5/9/19

Αλωνίζουν τα τουρκικά κατασκοπευτικά - 33 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου!



Πέντε τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν σήμερα πάνω από το Αιγαίο - Ανάμεσα σε αυτά και ένα μη επανδρωμένο UAV

Δύο τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN 235, ένα μη επανδρωμένο UAV και ένας σχηματισμός από δύο τουρκικά F- 16 έκαναν σήμερα Πέμπτη 33 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Aθηνών.

Στον απόηχο των προκλητικών δηλώσεων του Τούρκου προέδρου Ερντογάν για το μεταναστευτικό και τους υδρογονάνθρακες στην ανατολική Μεσόγειο, όλες οι παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου έγιναν από τα τουρκικά κατασκοπευτικά CN-235 που πέταξαν σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Όπως ανέφερε το ΓΕΕΘΑ τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

4 σχόλια:

  1. Όταν σου παραβιάζουν το σπίτι μια φορά και δεν αντιδράς, μπορείς να πεις ότι σε έπιασαν εξαπίνης, μπορεί να θεωρηθεί ότι είσαι δειλός, ότι δεν έχεις τα μέσα να αντιδράσεις ή οτιδήποτε άλλο...

    Όταν σου παραβιάζουν το σπίτι κατ' εξακολούθηση και δεν αντιδράς, τότε συναινείς ξεκάθαρα στις διεκδικήσεις του παραβάτη.

    Όταν σου παραβιάζουν το σπίτι εδώ και κάτι δεκαετίες και δεν αντιδράς, ο παραβάτης έχει αποκτήσει κυριαρχικά δικαιώματα επί της ιδιοκτησίας σου και περιμένει την εφορία να του στείλει τον ΕΝΦΙΑ, εσύ τι θέλεις κι ανακατεύεσαι σε ξένα σπίτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Csx συμφωνώ μαζί σου απόλυτα. Ας ρίξουμε κάποιο αεροπλάνο κάτω να δούμε αν θα το ξανακάνουν. Αλλά μάλλον είμαστε κότες ντρέπομαι που το γράφω κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις ειστε μια χαρα.Γιαυτο ντρεπεστε.Αυτοι δεν ειναι καλα.Γιαυτο δεν ντρεπονται.Τα δικα σας μαγουλα κοκκινιζουν γιατι εχετε αιμα.Αυτοι δεν εχουν αιμα...αλλα μουχλα.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.