ας κάνει πίσω, με όποια προσχήματα εφεύρουν (απ' αυτά μόνο ξέρουν), να σωθούμε κι εμείς κι αυτός. Σήμερα. ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ, ξετελεσίγραφο, αυτό είναι.
Πρώτο Θέμα

6 σχόλια:

 1. Εἶσαι ὁ Θέμος;
  Ὁ μὲ τὰ 5 ἑκατομμύρια ὁδοιπόρος γιὰ Ἑλβετία;
  Ἄντε χάσου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γρεκυλίσκος Ολκής, όπου τρώς -'κεί κελαηδείς !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Υπομονή κύριε κομιστή των dvd και μεταφορέα των κλεμμένων, μέχρι την Κυριακή.

  Ασχολήσου πρός το παρόν με την γνήσια δημοσκόπηση που μαγειρεύεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σάββα,

  Συγχαρητήρια για την επιλογή σου να φιλοξενείς γραπτά του Θέμου Αναστασιάδη. Προτείνω από εδώ και πέρα να φιλοξενείς γραπτά κι άλλων αξιότιμων νομοταγών πολιτών, πχ του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου, του Παπαγεωργόπουλου, του Μαντέλη, του Κατσιφάρα, του Λιάπη κλπ κλπ κλπ. Α, γιατί όχι και του Πέτρου "Mr Nitro" Κωστόπουλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Απαντήσεις
  1. Στις 7 μμ παρέα με τον Μπένυ και τον Παγκαλο. Και οι δυο ψηφίζουν ναι στο ερώτημα, ' να φαγωθεί η σάρκα του Ελληνικού λαού;'

   Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.