31/5/16

Στην Ελλάδα η «Ηχώ της Κωνσταντινούπολης»

  • Η μεγάλη οδός του Πέραν στην Κωνσταντινούπολη
Η ιστορική ελληνική εφημερίδα Ηχώ της Κωνσταντινούπολης, που το 2017 συμπληρώνει 40 χρόνια έκδοσης, θα είναι πλέον στα περίπτερα όλης της Ελλάδας! Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουνίου 2016 και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, η Ηχώ θα κυκλοφορεί με έκδοση 24 σελίδων, στα σημεία πώλησης Τύπου και περιοδικών σε όλη την επικράτεια.


Όπως αναφέρουν οι επιτελείς της, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και άρθρα, θα επιχειρεί να δίνει την πραγματική εικόνα της αλήθειας για τα τεκταινόμενα στον ελληνισμό της Πόλης και όχι μόνο.
Την εφημερίδα, η οποία θα κυκλοφορεί με 1,5 ευρώ στην Ελλάδα, υπογράφουν οι Αντώνης Φουρλής, Γιώργος Βλαβιανός, Ανδρέας Ρομπόπουλος, Νικόλας Βαφειάδης, Ιωάννης Μάζης (καθηγητής), Αϊχάν Ακτάρ (καθηγητής), Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιάννης Τοπτσόγλου, Βάνα Στέλλου, Κυριάκος Πεταλίδης, Κωνσταντίνος Δαυλός, Παναγιώτης Γκανάς, Μυρσίνη Λαμπράκη, Βούλα Θεοτόκη, Στέλιος Παρλιάρος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Ανθή Αγγελοπούλου, Τάσσυ Γουναροπούλου, Σταύρος Τσούκας, Μαίρη Λάμπρου, Καίτη Θεοδωρίδου, κ.ά.
Ο εκδότης Ανδρέας Ρομπόπουλος, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ για το εγχείρημα, υπογράμμισε ότι είναι ιστορική στιγμή που για πρώτη φορά ομογενειακή εφημερίδα από την Πόλη κυκλοφορεί στην Ελλάδα. «Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν είχε συμβεί αυτό μέχρι σήμερα αλλά σημασία έχει ότι από την 1η Ιουνίου η "Ηχώ" θα είναι στα περίπτερα όχι μόνο με ειδήσεις από την Κωνσταντινούπολη αλλά και με άρθρα που θα στοχεύουν να δώσουν την αληθινή εικόνα όσων συμβαίνουν στον ευρύτερο χώρο Ελλάδας-Τουρκίας και Μέσης Ανατολής», εξήγησε. Πρόσθεσε ακόμη ότι στο δυναμικό της εφημερίδας υπάρχουν και Τούρκοι ακαδημαϊκοί ενώ προανήγγειλε μια αποκαλυπτική συνέντευξη του προπονητή της Άρσης Βαρών Χρήστου Ιακώβου στο φύλλο που θα κυκλοφορήσει αύριο.

Ο εκδότης Α. Ρομπόπουλος μιλά στην ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.