25/9/19

ΟΛΠ: Όταν 16 άτομα κρατούν σε «ομηρεία» 1.200 εργαζόμενους

Δεκαέξι όλα κι όλα άτομα κράτησαν σε ομηρεία χθες ένα ολόκληρο λιμάνι, τον ΟΛΠ, απαγορεύοντας την είσοδο σε 1.200 εργαζόμενους, και την φόρτωση-εκφόρτωση σε 10.000 κοντέινερες.
Δηλαδή μια χούφτα ατόμων, μέλη του ΠΑΜΕ, που θέλησαν να απεργήσουν, με αιτήματα ξεπερασμένα από την σημερινή πραγματικότητα, στέρησαν την δουλειά σε πολλαπλάσιο αριθμό εργαζομένων, με κόστος που μεταφράζεται σε 15.000 εμπορευματοκιβώτια.
Το υπουργείο Ναυτιλίας, και ο Λιμενάρχης δεν παρενέβησαν, παρ’ ότι είχαν ενημερωθεί σχετικά από το προηγούμενο βράδυ, με αποτέλεσμα ο ΟΛΠ να παραμείνει αποκλεισμένος για κάθε μια από τις τρεις χθεσινές βάρδιες, την πρωινή, την μεσημεριανή και την βραδινή.
Την ίδια στιγμή, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και συγκεκριμένα ο υποψήφιος με το κόμμα στον Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας, και ο δήμαρχος Κερατσινίου Χρήστος Βρεττάκος, έχουν ζητήσει με επιστολές τους να αναβληθεί η σημερινή συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ), η οποία έχει ως αντικείμενο την έγκριση του βελτιωμένου και μεγαλεπήβολου μάστερ πλαν του ΟΛΠ, ύψους περίπου 800 εκατ ευρώ.

Για τη συνέχεια Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.