28/6/10

ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΜΠΥΛΗ = ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ

Ιστοσελίδα της εφημερίδας Μπιρλίκ 24-6-2010

O πρόεδρος της ευρωπαικής ομοσπονδίας Τούρκων Δ. Θράκης (ABTTF) Χαλίτ Χαμπίμπογλου δήλωσε ; ¨ Αποτελεί ένα ενθαρρυντικό βήμα το ότι ο Έλληνας δημοσιογράφος Τάκης Καμπύλης στο πάνελ ελληνοτουρκικής φιλίας Δάφνης, έκανε λόγο για ¨Τουρκική μειονότητα¨.

Ο Καμπύλης αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζουν τα μίντια στην παγίωση γενικών αρνητικών αντιλήψεων και στην διάδοση των εννοιών. Αυτό επιβεβαιώνει και η ανησυχία που αισθάνονται οι Έλληνες δημοσιογράφοι από αυτή τη κατάσταση. Είναι απαράδεκτο οι Έλληνες δημοσιογράφοι που μιλάνε για ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη, να νιώθουν ανησυχία όταν κάποιος μιλάει για τουρκική μειονότητα στην Θράκη¨.

Πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη και στην Πρίγκηπο το 9ο Φεστιβάλ ελληνοτουρκικής φιλίας Δάφνης.

Στις 14-15 Ιουνίου 2010 πραγματοποιήθηκε το 9ο Φεστιβάλ ελληνοτουρκικής φιλίας Δάφνης. Στο φεστιβάλ που άρχισε στις 12-13 στην Ξάνθη και στο πάνελ που διοργανώθηκε στην Πρίγκηπο με τίτλο ¨χιλιάδες περιστέρια¨ άνθρωποι από τις δύο ακτές συναντήθηκαν και έδωσαν μηνύματα ειρήνης

Στα εγκαίνια του φεστιβάλ που έγιναν στις 12-6 στον κήπο του Λαογραφικού Μουσείου Ξάνθης, συναντήθηκαν Έλληνες και Τούρκοι δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες. Μετείχαν ο δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, ο δήμαρχος νήσων Μουσταφά Φαρσάκογλου, ο Διευθυντής του γραφείου πολιτικών υποθέσεων Αλέξης Αλεξανδρής και ο νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης.

Οι δηλώσεις του Καμπύλη προκάλεσαν ανησυχία στους Έλληνες δημοσιογράφους.
Με βάση την είδηση της εφημερίδας Εμπρός, ο αρθρογράφος της Καθημερινής Τάκης Καμπύλης στο πανελ που διοργανώθηκε στην Ξάνθη, μίλησε για ¨Τουρκική μειονότητα¨ και είπε πως είναι αντίθετος σε όρους όπως ¨ψευδοκράτος¨ και ¨ψευδομουφτής¨. Επίσης ο Καμπύλης αναφερόμενος σε άρθρο στην εφημερίδα ¨Τα Νέα¨ με τίτλο ¨Περιστατικό ξυλοδαρμού από Γκρίζους Λύκους¨ σχετικά με ξυλοδαρμό Έλληνα δημοσιογράφου στην Κωνσταντινούπολη, είπε πως μπορεί να πρόκειται για προβοκάτσια.

http://tourkikanea.wordpress.com/

16 σχόλια:

  1. Μα θα μπορούσε να εκφρασθή διαφορετικά ο αναφερθείς ...... (δημοσιογράφος) τον οποίο η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ή μάλλον οι συντάκτες της, θεωρούν .... κόσμημα του συγκροτήματος ;

    Στο τέλος των περισπούδαστων αρθριδίων του, ο περί ου πρόκειται βάζει και την βιβλιογραφία (sic!) που χρησιμοποίησε.

    Συνήθως πρόκειται για συνοδοιπόρους του, εντός και εκτός Ελλάδος ή τέλος πάντων κάποιων που τον βολεύουν!

    Από καιρό αποτελεί terra incognita όλων των αναγνωστών της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ οι οποίοι είναι, ως επί τι πλείστον .... λογικοί .... άνθρωποι που διαβάζουν τον Καθηγητή κ. Χρήστο Γιανναρά ή τον κ. Σταύρο Λυγερό και τον κ. Ιορδανίδη!

    Επί τέλους ... πέταξε την λεοντή .... και έτσι "μάθαμε και με την βούλα", όχι ότι δεν είχαμε καταλάβει, περί τίνος πρόκειται!

    Ως παλαιός αναγνώστης από το 1950 της εφημερίδος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, μόνον μία απάντηση δίδω ..... ΑΙΣΧΟΣ!


    Ευμένης ο Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε, όταν αρθρογραφούσε ακόμη στον "ΕΤ" και ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές του διαβόητου βιβλίου της Ρεπούση, του τα έψελνα κι εγώ και άλλοι πολλοί.

    Ήταν επιφανειακά ευγενής, αλλά δεν έδιδε απαντήσεις. Και δεν έδιδε, διότι απλούστατα ... δεν είχε διαβάσει το βιβλίο. όμως, πόσο υπεύθυνη και σοβαρή δημοσιογραφία μπορεί κανείς να κάνει έτσι;

    Ο Τάκης Καμπύλης, μαζί με τον Μανδραβέλη, είναι από τα τυπικότερα δείγματα ανόητου ανθέλληνα, ο οποίος μεταφράζει τον ανθελληνισμό σε "προοδευτικότητα" και αντιστρόφως. Κάποιοι το κάνουν πιο "τεκμηριωμένα", κάπως έξυπνα και πειστικά. Αυτός το κάνει χοντροκομμένα και μέχρι σημείου ηλιθιότητας ανιαρά.

    Κι όμως, δουλεύει σε εφημερίδα, όπως την "Καθημερινή", ενώ η γραφίδα και το μυαλό του δεν ξεπερνούν τα όρια επαρχιώτη δημοσιογραφίσκου τρίτης κατηγορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσα "πηρε" αυτος ο προδοτης απο το τουρκικο κρατος για να δουλευει σαν εκπροσωπος τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι είν' αυτή η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ρε; Αν εξαιρέσεις 2-3 που τους κρατάει γιά ξεκάρφωμα (Λυγερός, Παπακωνσταντίνου, Γιανναράς), έχει μαζέψει όλη τη σφηκοφωλιά μέσα 'κεί ο Παπαχελάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τάκης Καμπύλης εκτός του ότι ήταν ένας από τους κουνδυλοφόρους υπερμάχους του εθνοκτόνου νομοσχέδιο που ελληνοποιεί τους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες είναι και μέλος της Μ.Κ.Ο. «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» που συνέταξε το νομοσχέδιο.

    Η συγκεκριμένη Μ.Κ.Ο. εκπροσωπείται επίσης από άτομα όπως ο κ. Νίκος Αλιβιζάτος και ο κ. Δημήτρης Χριστόπουλος, γνωστοί για την πολυετή ανθελληνική τους δράσι όπως η ανακοίνωση της Μ.Κ.Ο. στις 10/04/08 για το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού μειονοτικών σωματείων στην Θράκη ως «τουρκικών», αλλά όχι «πομακικών» ή «μουσουλμανικών» όπως προβλέπουν οι Διεθνείς Συνθήκες, για «μακεδονικές» μειονότητες στην Δυτική Μακεδονία, ανακοίνωση της Μ.Κ.Ο. στις 30/01/07 για το ότι «Η τέλεση θρησκευτικών τελετών με μέριμνα πολιτειακών φορέων παραβιάζει την θρησκευτική ελευθερία των πολιτών» όταν αφορά Χριστιανικές Ορθόδοξες τελετές την στιγμή που καλεί τούς πολιτειακούς φορείς με ανακοίνωση στις 26/05/09 να μεριμνήσουν για ανέγερση τζαμιού και κατασκευή μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα κ.λπ..
    Αυτός είναι ο Καμπύλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α...μάλιστα!Και οι Έλληνες που συμμετέχουν σ'αυτήν την οργάνωση "ελληνοτουρκικής φιλίας", τη "Δάφνη", συμφωνούν με τα λεγόμενά του και γι'αυτό τον κάλεσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαφιέδες και δοσίλογοι κατά την μακραίωνη Ελληνική Ιστορία εμφανίστηκαν πολλοί.
    Ο εν λόγω κύριος ας μας πεί πρώτα για τους 15000000 τρομοκράτες που αγωνίζονται για την ελευθερία του Λαού τους(ΚΟΥΡΔΟΙ) στην πολιτισμένη αυτή Χώρα και μετά θα συζητήσουμε για το 0.4% του Ελληνικού Πλυθησμού που θέλουν να ονομάζονται Τουρκογογγόλοι στη Θράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός είναι ο Καμπύλης, αυτός ειναι ο Πάσχων κατά Χάρρυ Κλυν Μανδραβέλης, αυτός ειναι ο πράκτωρ Παπαχελάς, αυτός ειναι ο Ρισάρ, αυτός είναι ο τάκης ο Μιχας, αυτή είναι η Χαφιεδοτυπία, αυτά είναι τα ιντυμήντια που φωλιάζουν μέσα στο πολυτεχνείο, αυτοί είναι οι νεοταξίτες φιλότουρκοι και σιωνιστές συνάμα καθηγητές, αυτός ο Σκάϊ αυτά κάνουν οι νταβάδες για τον αφελληνισμό μας. Ολα αυτά τα "αυτός" είναι αρμοδιότητας των υπηρεσιών ασφαλείας σε όλο τον κόσμο που οφείλουν να τους μαζεύουν. Αν δεν είχαν τελειώσει το κράτος μας θα τους μάζευαν. Τώρα που να αποτανθούμε ? Μήπως στην Πρεσβεία που χειρίζεται και τους μεν και τους δεν να ζητήσουμε έλεος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πότε 8α αρχίσουμε να παλουκ'ωνουμε μερικά κολοβά φίδια και όσους τα ζεστένουν στον κόρφο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποτε πίστευα ότι πρόκειται για "χρήσιμους ηλίθιους", δηλαδή, για αφελή άτομα που προκειμένου να φανούν προοδευτικοί, γίνονται ακούσια όργανα της προπαγάνδας του Τουρκικού κράτους.
    Τώρα, καταλήγω πώς πρόκειται για εθελόδουλους του ισχυρού, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εύνοιά του.
    Η Δύναμη του ισχυρού, είναι το ισχυρότερο αφοδισιακό για τους μαζοχιστές υποτακτικούς.
    Κάτι σαν τα σκυλιά πού κουνάνε την ουρά τους για ένα κόκκαλο απο τον αφέντη..
    Στρατεύονται συνειδητά, υπέρ της Ισλαμοφασιστικής ρατσιστικής πολιτικής του Τουρκικού κράτους, προκειμένου να υποστηρίξουν την πολιτισμική εξόντωση των Πομάκων και των Ρομά.
    Αξιος ο μισθός τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Τάκης Καμπύλης o Πασχων νδραβέλη ειναι πραγματι δείγματα ανόητου ανθέλληνα μερικες φορες παρεμβαλουν καποιες αληθειες ,γνωστο κολπο, κανοντας τα κειμενα τους αληθοφανη. ειμουν παλιος αναγνωστης της καθημερινης αλλα λογω του οτι φιλοξενει τετοια υποπτα μουτρα την εκοψα οπως και αλλοι γνωστοι και φιλοι ,κριμα για μια τετοια ιστορικη εφημεριδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος Ελληνας, δεν δικαιουται να φερει την ταυτοτητα του Ελληνα.
    Στο payroll καποιας ΜΚΟ του Σορος ειναι κι αυτος.
    Για αυτα τα τυπακια δεν υπαρχει παρα μονο μια λυση, ουτε φυλακη ουτε εξορια.
    Μονο εκτελεση για εσχατη προδοσια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Αλαφούζος τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είπαμε. Η πρόοδος δεν συμβαδίζει ποτέ με τις έρπουσες νοοτροπίες που συνήθως τις υπηρετούν "ναιναίκοι" χωρίς να ξέρουν κάν γιατί, τις περισσότερες φορές. Το μόνο που ξέρουν (γιατί τους το μαθαίνουν οι μέντορές τους), είναι να τα σερβίρουν με θράσος, το οποίο οι ίδιοι θεωρούν "Θάρρος της γνώμης" (sic).
    Εχουμε πολλά τέτοια παραδείγματα. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάποιος ρωτάει πόσα παίρνει ο Καμπύλης για να τα γράφει αυτά!
    Ούτε φράγκο!
    Βγαίνουν από μέσα του !!!
    Αυτό φαίνεται...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.