20/4/17

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στις δυναμικότερες εξωστρεφείς επιχειρήσεις της χώρας

Με συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο, έντονη κοινωνική δραστηριότητα, εξαγωγικό προσανατολισμό, μηδενικό δανεισμό και αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών.
Είναι η ελληνική εταιρεία που εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, το όποιο βρίσκεται σήμερα σε 24 χώρες στον κόσμο. «Tαξιδεύει» από την Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία, και από τις ΗΠΑ και τον Καναδά μέχρι τη Ρωσία, την Κίνα και την Αφρική σε συσκευασίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε ξένης αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε χώρας.

Latin America PANAMAS
Στο πλαίσιο του ετήσιου forum «CREATIVE GREECE 2017» για την Ελλάδα της εξωστρέφειας, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά, ως μία από τις πιο εξωστρεφείς παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας.
Το μείγμα του εξαγωγικού προσανατολισμού της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ είναι επιτυχημένο, επειδή συνδυάζει υψηλά ποιοτικά standards όσο και διαδικασίες ασφάλειας και ελέγχου, στοιχεία καινοτομίας και διαφοροποίησης για την προσφορά προτάσεων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των αγορών που στοχεύει.
Συγκεκριμένα η εταιρεία βραβεύτηκε για την ανάπτυξη στις εξαγωγές, τη σημαντική επένδυση που κάνει τα τελευταία χρόνια στην εξωστρέφεια, στηρίζοντας ουσιαστικά την ελληνική οικονομία. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιάννης Δημητρόπουλος, διευθυντής υποκαταστήματος Αθήνας.
vraveysi01
Σύμφωνα με την διοίκηση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η εταιρεία θα διατηρήσει τον έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό της στοχεύοντας να κάνει το ΖΑΓΟΡΙ και τις συσκευασίες του, «άξιους πρεσβευτές» της Ελλάδας στο εξωτερικό.
zagori
http://www.newmoney.gr/business-stories/319998-i-xitos-abee-stis-dinamikoteres-eksostrefeis-epixeiriseis-tis-xoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.