2/2/11

Συνωμότες της οργάνωσης "Εργκενεκόν" είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία του Ταγίπ Ερντογάν

Συνωμότες της οργάνωσης "Εργκενεκόν" είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία του Τούρκου Πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν,  αμέσως μετά τις εκλογές του 2007 αναφέρει έκθεση της τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ) σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Η "Taraf" αναφέρει ότι δύο Τσετσένοι πληρωμένοι δολοφόνοι ταξίδευσαν στην Τουρκία για την δολοφονία του Ερντογάν, που είχε σχεδιαστεί για τις 27 Ιουνίου 2007. Τους Τσετσένους έφερε στην Τουρκία ο στρατηγός Ibrahim Gecen, ενώ το σχέδιο συντόνιζε άλλος απόστρατος συνταγματάρχης, που ζει στη Βουλγαρία.

Η "Vatan" αναφέρει ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός ειδοποιήθηκε για το σχέδιο και αναχώρησε για διακοπές, ενώ την υποτιθέμενη ημέρα της δολοφονίας του δεν πήγε στο τέμενος για την προσευχή της Παρασκευής, όπως συνήθιζε να κάνει.Σύμφωνα με την έκθεση της ΜΙΤ, στόχος των επίδοξων δολοφόνων ήταν η αποσταθεροποίηση της χώρας και ο έλεγχός της από τον στρατό.

Η "Μilliyet" ωστόσο, αναφέρει ότι η έκθεση βασίζεται σε ανεπιβεβαίωτες αναφορές πληροφοριοδοτών
.www.sigmalive.com

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΔΕΜΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΚΙΗ ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ...

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξέρουμε ότι οι Τούρκοι όλο κάνουν σχέδια αλλά από πράξη ΜΗΔΕΝ !!!
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι τοσο ελεεινοι θεατρινοι που μεχρι και τραυματισμο του ερντογκαν μπορει να 'πραγματοποιησουν' για να τον θεοποιησουν σαν δημοκρατη και να ξεγελασουν τους αδαεις.Εμεις την ανεντιμοτητα,την μπαμπεσια και την αφερεγγυοτητα των τουρκων την εχουμε νοιωσει πολυ καλα και δεν τσιμπαμε.Το καλο ειναι οτι τους παιρνουν χαμπαρι και οι αλλοι σιγα-σιγα.Κανεις δεν μπορει να τους ξεγελαει ολους για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.