30/6/10

Έκαψαν παιδική κατασκήνωση στη Λωρίδα της Γάζας

Καλλιεργούν το φονταμενταλισμό στα ανήλικα
Ένοπλοι μασκοφόροι εισέβαλαν νωρίς σήμερα σε παιδική κατασκήνωση παλαιστινίων προσφύγων στη Λωρίδα της Γάζας και έβαλαν φωτιά, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων των Ηνωμένων Εθνών.

Ο Αντνάν Αμπού Χάσνα, εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Αρωγής και Εργων του ΟΗΕ (UNRWA) στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε ότι τα ξημερώματα ένοπλοι μασκοφόροι έβαλαν φωτιά στην άδεια κατασκήνωση αφού προηγουμένως έδεσαν το φύλακα.Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση αυτόν τον μήνα σε κατασκήνωση της UNRWA.Η UNRWA εγαινίασε τις κατασκηνώσεις της αυτόν τον μήνα παρά τις έντονες επικρίσεις από ισλαμικές οργανώσεις ότι οι κατασκηνώσεις "παρασύρουν στην ακολασία".Ανάμεσα στην UNRWA και τη Χαμάς, η οποία ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, υπάρχει ανταγωνισμός για το ποια θα προσελκύσει τα περισσότερα παιδιά στις κατασκηνώσεις της.

Τα μέλη της οργάνωσης ανέφεραν ότι δέχτηκαν επίθεση από εξτρεμιστές, επειδή στο πρόγραμμά τους έχουν παιχνίδια, σπορ και μαθήματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, σε αντίθεση με τις κατασκηνώσεις της Χαμάς, όπου μαθαίνουν τις ισλαμικές αρχές, τη στρατιωτική ζωή, κολύμπι και ιππασία.

Την ανησυχητική αύξηση του εξτρεμισμού στην ελεγχόμενη από τη Χαμάς Λωρίδα της Γάζας κατέδειξε μια αμερικανική οργάνωση, το Ερευνητικό Σχέδιο για την Τρομοκρατία, η οποία δημοσιοποίησε βίντεο με τραγούδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας, καταγγέλλοντας ότι οι στίχοι, όπως «όταν γινόμαστε μάρτυρες πηγαίνουμε στον Παράδεισο», είναι ενδεικτικοί της προσπάθειας να στρατολογηθούν καμικάζι μεταξύ των ανηλίκων.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΑGELIOFOROS.GR

34 σχόλια:

  1. «όταν γινόμαστε μάρτυρες πηγαίνουμε στον Παράδεισο»

    Η εξαπάτηση σε όλο της το μεγαλείο, διότι ούτε κατά την δική τους θρησκεία γίνονται μάρτυρες. "Μάρτυρας" γίνεσαι μόνον αν κάνεις "ιερό πόλεμο" (τζιχάντ), ο οποίος είναι αμυντικός και γίνεται για την υπεράσπιση της θρησκείας και μόνο. Οι απατεώνες, που εγκληματικά στέλνουν φανατισμένα παιδιά στον θάνατο, τα παραπλανούν λέγοντάς τους ότι κάνουν "τζιχάντ", πράγμα σαφώς ψευδές, αφού κανείς δεν απειλή την θρησκεία τους. Γίνεται απλώς αναίσχυντη καπήλευσή της.

    Αυτή η death cult είναι εντελώς ξένη προς τον δυτικό άνθρωπο, γι αυτό εμείς οι Έλληνες δεν μπορούμε να έχουμε σχέση μ' αυτήν ούτε να την καταλάβουμε.

    Ο Ελληνικός πολιτισμός διδάσκει την αγάπη και την ομορφιά και την ζωή, ερευνά την αλήθεια μέσω της επιστήμης και της φιλοσοφίας και είναι άσχετος με όλα αυτά τα παρανοϊκά. Βεβαίως, διδάσκει την αυτοθυσία για την πατρίδα, χωρίς να τάζει παραδείσους και άλλα φαιδρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημόκριτε (ξέχασες να βάλεις ένα από τα νικ σου κοπελιά), μήπως ξέρεις να μας πεις -μετά την μουσουλμανική και την ελληνική φιλοσοφία για μάρτυρες και παραδείσους- ποια είναι και η (αγαπημένη σου) εβραϊκή αντίληψη περί το θέμα;;;
    Εκτός κι αν θέλεις να σε απαλλάξω από τον κόπο και να την πω εγώ με δικά μου λόγια.
    Αναφέρομαι στα παιδιά της Γάζας που το Ισραήλ βομβαρδίζει στα σχολεία, στα σπίτια και στα νοσοκομεία και τα καίει ζωντανά με τις ναπάλμ, τις βόμβες διασποράς και φωσφόρου.
    Αυτά τα παιδιά σύμφωνα με την σιωνιστική ...φιλοσοφία, πού πάνε;;;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. as ypothesoume oti to israil aposyrete telios apo tin gaza( meta apo tous fotiles). as ypothesoume tora oti pernane kai 10 xronia metavatika . as ypothesoume akoma oti kaloumaste me tin oikogenia mas ( pou as poume exei dyo kores gia pedia ) metanasteuoume stin ekei perioxigia ergasia. pou tha pigename na zisoume ? israil i gaza ( free palestine) kai telika oi agones oloi pio melon tis palestinis evangelizonte?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα ανιστόρητα που λέτε μερικοί (ευτυχώς λίγοι) σιωνιστές εδώ, ότι η Χαμάς, η Χεζμπολά, η Φατάχ και οι άλλες παλαιστινιακές οργανώσεις, είναι τρομοκρατικές και όχι απελευθερωτικές, δεν τα λέει πλέον ούτε η ισραηλινή κυβέρνηση.
    Στην Jerusalem Post γράφτηκε ότι θα απελευθερωθούν από τις ισραηληνές φυλακές, εκατοντάδες Παλαιστίνιοι αγωνιστές οι οποίοι βρίσκονται εκεί κατηγορούμενοι για τον φόνο 600 Ισραηλινών.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας γραφουν οι σαγιανιμ της Μανιας και οι αλλοι οι της Μαρτυρικης Πολης της Θεσσαλονικης....

    "...Την ανησυχητική αύξηση του εξτρεμισμού στην ελεγχόμενη από τη Χαμάς Λωρίδα της Γάζας κατέδειξε μια αμερικανική οργάνωση, το Ερευνητικό Σχέδιο για την Τρομοκρατία, η οποία δημοσιοποίησε βίντεο με τραγούδια για παιδιά προσχολικής ηλικίας, καταγγέλλοντας ότι οι στίχοι, όπως «όταν γινόμαστε μάρτυρες πηγαίνουμε στον Παράδεισο», είναι ενδεικτικοί της προσπάθειας να στρατολογηθούν καμικάζι μεταξύ των ανηλίκων..."

    Ανησυχει πολυ λοιπον μια "αμερικανική οργάνωση", (τι αλλο θατανε εβραιϊκια;) το "Ερευνητικό Σχέδιο για την Τρομοκρατία".
    Για σκεψου ρε παιδι μου οι τρομοκρατες του "Ερευνητικου Σχεδιου" να ανυσηχουν για την ....τρομοκρατια!!!!
    Τι φοβοσαστε ρε αμερικανο-οβριοι μπας και τα υποδουλομενα παιδακια σας παρουν τα πρωτεια στις γενοκτονιες σας; Η θα καθονται να τα δολοφονειτε μεσα στα σχολεια τους;
    Πολυ ενδιαφερον επισης εχει το γεγονος οτι οι του "Ερευνητικου Σχέδιου για την Τρομοκρατία" ξεκινησαν την "ερευνα τους" απο την Γαζα της υποδουλομενης απο εβραιους γενοκτονους, Παλαιστινης.
    Βρε για δες συμπτωση που πριν μερικες εβδομαδες οι οβριοι προσπαθουσαν να μαθουν πως να παιζουν με τα χρωματοπιστολα σε διεθνη υδατα (ωστε μην χτυπησουν κατα λαθος κανεναν) και ξαφνικα η υπολοιπη φαρα τους, δηλαδη οι αλωνιζωντες τις ΗΠΑ οβριοι, εφτιαξαν και "ερευνητικη ομαδα" για την ....τρομοκρατια.
    Αντε δωστε τους το "Νομπελ Ερευνας για την Τρομοκρατια" την "Χρυση Σφαιρα" το καλυτερο "Βραβειο σκηνοθεσιας και ερμηνειας" και την "Αργυρη Γουρνοκεφαλη". Το αξιζουν οι ανθρωποι της "αμερικανικης" οργανωσης, ....το "Ερευνητικο Σχεδιο για την Τρομοκρατια".

    Αρκετα γελασαμε ας μιλησουμε και λιγο σοβαρα.
    Το εχω πει επανηλλειμενως και το ξαναλεω:
    Ρε σεις οβριοι ξεκουμπιστητε απο την Παλαιστινη να ησυχασετε και σεις απο τις εφιαλτικες αυπνιες σας και μεις απο την ιδεολογικη και φυσικη τρομοκρατια σας καθως και ο κοσμος ολος και προπαντος οι σαγιανιμ "Galias ο ανωνυμος", ο μαγαριζων το Ελληνικωτατον ονομα "Δημοκριτος", το Christo απο Κωσταλεξι Γκουανταλαχαρας, η κορη του ραβινου, και ο γνωστος παπατζης Λουτρακιου ή και συγκοινωνουν ντενεκες.

    Αμετε στο γεροδιαολο καθηκια του κερατα.


    Καντε Google:
    "Selective MEMRI"
    "Yigal Carmon", Meyrav Wursmer"
    και προσοχη στους "παιδεραστες" Χαμασιωτες.



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιοκαθαρματα Παλαιστινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρλουμπολογε τζιμη 2:15 μ.μ.

    >Δημόκριτε (ξέχασες να βάλεις ένα από τα νικ σου κοπελιά),...<

    Συνεχιζε να ονειροπολεις και να μας αποκαλυπτεις πως εισαι εκτος αλλου, και γνωστης για τις συνηθειες του Ψευτο-"ομαντεον" (Δημοκριτος 6:12 μ.μ., http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/06/blog-post_2558.html) ;

    "... O Omadeon και εγώ είμαστε από αυτούς που πάντα βάζουμε το νικ μας. Προσωπικά έχω μόνο ένα. ..."
    (τζιμης, 30 Ιουνίου 2010 3:19 μ.μ., http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/06/blog-post_1864.html)

    Και για να μην ξεχνιεσαι, τι σημαινει Ισλαμοφασισμος, Χαμας και Τζιχατ:
    - Amil Imani, "Islam is the Enemy of Freedom"
    http://www.danielpipes.org/comments/133000
    - "When we die as martyrs - Palestinian Children",
    http://www.youtube.com/watch?v=illF1vt5g1Q&feature=player_embedded
    - "Relentless: The Struggle for Peace in Israel - Part 4 of 6"
    http://www.youtube.com/watch?v=s7YdAhkRO88
    - the Grand Infidel of Kaffiristan, "a little bit of taqiyya goes a long way"
    http://www.danielpipes.org/comments/173858

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοπελιά, τι σημαίνει ισλαμοφασισμός και τι ισλαμοκεμαλισμός τα έχω γράψει εδώ, εδώ και πολύ καιρό.
    Τότε που βγαίνατε με τα νικ Galia, Ααρών Λεβί Θεσσαλονίκη και διάφορα άλλα ονόματα κατά προτίμηση αρχαίων Ελλήνων σοφών για ξεκάρφωμα, όπως τώρα Δημόκριτος κλπ.

    Τι γίνατε τώρα όλοι εσείς; Το σκορπίσατε επειδή δεν σας παίρνει άλλο ή ήταν η ώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Γη της Επαγγελίας που την έχετε καταντήσει μια απέραντη φυλακή και έχετε κλειστεί και σεις μέσα στα τείχη από μπετόν σαν τα ποντίκια;

    Περιμένουμε να δούμε πόσο θα κρατήσει και ο σκυλοκαυγάς σας με τα κεμαλοοθωμανά!
    Αδέλφια σας είναι, από το ίδιο αίμα.
    Υ.Γ. Κανά μάθημα ορθογραφίας θα μας κάνεις πάλι;
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Τζιμη.
    Δεν καταλαβαινω.
    Θες να πεις οτι δεν ειναι κοπελια η κοπελια και ειναι "Δημοκριτος";
    Η μηπως ο "Δημοκριτος" ειναι η κοπελια και ο Galias "Δημοκριτος"; Γιατι τοτε μπευρδευονται πιο πολυ τα πραγματα και για να ειμαστε μεσα μαλλον το "τραβεστι" θα τους ταιριαζε καλυτερα.
    Τουλαχιστον η ιδεολογια τους ταυτιζεται στα σιγουρα με την ιδεολογια ενος διαστρεβλωμενου πνευματικα και σεξουαλικα αποβρασματος της κοινωνιας.
    Εκτος και μας τα εξηγησει καλυτερα το Christo απο Κωσταλεξι Γκουανταλαχαρας.



    Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιοκαθαρματα Παλαιστινη


    ΥΓ.
    Οσο για διακοπες μαλλον για την κατεχομενη Κερυνεια την κοπανησαν, καθ' οτι εχουν εκπτωση απ' τα εβραιοξενοδοχειοκαζινα τους.
    Εκτος και την βρισκουν πιο φθηνα στα Λιμανακια της Βουλιαγμενης οποτε θαχουν και την ευκαιρια να φρεσκαρουν τα Galiaρντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσπαθώ να θυμηθώ τον "Μαύρο Σεπτέβρη" κι τι ακριβώς έγινε .... νομίζω ότι οι ιορδανοί έκαναν εκκαθαρίσεις σε στρατόπεδα παλαιστινίων ;;...Θυμάται κάποιος απ΄εξω δλδ χωρίς να ψάξει στο google??? Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. >Κοπελιά, τι σημαίνει ισλαμοφασισμός και τι ισλαμοκεμαλισμός τα έχω γράψει εδώ, εδώ και πολύ καιρό.<

    Συγχαρητηρια, για θυμισε μας και που!

    Για φωτισε μας τωρα και για το πως σχετιζετε ο Ναζισμος με τον Ισλαμοφασισμο.

    >Τότε που βγαίνατε με τα νικ Galia, Ααρών Λεβί Θεσσαλονίκη και διάφορα άλλα ονόματα κατά προτίμηση αρχαίων Ελλήνων σοφών για ξεκάρφωμα, όπως τώρα Δημόκριτος κλπ.
    Τι γίνατε τώρα όλοι εσείς;
    Το σκορπίσατε επειδή δεν σας παίρνει άλλο ή ήταν η ώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Γη της Επαγγελίας που την έχετε καταντήσει μια απέραντη φυλακή και έχετε κλειστεί και σεις μέσα στα τείχη από μπετόν σαν τα ποντίκια;<

    Μην ξεχνας τις φακες και τα τυρια ...

    >Περιμένουμε να δούμε πόσο θα κρατήσει και ο σκυλοκαυγάς σας με τα κεμαλοοθωμανά!
    Αδέλφια σας είναι, από το ίδιο αίμα.
    Υ.Γ. Κανά μάθημα ορθογραφίας θα μας κάνεις πάλι;<

    Συνεχιζε να μαντευεις και να τρολλαρεις, αρλουμπολογε!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκτος από χαρακτηρισμούς χωρίς γνώση,απάντηση στο ερώτημα ποιός θυμάται τον Μαυρο σεπτέμβρη ,δεν βλέπω. Αν αρχίσω να φαντάζομαι ποιοί είστε μπορώ να γράφω για σελίδες,μαλακίες ατελειωτες ,όπως εσείς. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ. ΥΓ τζιμάκο μάλλον για αυτιστικός μου φαίνεσαι,επαναλαμβάνεις τα ιδια και τα ιδια ή καλύτερα τις ιδιες και τις ιδιες μαλακίες. Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Ααρών Λευή

    Η ώρα είναι 10 παρά τέταρτο και ετοιμάζεται να βρέξει. Πες και στους άλλους να κρατάνε ομπρέλα.


    Irgun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περι "τραβεστι" και αλλες "σεξι" παρανοιες τυπου Ψευτο-"ομαντεον" 3:28 π.μ.:

    >@ Τζιμη.
    Δεν καταλαβαινω.
    Θες να πεις οτι δεν ειναι κοπελια η κοπελια και ειναι "Δημοκριτος";
    Η μηπως ο "Δημοκριτος" ειναι η κοπελια και ο Galias "Δημοκριτος"; Γιατι τοτε μπευρδευονται πιο πολυ τα πραγματα και για να ειμαστε μεσα μαλλον το "τραβεστι" θα τους ταιριαζε καλυτερα.<

    Ε βεβαια, δεν καταλαβαινεις,

    >Τουλαχιστον η ιδεολογια τους ταυτιζεται στα σιγουρα με την ιδεολογια ενος διαστρεβλωμενου πνευματικα και σεξουαλικα αποβρασματος της κοινωνιας.
    Εκτος και μας τα εξηγησει καλυτερα το Christo απο Κωσταλεξι Γκουανταλαχαρας.<

    αλλα ουτε εχεις ιδεα τι σου γινεται, σωστα Πλαστογραφε;

    >Omadeon
    Ανατολικη Ιερουσαλημ
    κατεχομενη απο εβραιοκαθαρματα Παλαιστινη
    ΥΓ.
    Οσο για διακοπες μαλλον για την κατεχομενη Κερυνεια την κοπανησαν, καθ' οτι εχουν εκπτωση απ' τα εβραιοξενοδοχειοκαζινα τους.
    Εκτος και την βρισκουν πιο φθηνα στα Λιμανακια της Βουλιαγμενης οποτε θαχουν και την ευκαιρια να φρεσκαρουν τα Galiaρντα τους.<

    Και οπως εχεις αποδειξει επανειλημμενα, σου αρεσει να προβαλεις τρανα την ηλιθιοτητα σου, ετσι δεν ειναι Νεο-Ναζι τρολλ;

    - Δημοκριτος, 25 Ιουνίου 2010 4:33 μ.μ.,
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/06/blog-post_2558.html

    Συνεχιζε να ξευτιλιζεσαι, Τσαρλατανε!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα ....οταν δεν έχετε να πείτε κάτι τεκμηριωμένο το γυρίζετε στα καλλιαρντά που τα μιλάτε πολύ καλά λογω μακρόχρονης πείρας υποθέτω. Βέβαια το πιό ευκολο είναι να την κάνω απο εδώ μιας και τα μυαλά σας είναι στα κάγκελα και γράφετε με αφορισμούς. Ομως, δεν θα σας περάσει.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Ααρόν Λεβί,
    εγώ πρώτος μίλησα για την σφαγή των Παλαιστινίων ΚΑΙ από τους Ιορδανούς.
    Δεν μασάω τα λόγια μου.

    Στο Παλαιστινιακό Ολοκαύτωμα έχουν βάλλει το βρώμικο χεράκι τους ΟΛΑ τα αποβράσματα της Μέσης Ανατολής!!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Τουλαχιστον η ιδεολογια τους ταυτιζεται στα σιγουρα με την ιδεολογια ενος διαστρεβλωμενου πνευματικα και σεξουαλικα αποβρασματος της κοινωνιας.
    Εκτος και μας τα εξηγησει καλυτερα το Christo απο Κωσταλεξι Γκουανταλαχαρας"

    Α)Προς σεσημασμενο ισλαμολιγουρη-ισλαμοφασιστα "mawali" ο οποιος ακομα δεν εχει μαθει ακομα πως να να φραφει το ονομα μου (ΧΡΗΣΤΟΣ) επειδη μαλλον ο ιμαμης του δεν εχει καταφερει ακομα να του το διδαξη οπως και πολλα αλλα πραγματα! Δεν υπαρχει Κωσταλεξι στην Guadalahara (Συμπερασμα: αλλξε ιμαμη, μεντρεσε και τεκε γιατι τσαμπα χαλας τα λεφτα που σου δινουν τα αφεντικα σου της ΜΙΤ "και σε εχει φαει η λορδα") Στην Guadalahara ομως το 1937 ειχε γινει κατι ενδιαφερον:Οι Δημοκρατικοι Ισαπανοι τοτε εδωσαν ενα καλο μαθημα στους Ιταλους φασιστες και η "μπορα" πηρε και μερικους ομοθρησκους σου οι οποιοι πολεμουσαν στο στρατο του Φρανκο.(Αληθεια θα μπορουσες να πεις τιποτα για την αγαστη συνεργασια των Ισλαμιστων Ισλαμοφασιστιων με τους Φρανκιικους?)Επιπλεον αν περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα γραψε αν τολμας με το ονομα σου αντι να αλυχτας σα λυσσαμενο σκυλι (λογω καταγωγης συμφωνα με ενα Βυζαντινο ρητο να υποθεσω?)αλλα που τετοια τυχη!Κατα αλλα ομως πρ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ και προφανως λογω πλουσιας προσωπικης εμπειριας μιλας για μια κατηγορια ανθρωπων την οποια επιθυμω να μην κατονομασω (Αναρωτιεμαι ομως γιατι βριζεις τους ομοιυς σου κορακας κορακου ματι δεν βγαζει, ετσι δεν λενε?)Ετσι και αλλοιως αυτο ειναι το επιπεδο σου καθως παραφραζοντας την εισαγωγη του Ριχαδρου του Τριτου (Shakespeare) εισαι τοσο απαισιος που ακομα και οι ΓΕΛΑΔΕΣ σε φτυνουν αρα η επιλογη σου ειναι πλεον μονο αυτη η κατηγορια ανθρωπων.Αλλα ας μη στεναχωριεσαι γιατι το ΙΔΡΥΜΑ της Κερκυρας σε περιμενει και με εκλεκτη παρεα ειδικα για σενα!
    Β)Η κινηση αυτη συναδει με την γενικοτεη πολιτικη της Χαμας (Πριν απο δυο χρονια εκλεισαν ολα σχεδον τα νυχτερινα μαγαζια στην Γαζα επειδη "προηγαγαν την ανηθικοτητα" λεει (θυμιζει κατι αυτο αραγε?)Επισης η ειδηση για "μετατροπη" παιδιων σε καμικαζι η οποια παρεπιντοντως εχει κυκλοφορησει απο την Δευτερα στους TIMES του Λονδινου θυμιζει αντιστυοιχες πρακτικες των Ναζι την περιοδο απο Οκτωμβριο του 1944 μεχρι το Μαιο του 1945 να χρησιμοποιησουν τα μικρα Γερμανοπουλα σαν "τροφη κανονιων" για τα παρανοκια σχεδια τους (βλεπε "Volksturm" και επιχειρηση "Verevolf" =Λυκανθρωπος )με την δικαολογια οτι τα εσωναν απιο τους "τρομοκρατικους βομβρδισμους των Συμμαχων", μ' αλλα λογια ο ομαδεον ειναι ανικανος να γραψει κατι που δεν εχει πει και ο "Δρ" Γκαιμπελς.Αλλα `ειπαμε οι φασισττες ειτε σβαστικα`εχουν ειτε ημισεληνο καταβαθως ειναι οι ιδιοι "ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη"Θα μπορουσε ποτε ο ομαδεον να μας μιλησει λιγο και για τα Κουρδακια που βρισκονται στις Τουρκικεσ φυλακες η καπως θα πρεπει να`κερδισει και αυτος την καθημερινη του μορταδελα απο την ΜΙΤ καθοτι σε περιοδο κρισης καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη?
    Γ) Εν κατακλειδι αρκετα πλεον με τους `Αραβες που γράφουνε εδώ μέσα και το παίζουνε Ελληνες (οπως ο "κυριος" που εχω αναφερει)
    αι σιχτίρι αυτοί και ο προφήτης τους. Α ρε κατακαημένη Ελλάδα....
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Τουλαχιστον η ιδεολογια τους ταυτιζεται στα σιγουρα με την ιδεολογια ενος διαστρεβλωμενου πνευματικα και σεξουαλικα αποβρασματος της κοινωνιας.
    Εκτος και μας τα εξηγησει καλυτερα το Christo απο Κωσταλεξι Γκουανταλαχαρας"

    Α)Προς σεσημασμενο ισλαμολιγουρη-ισλαμοφασιστα "mawali" ο οποιος ακομα δεν εχει μαθει ακομα πως να να φραφει το ονομα μου (ΧΡΗΣΤΟΣ) επειδη μαλλον ο ιμαμης του δεν εχει καταφερει ακομα να του το διδαξη οπως και πολλα αλλα πραγματα! Δεν υπαρχει Κωσταλεξι στην Guadalahara (Συμπερασμα: αλλξε ιμαμη, μεντρεσε και τεκε γιατι τσαμπα χαλας τα λεφτα που σου δινουν τα αφεντικα σου της ΜΙΤ "και σε εχει φαει η λορδα") Στην Guadalahara ομως το 1937 ειχε γινει κατι ενδιαφερον:Οι Δημοκρατικοι Ισαπανοι τοτε εδωσαν ενα καλο μαθημα στους Ιταλους φασιστες και η "μπορα" πηρε και μερικους ομοθρησκους σου οι οποιοι πολεμουσαν στο στρατο του Φρανκο.(Αληθεια θα μπορουσες να πεις τιποτα για την αγαστη συνεργασια των Ισλαμιστων Ισλαμοφασιστιων με τους Φρανκιικους?)Επιπλεον αν περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα γραψε αν τολμας με το ονομα σου αντι να αλυχτας σα λυσσαμενο σκυλι (λογω καταγωγης συμφωνα με ενα Βυζαντινο ρητο να υποθεσω?)αλλα που τετοια τυχη!Κατα αλλα ομως πρ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ και προφανως λογω πλουσιας προσωπικης εμπειριας μιλας για μια κατηγορια ανθρωπων την οποια επιθυμω να μην κατονομασω (Αναρωτιεμαι ομως γιατι βριζεις τους ομοιυς σου κορακας κορακου ματι δεν βγαζει, ετσι δεν λενε?)Ετσι και αλλοιως αυτο ειναι το επιπεδο σου καθως παραφραζοντας την εισαγωγη του Ριχαδρου του Τριτου (Shakespeare) εισαι τοσο απαισιος που ακομα και οι ΓΕΛΑΔΕΣ σε φτυνουν αρα η επιλογη σου ειναι πλεον μονο αυτη η κατηγορια ανθρωπων.Αλλα ας μη στεναχωριεσαι γιατι το ΙΔΡΥΜΑ της Κερκυρας σε περιμενει και με εκλεκτη παρεα ειδικα για σενα!
    Β)Η κινηση αυτη συναδει με την γενικοτεη πολιτικη της Χαμας (Πριν απο δυο χρονια εκλεισαν ολα σχεδον τα νυχτερινα μαγαζια στην Γαζα επειδη "προηγαγαν την ανηθικοτητα" λεει (θυμιζει κατι αυτο αραγε?)Επισης η ειδηση για "μετατροπη" παιδιων σε καμικαζι η οποια παρεπιντοντως εχει κυκλοφορησει απο την Δευτερα στους TIMES του Λονδινου θυμιζει αντιστυοιχες πρακτικες των Ναζι την περιοδο απο Οκτωμβριο του 1944 μεχρι το Μαιο του 1945 να χρησιμοποιησουν τα μικρα Γερμανοπουλα σαν "τροφη κανονιων" για τα παρανοκια σχεδια τους (βλεπε "Volksturm" και επιχειρηση "Verevolf" =Λυκανθρωπος )με την δικαολογια οτι τα εσωναν απιο τους "τρομοκρατικους βομβρδισμους των Συμμαχων", μ' αλλα λογια ο ομαδεον ειναι ανικανος να γραψει κατι που δεν εχει πει και ο "Δρ" Γκαιμπελς.Αλλα `ειπαμε οι φασισττες ειτε σβαστικα`εχουν ειτε ημισεληνο καταβαθως ειναι οι ιδιοι "ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη"Θα μπορουσε ποτε ο ομαδεον να μας μιλησει λιγο και για τα Κουρδακια που βρισκονται στις Τουρκικεσ φυλακες η καπως θα πρεπει να`κερδισει και αυτος την καθημερινη του μορταδελα απο την ΜΙΤ καθοτι σε περιοδο κρισης καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη?
    Γ) Εν κατακλειδι αρκετα πλεον με τους `Αραβες που γράφουνε εδώ μέσα και το παίζουνε Ελληνες (οπως ο "κυριος" που εχω αναφερει)
    αι σιχτίρι αυτοί και ο προφήτης τους. Α ρε κατακαημένη Ελλάδα....
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Τουλαχιστον η ιδεολογια τους ταυτιζεται στα σιγουρα με την ιδεολογια ενος διαστρεβλωμενου πνευματικα και σεξουαλικα αποβρασματος της κοινωνιας.
    Εκτος και μας τα εξηγησει καλυτερα το Christo απο Κωσταλεξι Γκουανταλαχαρας"
    Α)Καμαρωστε αλλο ενα "ρεσιταλ" γρυλισματος απο το γλωστο πλαστοπροσωπο ισλαμολιγουρη-ισλαμογλυφτη-ισλαμοφασιστα mawali ψευτο- ομαδεον ο οποιος μαλλον γρυλιζει λογω οικογενικης καταγωγης συμφωνως με ενα Βυζαντινο ορισμο και ο οποιος δεν μπορει να γραψει το ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ:ΧΡΗΣΤΟΣ (ειτε ο ιμαμης του δεν του το εχει διδξη ακομα η ιδιος αδυνατει να το μαθει)Οταν βρει τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ να γραψει με το ονομα του (αληθεια θυμαται την "απαντουσα" απο τον διαχειρηστη του Ινφογνομων η θελει και αλλο?) τοτε ας γραψει τοι εχει να `γρωψει διαφορετικα τα σχολια του περι τραβεστι χαρακτηριζουν τον ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!Ετσι και αλλιως μονο αυτη η κατηγορια ανθρωπων του εχει μεινει για παρεα δεομενου οτι παραγφραζωτας την εισαγωγη του Ριχαδρου του Τριτου (Shakespeare) ειναι τοσο απαισιος που ακομα και οι ΓΕΛΑΔΕΣ τον φτυνουν (μετα απο τις ΚΑΤΣΙΚΕΣ και φυσικα ουτε λογος να γινεται γαι ΓΥΝΑΙΚΕΣ τοσο εξυπνες και χαριτωμενες σαν τις ΕΛΛΗΝΙΚΔΕΣ)Δηλαδη η κατασταση του ξεπερνα και τα "παθη του νεαρου Βεθερου" του Γκαιτε!Παντως ας μην ανησυχει γιατι το ΙΔΡΥΜΑ της ΚΕΡΚΥΡΑΣ τον περιμενει για αυτο που εχει τοση αναγκη και ενδομυχα το λαχταρα τοσο πολυ και με εκλεκτη παρεα!Παρεπτοντως δεν υπαρχει Κωσταλεξι στην Gudalahara (απο οτι φαινεται περει να αλλαξη ιμαμη, μαντρασα και τεκε γιατι διαφορετικα αδικα ξοδευει τα χρηματα που του δινουν τα αφεντικα του στν ΜΙΤ και δεν μπρει να παρει την αγαπημενη του μορταδελα και οπως εχει δηλωσει και ο ιδιος "πεθαινει στη λορδα"! Στην Gudalahara ομως το 1937 οι Ισπανοι Δημοκρατικοι εδωσαν ενα καλο μαθημα στους Ιταλους φασιστες και εν μερει και σε κατι μουσουλμανακια που πολεμουσαν στον στρατο του Φρανκο! (Αληθεια θα μπορουσε να μας πει κατι και για τισα αγαστες σχεσεις Ισλαμιστων- Ισλαμοφασιστων με τους Φρανκικους?) Η μηπως θα μορουσε να μας πει κατι για τα παιδια των Κουρδων που ειναι στις τουρκικες φυλακες Νισαφι με τους
    τους `Αραβες σαν `αυτον που γράφουνε εδώ μέσα και το παίζουνε Ελληνες!Α ρε κατακαημένη Ελλάδα πήξαμε στα ισλαμακια αι σιχτίρι αυτοί και ο προφήτης τους.
    Β)Παντως το θεμα με την προσπαθεια στατολογησης ανηλικων απο τους γονταμενταλιστες Ισλαμιστες - τξιχαντιστες το εγω διαβασει απο την Δευτερα στο λονδινο (ΤΙΜΕS) αυτο το περιστατικο οπως και το θεμα του αρθρου συναδουν με την γενικοτερη πολιτικη της Χαμας η οποια πριν απο δυο χρονια ειχε απαγορευσει την λειτουργια των περισοστερων νυχτερινων κεντρων στην Γαζα "επειδη προαγουν την ανηθικοτητα" (θυμιζει κατι αυτο αραγε?)Επιλπεον θυνιζει τις αντιστοιχες πρακτικες των Ναζι προς το τελος του πολεμου (Οκτωμβριος του 1944- Μαιος του 1945) οι οποιοι χρησιμοοποιουσαν τα ανηλικα Γερμανοπουλα σαν "βορα των κανονιων" για τα παρανοικα σχεδια τους (βλεπε Volkstrum και επιχειρηση "Werevolf"=Λυκανθρωπος)Μαλιστα η δικαιολογια που χρησιμοποισουν ηταν η "προστασια" τους απο τους "τρομοκρατικους βομβαρδισμους των Συμμαχων"η με αλλα λογια ο ομαδεον δεν μπορει να σκεφτει κατι μονος του αλλα περει συνεχως να αντιγραφει τον "Δρ." Γκαιμπελς!εξαλου ολοι οι φασιστες ειτε σβαστικα εχουν ειτε μισιφεγαρο ειναι το ιδιο γιατι "ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη' που λεμε και στο Αλευκι (Λευκιμμη) της Κερκυρας
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Τουλαχιστον η ιδεολογια τους ταυτιζεται στα σιγουρα με την ιδεολογια ενος διαστρεβλωμενου πνευματικα και σεξουαλικα αποβρασματος της κοινωνιας.
    Εκτος και μας τα εξηγησει καλυτερα το Christo απο Κωσταλεξι Γκουανταλαχαρας"
    Α)Καμαρωστε αλλο ενα "ρεσιταλ" γρυλισματος απο το γλωστο πλαστοπροσωπο ισλαμολιγουρη-ισλαμογλυφτη-ισλαμοφασιστα mawali ψευτο- ομαδεον ο οποιος μαλλον γρυλιζει λογω οικογενικης καταγωγης συμφωνως με ενα Βυζαντινο ορισμο και ο οποιος δεν μπορει να γραψει το ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ:ΧΡΗΣΤΟΣ (ειτε ο ιμαμης του δεν του το εχει διδξη ακομα η ιδιος αδυνατει να το μαθει)Οταν βρει τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ να γραψει με το ονομα του (αληθεια θυμαται την "απαντουσα" απο τον διαχειρηστη του Ινφογνομων η θελει και αλλο?) τοτε ας γραψει τοι εχει να `γρωψει διαφορετικα τα σχολια του περι τραβεστι χαρακτηριζουν τον ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!Ετσι και αλλιως μονο αυτη η κατηγορια ανθρωπων του εχει μεινει για παρεα δεομενου οτι παραγφραζωτας την εισαγωγη του Ριχαδρου του Τριτου (Shakespeare) ειναι τοσο απαισιος που ακομα και οι ΓΕΛΑΔΕΣ τον φτυνουν (μετα απο τις ΚΑΤΣΙΚΕΣ και φυσικα ουτε λογος να γινεται γαι ΓΥΝΑΙΚΕΣ τοσο εξυπνες και χαριτωμενες σαν τις ΕΛΛΗΝΙΚΔΕΣ)Δηλαδη η κατασταση του ξεπερνα και τα "παθη του νεαρου Βεθερου" του Γκαιτε!Παντως ας μην ανησυχει γιατι το ΙΔΡΥΜΑ της ΚΕΡΚΥΡΑΣ τον περιμενει για αυτο που εχει τοση αναγκη και ενδομυχα το λαχταρα τοσο πολυ και με εκλεκτη παρεα!Παρεπτοντως δεν υπαρχει Κωσταλεξι στην Gudalahara (απο οτι φαινεται περει να αλλαξη ιμαμη, μαντρασα και τεκε γιατι διαφορετικα αδικα ξοδευει τα χρηματα που του δινουν τα αφεντικα του στν ΜΙΤ και δεν μπρει να παρει την αγαπημενη του μορταδελα και οπως εχει δηλωσει και ο ιδιος "πεθαινει στη λορδα"! Στην Gudalahara ομως το 1937 οι Ισπανοι Δημοκρατικοι εδωσαν ενα καλο μαθημα στους Ιταλους φασιστες και εν μερει και σε κατι μουσουλμανακια που πολεμουσαν στον στρατο του Φρανκο! (Αληθεια θα μπορουσε να μας πει κατι και για τισα αγαστες σχεσεις Ισλαμιστων- Ισλαμοφασιστων με τους Φρανκικους?) Η μηπως θα μορουσε να μας πει κατι για τα παιδια των Κουρδων που ειναι στις τουρκικες φυλακες Νισαφι με τους
    τους `Αραβες σαν `αυτον που γράφουνε εδώ μέσα και το παίζουνε Ελληνες!Α ρε κατακαημένη Ελλάδα πήξαμε στα ισλαμακια αι σιχτίρι αυτοί και ο προφήτης τους.
    Β)Παντως το θεμα με την προσπαθεια στατολογησης ανηλικων απο τους γονταμενταλιστες Ισλαμιστες - τξιχαντιστες το εγω διαβασει απο την Δευτερα στο λονδινο (ΤΙΜΕS) αυτο το περιστατικο οπως και το θεμα του αρθρου συναδουν με την γενικοτερη πολιτικη της Χαμας η οποια πριν απο δυο χρονια ειχε απαγορευσει την λειτουργια των περισοστερων νυχτερινων κεντρων στην Γαζα "επειδη προαγουν την ανηθικοτητα" (θυμιζει κατι αυτο αραγε?)Επιλπεον θυνιζει τις αντιστοιχες πρακτικες των Ναζι προς το τελος του πολεμου (Οκτωμβριος του 1944- Μαιος του 1945) οι οποιοι χρησιμοοποιουσαν τα ανηλικα Γερμανοπουλα σαν "βορα των κανονιων" για τα παρανοικα σχεδια τους (βλεπε Volkstrum και επιχειρηση "Werevolf"=Λυκανθρωπος)Μαλιστα η δικαιολογια που χρησιμοποισουν ηταν η "προστασια" τους απο τους "τρομοκρατικους βομβαρδισμους των Συμμαχων"η με αλλα λογια ο ομαδεον δεν μπορει να σκεφτει κατι μονος του αλλα περει συνεχως να αντιγραφει τον "Δρ." Γκαιμπελς!εξαλου ολοι οι φασιστες ειτε σβαστικα εχουν ειτε μισιφεγαρο ειναι το ιδιο γιατι "ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη' που λεμε και στο Αλευκι (Λευκιμμη) της Κερκυρας
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Τουλαχιστον η ιδεολογια τους ταυτιζεται στα σιγουρα με την ιδεολογια ενος διαστρεβλωμενου πνευματικα και σεξουαλικα αποβρασματος της κοινωνιας.
    Εκτος και μας τα εξηγησει καλυτερα το Christo απο Κωσταλεξι Γκουανταλαχαρας"
    Α)Καμαρωστε αλλο ενα "ρεσιταλ" γρυλισματος απο το γλωστο πλαστοπροσωπο ισλαμολιγουρη-ισλαμογλυφτη-ισλαμοφασιστα mawali ψευτο- ομαδεον ο οποιος μαλλον γρυλιζει λογω οικογενικης καταγωγης συμφωνως με ενα Βυζαντινο ορισμο και ο οποιος δεν μπορει να γραψει το ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ:ΧΡΗΣΤΟΣ (ειτε ο ιμαμης του δεν του το εχει διδξη ακομα η ιδιος αδυνατει να το μαθει)Οταν βρει τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ να γραψει με το ονομα του (αληθεια θυμαται την "απαντουσα" απο τον διαχειρηστη του Ινφογνομων η θελει και αλλο?) τοτε ας γραψει τοι εχει να `γρωψει διαφορετικα τα σχολια του περι τραβεστι χαρακτηριζουν τον ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!Ετσι και αλλιως μονο αυτη η κατηγορια ανθρωπων του εχει μεινει για παρεα δεομενου οτι παραγφραζωτας την εισαγωγη του Ριχαδρου του Τριτου (Shakespeare) ειναι τοσο απαισιος που ακομα και οι ΓΕΛΑΔΕΣ τον φτυνουν (μετα απο τις ΚΑΤΣΙΚΕΣ και φυσικα ουτε λογος να γινεται γαι ΓΥΝΑΙΚΕΣ τοσο εξυπνες και χαριτωμενες σαν τις ΕΛΛΗΝΙΚΔΕΣ)Δηλαδη η κατασταση του ξεπερνα και τα "παθη του νεαρου Βεθερου" του Γκαιτε!Παντως ας μην ανησυχει γιατι το ΙΔΡΥΜΑ της ΚΕΡΚΥΡΑΣ τον περιμενει για αυτο που εχει τοση αναγκη και ενδομυχα το λαχταρα τοσο πολυ και με εκλεκτη παρεα!Παρεπτοντως δεν υπαρχει Κωσταλεξι στην Gudalahara (απο οτι φαινεται περει να αλλαξη ιμαμη, μαντρασα και τεκε γιατι διαφορετικα αδικα ξοδευει τα χρηματα που του δινουν τα αφεντικα του στν ΜΙΤ και δεν μπρει να παρει την αγαπημενη του μορταδελα και οπως εχει δηλωσει και ο ιδιος "πεθαινει στη λορδα"! Στην Gudalahara ομως το 1937 οι Ισπανοι Δημοκρατικοι εδωσαν ενα καλο μαθημα στους Ιταλους φασιστες και εν μερει και σε κατι μουσουλμανακια που πολεμουσαν στον στρατο του Φρανκο! (Αληθεια θα μπορουσε να μας πει κατι και για τισα αγαστες σχεσεις Ισλαμιστων- Ισλαμοφασιστων με τους Φρανκικους?) Η μηπως θα μορουσε να μας πει κατι για τα παιδια των Κουρδων που ειναι στις τουρκικες φυλακες Νισαφι με τους
    τους `Αραβες σαν `αυτον που γράφουνε εδώ μέσα και το παίζουνε Ελληνες!Α ρε κατακαημένη Ελλάδα πήξαμε στα ισλαμακια αι σιχτίρι αυτοί και ο προφήτης τους.
    Β)Παντως το θεμα με την προσπαθεια στατολογησης ανηλικων απο τους γονταμενταλιστες Ισλαμιστες - τξιχαντιστες το εγω διαβασει απο την Δευτερα στο λονδινο (ΤΙΜΕS) αυτο το περιστατικο οπως και το θεμα του αρθρου συναδουν με την γενικοτερη πολιτικη της Χαμας η οποια πριν απο δυο χρονια ειχε απαγορευσει την λειτουργια των περισοστερων νυχτερινων κεντρων στην Γαζα "επειδη προαγουν την ανηθικοτητα" (θυμιζει κατι αυτο αραγε?)Επιλπεον θυνιζει τις αντιστοιχες πρακτικες των Ναζι προς το τελος του πολεμου (Οκτωμβριος του 1944- Μαιος του 1945) οι οποιοι χρησιμοοποιουσαν τα ανηλικα Γερμανοπουλα σαν "βορα των κανονιων" για τα παρανοικα σχεδια τους (βλεπε Volkstrum και επιχειρηση "Werevolf"=Λυκανθρωπος)Μαλιστα η δικαιολογια που χρησιμοποισουν ηταν η "προστασια" τους απο τους "τρομοκρατικους βομβαρδισμους των Συμμαχων"η με αλλα λογια ο ομαδεον δεν μπορει να σκεφτει κατι μονος του αλλα περει συνεχως να αντιγραφει τον "Δρ." Γκαιμπελς!εξαλου ολοι οι φασιστες ειτε σβαστικα εχουν ειτε μισιφεγαρο ειναι το ιδιο γιατι "ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη' που λεμε και στο Αλευκι (Λευκιμμη) της Κερκυρας
    Xρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Τουλαχιστον η ιδεολογια τους ταυτιζεται στα σιγουρα με την ιδεολογια ενος διαστρεβλωμενου πνευματικα και σεξουαλικα αποβρασματος της κοινωνιας.
    Εκτος και μας τα εξηγησει καλυτερα το Christo απο Κωσταλεξι Γκουανταλαχαρας"
    Α)Καμαρωστε αλλο ενα "ρεσιταλ" γρυλισματος απο το γλωστο πλαστοπροσωπο ισλαμολιγουρη-ισλαμογλυφτη-ισλαμοφασιστα mawali ψευτο- ομαδεον ο οποιος μαλλον γρυλιζει λογω οικογενικης καταγωγης συμφωνως με ενα Βυζαντινο ορισμο και ο οποιος δεν μπορει να γραψει το ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥ:ΧΡΗΣΤΟΣ (ειτε ο ιμαμης του δεν του το εχει διδξη ακομα η ιδιος αδυνατει να το μαθει)Οταν βρει τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ να γραψει με το ονομα του (αληθεια θυμαται την "απαντουσα" απο τον διαχειρηστη του Ινφογνομων η θελει και αλλο?) τοτε ας γραψει τοι εχει να `γρωψει διαφορετικα τα σχολια του περι τραβεστι χαρακτηριζουν τον ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!Ετσι και αλλιως μονο αυτη η κατηγορια ανθρωπων του εχει μεινει για παρεα δεομενου οτι παραγφραζωτας την εισαγωγη του Ριχαδρου του Τριτου (Shakespeare) ειναι τοσο απαισιος που ακομα και οι ΓΕΛΑΔΕΣ τον φτυνουν (μετα απο τις ΚΑΤΣΙΚΕΣ και φυσικα ουτε λογος να γινεται γαι ΓΥΝΑΙΚΕΣ τοσο εξυπνες και χαριτωμενες σαν τις ΕΛΛΗΝΙΚΔΕΣ)Δηλαδη η κατασταση του ξεπερνα και τα "παθη του νεαρου Βεθερου" του Γκαιτε!Παντως ας μην ανησυχει γιατι το ΙΔΡΥΜΑ της ΚΕΡΚΥΡΑΣ τον περιμενει για αυτο που εχει τοση αναγκη και ενδομυχα το λαχταρα τοσο πολυ και με εκλεκτη παρεα!Παρεπτοντως δεν υπαρχει Κωσταλεξι στην Gudalahara (απο οτι φαινεται περει να αλλαξη ιμαμη, μαντρασα και τεκε γιατι διαφορετικα αδικα ξοδευει τα χρηματα που του δινουν τα αφεντικα του στν ΜΙΤ και δεν μπρει να παρει την αγαπημενη του μορταδελα και οπως εχει δηλωσει και ο ιδιος "πεθαινει στη λορδα"! Στην Gudalahara ομως το 1937 οι Ισπανοι Δημοκρατικοι εδωσαν ενα καλο μαθημα στους Ιταλους φασιστες και εν μερει και σε κατι μουσουλμανακια που πολεμουσαν στον στρατο του Φρανκο! (Αληθεια θα μπορουσε να μας πει κατι και για τισα αγαστες σχεσεις Ισλαμιστων- Ισλαμοφασιστων με τους Φρανκικους?) Η μηπως θα μορουσε να μας πει κατι για τα παιδια των Κουρδων που ειναι στις τουρκικες φυλακες Νισαφι με τους
    τους `Αραβες σαν `αυτον που γράφουνε εδώ μέσα και το παίζουνε Ελληνες!Α ρε κατακαημένη Ελλάδα πήξαμε στα ισλαμακια αι σιχτίρι αυτοί και ο προφήτης τους.
    Β)Παντως το θεμα με την προσπαθεια στατολογησης ανηλικων απο τους γονταμενταλιστες Ισλαμιστες - τξιχαντιστες το εγω διαβασει απο την Δευτερα στο λονδινο (ΤΙΜΕS) αυτο το περιστατικο οπως και το θεμα του αρθρου συναδουν με την γενικοτερη πολιτικη της Χαμας η οποια πριν απο δυο χρονια ειχε απαγορευσει την λειτουργια των περισοστερων νυχτερινων κεντρων στην Γαζα "επειδη προαγουν την ανηθικοτητα" (θυμιζει κατι αυτο αραγε?)Επιλπεον θυνιζει τις αντιστοιχες πρακτικες των Ναζι προς το τελος του πολεμου (Οκτωμβριος του 1944- Μαιος του 1945) οι οποιοι χρησιμοοποιουσαν τα ανηλικα Γερμανοπουλα σαν "βορα των κανονιων" για τα παρανοικα σχεδια τους (βλεπε Volkstrum και επιχειρηση "Werevolf"=Λυκανθρωπος)Μαλιστα η δικαιολογια που χρησιμοποισουν ηταν η "προστασια" τους απο τους "τρομοκρατικους βομβαρδισμους των Συμμαχων"η με αλλα λογια ο ομαδεον δεν μπορει να σκεφτει κατι μονος του αλλα περει συνεχως να αντιγραφει τον "Δρ." Γκαιμπελς!εξαλου ολοι οι φασιστες ειτε σβαστικα εχουν ειτε μισιφεγαρο ειναι το ιδιο γιατι "ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη' που λεμε και στο Αλευκι (Λευκιμμη) της Κερκυρας
    Xρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @02 Ιουλίου 2010 2:52 π.μ.

    Γιατι 4 παραλλαγες του ιδίου θέματος;Δεν εφτανε μονο η μια;Αλλα αν προσεξει καποιος τις ωρες που εκπεμπεις(2.50 ΠΜ,2.52 ΠΜ !!!), καταλαβαινει αμεσως οτι το μονο που δεν σε απασχολει ειναι ο επιουσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @02 Ιουλίου 2010 2:52 π.μ.

    //σεσημασμενο ισλαμολιγουρη-ισλαμοφασιστα "mawali"//

    //σε εχει φαει η λορδα//

    //αλυχτας σα λυσσαμενο σκυλι//

    //ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ//

    //εισαι τοσο απαισιος που ακομα και οι ΓΕΛΑΔΕΣ σε φτυνουν αρα η επιλογη σου ειναι πλεον μονο αυτη η κατηγορια ανθρωπων//

    //το ΙΔΡΥΜΑ της Κερκυρας σε περιμενει και με εκλεκτη παρεα ειδικα για σενα//

    //ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη//

    //αι σιχτίρι αυτοί και ο προφήτης τους//

    //θα πρεπει να`κερδισει και αυτος την καθημερινη του μορταδελα απο την ΜΙΤ//

    //ο οποιος μαλλον γρυλιζει λογω οικογενικης καταγωγης//


    Τσ….τσ…τσ….οποία κατάπτωσις! Καμαρώστε Έλληνες την «αφρόκρεμα» της Ελληνικής νεολαίας που πήγε στο εξωτερικό για να διευρύνει τους επιστημονικούς της ορίζοντες! Καμαρώστε επίπεδό! Καμαρώστε λεξιλόγιο που θα το ζήλευε ακόμα και ο πλεον χαμερπής μαουνιέρης του Τάμεση! Και όλα αυτά από έναν ανθρωπο που βαυκαλίζεται συνεχώς για τις γνώσεις του και δινει οδηγίες για το πώς θα πρεπει να συμπεριφερόμαστε!
    Η φορολογία σου, ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, τελικά επιασε τόπο! Ιδού το δημιούργημα της! Η μάλλον, ιδού το έκτρωμα της! Παράδειγμα άξιον αποφυγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @02 Ιουλίου 2010 2:52 π.μ.κε Χρήστο.

    Κε Χρήστο απο Λονδίνο, μπραβο πολυ καλα του τα λες αυτουνου του κερατα και εγω μαζι σου.Πες του κιαλλα.
    ΖΗΤΩ ΕΛΛΑDΑ, ΖΗΤΩ ΔΙΑΚΙΑΟΙΣΥΝΗ, ΖΗΤΩ ΑΛITHΙΑ

    Χριστο Σακαφλιάς απο Τρίκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @2:52 π.μ.
    Τη yarmulke και τα μάτια σου.Ετσι που χτυπιεσαι θα σου πεφτει απο την κεφαλα καθε τρεις και λιγο.Προτεινω τσιμπιδακια για το στερεωμα της αν εχεις μαλλια,ή συρραπτικά clips αν εισαι καραφλας.Τα συνιστα και ο Doctor Dolittle ο γνωστος ζωολογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @02 Ιουλίου 2010 2:52 π.μ.

    Τό σχόλιο τού @02 Ιουλίου 2010 11:13 π.μ.πού αφορά το άτομο σου μέ καλύπτει απόλυτα.Όντως αυτήν την φορά υπερέβης τα εσκαμμένα.Και ξέρεις κάτι;Δικαιώνεις-άθελα σου-αυτόν που στο παρελθόν σε είχε αποκαλέσει "απόφοιτο βοϊδοσχολής".Διότι η γλώσσα που χρησιμοποιείς στην απάντηση σου(ο Θεός να την κάνει απάντηση, ειδικά όταν αυτή προέρχεται απο έναν άνθρωπο που θέλει να ανήκει στην Ευρωπαϊκή ιντελιγκέντσια)είναι η μοσχαρίσια.Θα έχεις ακούσει βέβαια την λαϊκή έκφραση "είσαι μεγάλος μούσκαρος".Δεν ξέρω για το χωριό σου την Λευκιμμη, αλλά στό δικό μου το χωριό το Γύθειο την χρησιμοποιούμε ευρέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς διαφορους ανωνυμους οταν βρειτε το ΑΝΔΡΙΣΜΟ (τον οποιο προφανως δεν εχετε γα αυτο και καλυπτεστε πισω απο την ανωνυμια)κια ειδικα τον "κυριο" (ο θεος να ον κανει!) θα τον παρακαλουσα να μου δινει χαρκτηρισμους οι οποιοι του ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ (και αν θελει ας βρει τον αλλο αποφοιτο της βοιδοσχολης για να κανουν παρεα και να κλαωουν μαζι)ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟς ΑΝ ΤΟΛΜΑ ΑΣ ΞΑΝΑΠΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.Τωρα για αυτον που με αποκαλει εβραιο εγο ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! Αυτος αραγε τι ειναι γιατι αν κρινω απο αυτα
    που γραφει ανθρωπος δεν ειναι!
    Προς ανωνυμο 11.13 η περιπτωση σου μου θυμιοζει ενονα ενα ρητο του ομοιδεατη σου Χερμαν Γκαιριγκ και δυστηχως δεν εχω την θεραπια για τα απειραριθμα κομλεξ σου.Για δοκιμασε στο ιδρυμα της Κερκυρας!ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΨΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΣΧΤΗΝ ΚΥΠΟΡΟ ΜΑΣ!οσον αφορα αυτον που προσπαθει να με παρωδησει αλαζωντας συνεχως τοπο ας προσεχει γιαστι απο την πολλη περιπλανηση θα του κολλησουν το παρατσουκλι του περιπλανωμενου και ξερει για πιον λαο το ελεγαν αυτο. επισης του ευχομαι να βρι αυτο που ψαχνει δθιαφορετικα ασ τον ελεησει καμια "φιαλανθρωπικη" μουσουλμανικη οργανωση γιατι το εχει ανγκη!Κατα τ' αλλα συνεχιστε παλιατσοι ανωνυμοι με κανετε και γελω! η οπως εγραψε και ο Σοφοκλης στην "Αντιγονη" "Χτυπατε ολοι μαζι σαν τοξοτες αλλα δεν προκειται να μου αλλαξετε την γνωμη"Πρπιπτωντωσ δεν βλεπω κανεναν να κανει αντιλογο σ΄οτι αφορα τον χαρακτηρα της Χαμας και τισ ομοιοτητες της τακτικης της σε οτι αφορα την στρατολογια παιδιων με τιις αντιστοιχες πρακτικες των Ναζι (γιατι αραγε?)
    χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρήστο Βούλγαρη Λονδίνο : Γιατί ξαφνικά χάλασες την ορθογραφία σου ;;; ή έτσι μου φαίνεται;;; Ασχετο βέβαια,καλά τα γράφεις όμως !Εβαλε και 4ο η Γερμανία.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @03 Ιουλίου 2010 10:54 π.μ.

    Αντε παγαινε ρε κηφήνα να κολλησεις κανα ένσημο και μετα να απαιτεις αντιλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 03 Ιουλίου 2010 10:54 π.μ.κυριε Χρηστο

    Κυριε Χρήστο απο Λονδίνο, συγχαρητηρια τους κατατροποσες παλι τους κεραταδες.

    ΖΗΤΩ ΕΛΛΑDΑ, ΖΗΤΩ ΔΙΑΚΙΑΟΙΣΥΝΗ, ΖΗΤΩ ΑΛITHΙΑ,ΖΗΤΩΩΩΩ

    Χριστο Σακαφλιάς απο Τρίκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προς ανωνυμο 19.54 να χαρω εγω επιχειρηματολογια!το περι κηφηνα το γραφεις απο προσωπικη εμπειρια ετσι δεν ειναι?Επιπλεον "στα Τρικαλα στα δυο στενα πλακωσανε τον Σακαφλια"...
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 9:04 Δεν τον πλακώσανε ....τον σκοτώσανε .Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς αγαπητο Α.Λ.: ευχαρστω για την διορθωση.Ανκαι γενικα ειμαι ποδος της μη- βιας οπως δεν θα θεωρουσα κακο να υπεραπσιστω την χωρα μου απο εξωτερικη εισβολη ετσι δεν θα με στεναχωρουσε ιδιατερα αν που και που μερικα "σταγονιδια" πηγαιναν "κλαιγωντας στον Αδη" για να χρησιμοποησω μια ομηρικη εκφραση για 3 λογους:
    1ον ΟΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1929-1933 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΙ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010 ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ Η ΒΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΦΥΣΙΙΚΑ)
    2ον. Επειδη τα ιδια τα "σωματιδια" κατ' επαναληψη εχοθν απειλησει με βια αυτους που τουσ αντιτασονται θα θυμασai ασφαλως την τελευταια τους απειλη "το περιεχομενο του αβγου του φιδιου εχει εκκολαφθει και σε περιμενει στην γωνια".Ασ προσεξουν ομως μηπως το "περιεχομενο" καταληξη "βιδωμενο" στο λαιμο τους σαν τα κολλαρα που φορουσαβ στην Δ. Ευρωπη το 16ο-17ο αιωνες (βλεπε πινακες του Rembrant, Van Ayk κτλ)
    3ον.Τελεθταιο και πιο σημαντικο Επειδη ειμαι ενθερμος οπαδος της αποψης που διατυπωνει ο Σοφοκλης στην "Οιδιποδα Τυρρανο" οτι δηλαδη "στον κακο ανθρωπο αξιζει να παθει οτι αξριβως εχει στην ξκαρδια του".Επειδη λοιπον οι συκεκριμενοι "κυριοι" θελουν να κανουν κακο στους υπολοιπους τους αξιζει να υποστουν αυτο ακριβως που θα ηθελαν να τους κανουν!Καλημερα στην ωραια μας Θεσσαλονικη απο ( παραδοξως πως) ηλιολουστο Λονδινο!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς αγαπητο Α.Λ.: ευχαρστω για την διορθωση.Ανκαι γενικα ειμαι ποδος της μη- βιας οπως δεν θα θεωρουσα κακο να υπεραπσιστω την χωρα μου απο εξωτερικη εισβολη ετσι δεν θα με στεναχωρουσε ιδιατερα αν που και που μερικα "σταγονιδια" πηγαιναν "κλαιγωντας στον Αδη" για να χρησιμοποησω μια ομηρικη εκφραση για 3 λογους:
    1ον ΟΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1929-1933 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΟΙ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010 ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ Η ΒΙΟΠΡΑΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΦΥΣΙΙΚΑ)
    2ον. Επειδη τα ιδια τα "σωματιδια" κατ' επαναληψη εχοθν απειλησει με βια αυτους που τουσ αντιτασονται θα θυμασai ασφαλως την τελευταια τους απειλη "το περιεχομενο του αβγου του φιδιου εχει εκκολαφθει και σε περιμενει στην γωνια".Ασ προσεξουν ομως μηπως το "περιεχομενο" καταληξη "βιδωμενο" στο λαιμο τους σαν τα κολλαρα που φορουσαβ στην Δ. Ευρωπη το 16ο-17ο αιωνες (βλεπε πινακες του Rembrant, Van Ayk κτλ)
    3ον.Τελεθταιο και πιο σημαντικο Επειδη ειμαι ενθερμος οπαδος της αποψης που διατυπωνει ο Σοφοκλης στην "Οιδιποδα Τυρρανο" οτι δηλαδη "στον κακο ανθρωπο αξιζει να παθει οτι αξριβως εχει στην ξκαρδια του".Επειδη λοιπον οι συκεκριμενοι "κυριοι" θελουν να κανουν κακο στους υπολοιπους τους αξιζει να υποστουν αυτο ακριβως που θα ηθελαν να τους κανουν!Καλημερα στην ωραια μας Θεσσαλονικη απο ( παραδοξως πως) ηλιολουστο Λονδινο!
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.