1/4/16

Αποκλειστικό! Ο Φίλης ζητεί συγνώμη από τους Πόντιους και δηλώνει απερίφραστα ότι αναγνωρίζει τη Γενοκτονία

Του Σάββα Καλεντερίδη
Μετά την ανάνηψη και τη δήλωση μετάνοιας και συγνώμης, άλλαξε και το πρόσωπο του Φίλη, γίνεται πιο.... γλυκός. Έτσι θα τον συνηθίσετε από τούδε και στο εξής...
Ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας Νίκος Φίλης, μετά τη χθεσινή μας συμπαράσταση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, συνειδητοποίθησε την ποιότητα των Ποντίων και δήλωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ιστολόγιό μας και στον ιδιοκτήτη του Σάββα Καλεντερίδη ότι:
"Είμαι συνετριμμένος από τις τύψεις για την βδελυρή μου πράξη και δηλώνω ότι έκανα λάθος με τη θέση που πήρα για το ζήτημα της Γενοκτονίας, την υπόθεση της οποίας από τούδε και στο εξής θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.
Όλα τα σχολεία, σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, την εβδομάδα της Γενοκτονίας, θα συμμετέχουν με δρώμενα και αφιερώματα στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.
Επίσης, ανανήψας από την εθνομηδενιστική μου κλινική άπνοια στην οποία είχα περιπέσει τα τελευταία είκοσι χρόνια, παρασυρόμενος από την αίγλη που εξέπεμπε η "ηθική ανωτερότητα της αριστεράς", η οποία αποδείχθηκε φούσκα -κάτι σαν την κοιλιά μου-, δηλώνω μετ' επιτάσεως ότι από τούδε και στο εξής θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις υψηλές αξίες, όπως το έθνος και η πατρίδα.
Έμπρακτο δείγμα αυτής της μεταμέλειας και μεταστροφής, είναι η απόλυση του Αντώνη Λιάκου από τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την παιδεία, αλλά και από τη θέση του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο, στην οποία διορίστηκε παράνομα και με τη βούλα δικαστηρίου, στερήσας έτσι τη θέση από έναν συνάδελφό του, ο οποίος έπρεπε να διοριστεί με βάση τα προσόντα του.
Τέλος, δηλώνω επίσης ότι αρχίζω νηστεία από σήμερα μέχρι τις 19 Μαΐου, για να είμαι στυλάκι όταν θα καταθέσω, ντυμένος Πόντιος αντάρτης, στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και να μην παρουσιάσω την αποκρουστική εικόνα που παρουσίασα όταν συνόδευσα τον Πρόεδρο της Αρμενίας στην ανάλογη τελετή.

Μετά τιμής σε όσους έθιξα την τιμή τους, δηλώνοντας και πάλι τριπλά συντετριμμένος

Νίκος Φίλης

Υπουργός Εθνικής Παιδείας

Υ.Γ. Αγαπητέ Σάββα
σου ζητώ κι εσένα συγγώμη, γιατί κάτι αχρείοι σύμβουλοί μου σε κακολογούν συνεχώς. Μην ανησυχείς, τώρα που ανένηψα, θα τους κανονίσω κι αυτούς. Φιλιά

7 σχόλια:

  1. Αν βγει ο ήλιος από τη Δύση τότε ίσως θα μπορούσε το άρθρο να είναι αλήθεια. Μέχρι τότε όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββα,

    Να δημοσιευσεις όλη την επιστολή και όχι τα αποσπάσματα που σε συμφέρουν. Στην τελευταία παράγραφο - αυτή που δεν δημοσιεύεις και όλοι αντιλαμβανόμαστε τους σκοτεινούς σκοπούς που εξυπηρετείς - αναφέρει ο κος Φίλης, οτι κατόπιν πιέσεων που δέχθηκε από τον αναγνώστη "Unknown" δέχεται να παραιτηθεί του δικαιώματος μισθοδοσίας του και εις το εξής να αποδίδει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία, προς όφελος της Πατρίδας και προς εξόφληση των χρεών.

    Ανεπιβεβαίωτες φήμες στο κανάλι του λαού και της αλήθειας MEGA, αναφέρουν οτι το παραδειγμά του πρόκειται να ακολουθήσουν και οι Πάγκαλος, Βενιζέλος και Σιμήτης ενω οι κουτσομπολίστικες πρωινές εμπομπές θέλουν τον κο Χριστοφοράκο με επιστολή του στο αρμόδιο Υπουργείο υαλουργίας και ξηρών καρπών, να αιτείται να δικαστεί στην Ελλάδα, κρίνονται ως υπερβολές του (κατά τα άλλα πάντα αξιόπιστου) δημοσιογράφου Βερύκοκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ;) έχει κέφια ο κ. Σάββας.

    επίσης η (παλαιά;) συνήθεια της κατάρτισης ενημερωτικών σημειωμάτων, δελτίων, non paper κτλ ως δευτέρα φύσις, εμφανίζεται και στο παρόν έγγραφο. Σκοπίμως άφησε το ορθογραφικό λάθος της ανάν(η)ιψης, για να αναγνωρίζει το κείμενο από ξένο δάκτυλο....

    όχι παίζουμε δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς στιγμήν νόμιζα οτι Δουλεψε το μηχάνημα του ύπνου.παρειχε το σωστό οξυγόνο και είδε το φως το αληθινό ο Φίλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.