18/4/17

Θαύμα, θαύμα! 200 Κούρδοι εργάτες, ψήφισαν με διακτινισμό "Ναι", ενώ βρίσκονταν 1217 χλμ μακρυά από την Ούρφα

Ναι πρόκειται για θαύμα και μάλιστα ένα θαύμα που έγινε την ημέρα του Πάσχα!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της φημερίδας Σοζτζιού, 200 Κούρδοι εργάτες από το χωριό Γκιουλτσιούκ, της επαρχίας Χίλβαν, του νομού Ούρφα, που βρίσκονται στα Μούγλα και στη συγκεκριμένα στην Ντάτσα, εργαζόμενοι σε ένα εργοτάξιο της περιοχής, βρέθηκαν στις καταστάσεις να έχουν ψηφίσει στο εκλογικό τμήμα του χωριού τους, χωρίς να μετακινηθούν από τα Μούγλα, όπου εργάζονται!
Για το συγκεκριμένο περιστατικό, που δεν είναι και το μοναδικό,  η Επαρχιακή Επιτροπή του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) έκανε ένσταση στην Επιτροπή Εκλογών του Χίλβαν και η Νομαρχιακή Μούγλων, του Κόμματος της  Δημοκρατίας των Λαών (HDP), έκανε ένσταση στην Επιτροπή Εκλογών του νομού Μούγλων, ζητώντας από τη μια την ακύρωση των εκλογών και από την άλλη την τιμωρία των ενόχων.
Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Ούρφα, του CHP, Αζίζ Αϊντινλίκ (Aziz Aydınlık), προέβη σε μια άλλη καταγγελία, εναντίον του βουλευτή του AKP, Ιμπραχήμ Χαλίλ Γιλντίζ (İbrahim Halil Yıldız), κατηγορώντας τον ότι συνοδευόμενος από ομάδα 50 αστυνομικών, πήγε σε 20 εκλογικά τμήματα της επαρχίας Σούρουτς, του νομού Ούρφα και έβγαλε με απειλές έξω από τα εκλογικά τμήματα τους εκπροσώπους των κομμάτων που στήριζαν το "Όχι".
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής, αναφερόμενος στο περιστατικό των 200 εργατών που ψήφισαν με... διακτινισμό, είπε ότι το εκλογικό τμήμα στο οποίο φέρονται να ψήφισαν από απόσταση 1217 χλμ, βγήκαν τα εξής αποτελέσματα:
Έγκυρα: 736
Ναι; 704
Όχι: 32
Τα συμπεράσματα δικά σας...

3 σχόλια:

 1. Οχι ρε Σαββα, δεν ειναι θαυμα, ειναι συγχρονη τεχνολογια. Λεγεται διακτινιση ή αλλιως τηλεμεταφορα κβαντικών στοιχεών. Οταν εισαι υπερδυναμη, κατεχεις τετοιες τεχνολογιες. Δε κατελαβαινω την ειρωνεια, απο μερους σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι Κουρδοι δεν ψηφίζουν Ναι Τι δεν καταλαβαίνεις καρνταςh

   Διαγραφή
 2. Κούρδοι και να ψηφήσουν Ερντογκάν; Και μάλιστα φανερά; Άλλη μια ένδειξη της βίας που επικράτησε. Κατά τα άλλα ο ντελί αχμάμ Ρατζίπ μιλά για δημοκρατία... Να μην παλαβώσουμε κιόλας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.