13/4/17

"Ευρώ ή Δραχμή;": Debate Άδωνι Γεωργιάδη - Διονύση Χιόνη στον Αιμίλιο Λιάτσο (13/4/17) ( 3 video )


17 σχόλια:

  1. Καποτε ειχαμε ως εθνικο στοχο το Μααστριχτ,ταυτογχρονα παρουσιαστηκε η αθρωα ανεξελέγκτη εισοδο αλβανων που δικαιωνοταν απο την επιτευξη των στοχων του Μααστριχτ,την υπογεννητικοτητα,την διαφαινομενη ανεπαρκεια των ασφαλιστικων ταμειων,μετα ηταν η τιθασευση του πληθωρισμου,μετα ηρθαν τα Ιμια ,μετα η φοβερη επικυρωση της διοργανωσης των Ολυμπιακων ταυτογχρονα με την εξαγγελια του γιγαντιου εξοπλιστικου,μετα ειχαμε την προπαγανδα υπερ του χρηματιστηριου το οποιο εφαγε τα λεφτα του κοσμου,των αλβανων και των ταμειων το ΄99,οποτε κιαρχισε η ελληνοτουρκικη επιθεση φιλιας με την περιβοητη διπλωματια των σεισμων και η στενη συνεργασια των ελληνο-τουρκικων επιμελητηριων κατοπιν προτροπης του κλινδωνος,ενω ανεβαινε στην τουρκια ο μεγας μεταρρυθμιστης Ερδογανης,μετα μας αρχισαν τα περι ευρω διοτι λεει θα παιρναμε φθηνα δανεια,οπου μπηκαμε ουφ! και ταυτογχρονα πιασαμε και την 17 νοεμβρη,μετα αρχισαμε τα περι 4 plus αναπτυξεων δια της ανοικοδομησεως ολων των Βρυλλησιων,Αν.Γλυφαδων και λοιπων προαστιων και περιχωρων, μετα ειχαμε αγωνια για τα τραινα,τα τραινακια,τα γηπεδα και τα γηπεδακια διαφορων τυπων αν θα προλαβουμε να ταχουμε ετοιμα ομου μετα των F16-block89++,γυρομένων υποβρυχιων,Ακηδων,Leo-Α35,οποτε δωστου κιαλλα Φθηνα δανεια,μετα ουφ! επιτελους γινεται η Ούμπιαδα με την ταυτογχρονη εισαγωγη του θεσμου του εθελοντισμου αφου εχει γεμισει η κουμουνδουρου και η κοτζια με λαγνες αραπηνες,η πλατεια ομονοιας με πρεζακια και εμπορους διαφορων τυπων,αφου σταδιακα η Αθηνα μετατρεπεται απο μια "επαρχιακη" πρωτευουσα σε ενα ανδρο σφυζουσας πολυπολιτισμικοτητας κατα τα λονδρεζικα προτυπα,αφου γινεται μια τεραστια αντεθνικιστικη προπαγανδα απεναντι σε ωτα πληρως αδιαφορωντων και εμπλεων στον νεοπλουτισμο ταυτογχρονα με τα δωστου και νεα "Φθηνα" δανεια,ηρθε ωιμε!!!κιη πολυποθητη κριση... (μεταξυ μας υπηρχε καποιος νουνεχης που δεν το περιμενε;)
    Την συνεχεια λιγο πολυ την ξερουμε ολοι: δωστου με τα μνημονια,δωστου τα σπρεντς -πρωϊ-πρωϊ ξυπναγαμε και σκεφτομασταν που να εχουν φθασει εκεινα τα σπρεντς- και,και,και τωρα το θεμα μας ειναι οτι η Ελλας δεν εχει πια μελλον και τι μελλον εχουμε ολοι εδω,εμεις οι τεμπεληδες και,και,και οι γερμανοι,ο Ερδο,η δευτερη μεγαλη μεταναστευση, θα γινει δεν θα γινει πυρηνικος -κυριως απασχολει εμας τους λιγους τρελους-,το κυπριακο βαλλε και το κουρδικο(περασμενα μεγαλεια) και το επιμαχον θεμα: Ευρω ή δραχμη;
    Ρε δε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλα ο καλυτερος ολων ειναι ο Γεωργιαδης που τον ενδιαφερει πολυ το ξεπουλημα ολων των περιουσιακων στοιχειων του Ελληνικου κρατους σε οργανισμους αλλων κρατων και γιατι οχι και των Ιμιων στους τουρκους(δεν το λεει αμεσα μεν αλλα εκθειαζει την πωληση του Φλοισβου στους τουρκους)...
    Ρε δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σημαινει οτι θα τα παρουν σπιτι τους τα ιμια, ουτε οτι θα μπορουν να ασκουν κυριαρχικα δικαιοματα, αν ειμαστε εμεις κομπλεξικοι και ανικανοι σαν λαος να τα αξιοποιησουμε και να φτιαξουμε υποδομες της προκοπης , αστο να το κανει καποιος αλλος. αυτο λεει ο αδωνις

      Διαγραφή
    2. Να υπενθυμιδσω εις τους παροικουντας εν ιερουσαλημ,οτι ο φλοισβος εδομηθη κατοπιν ελληνικων σχεδιων και εργολαβικων εταιρειων...το αν εδοθη προς εκμεταλευση σε τουρκους,ουδεμια σχεση εχει αυτο με την οποια επιχειρηματικη ανικανοτητα μας...
      ειτε εχει σχεση με την επιλεκτικη μεγαλειωδη βλακεια των διοικουντων,ειτε με εξωθεν παραινεσεις,ειτε κατοπιν σχεδιασμου της ελληνο-τουρκικης ελιτ (βλεπε φαναριωτικη πολιτικη & Συνομοσπονδια του Αιγαιου).
      Οπως και ναχει εκ του αποτελεσματος θα κριθει το ολο εγχειρημα.

      Διαγραφή
  3. Ο Άδωνις ή έχει πέσει θύμα τρομακτικής παραπληροφήρης και άθελά του κάνει διασπορά ψευδών στοιχείων και πληροφοριών, ή ακριβώς όπως και τρία πρόσωπα τα οποία υπερασπίζει, έχει στρατολογηθεί από ξένες υπηρεσίες οι οποίες έφτιαξαν την Ελληνική κρίση χρέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ, με την κρίση χρέους, έχουμε μια νέα υπόθεση Οτσαλάν. Η σωστή λύση είναι να βγουν όλα τα στοιχεία στον αέρα, να ενημερωθεί ο κόσμος μας και η διεθνής κοινή γνώμη. Αυτό που προτείνει ο Άδωνις είναι συμφωνία για παράδοση άνευ όρων και εν κρυπτώ. Σκεπάζει την απάτη. Να αποκαλύψουμε το όλο θέμα της υπόθεσης και αν είναι να γίνει παράδοση, να γίνει υπό το φως και με καθαρά λόγια. Η κρίση οργανώθηκε από τους προστάτες μας για να μας εξαφανίσουν ως λαό, λόγω δικών τους γεωπολιτικών και οικονομικών σχεδιασμών.

    Ο υψηλός τόνος στη φωνή σε ένα διάλογο, λένε οι ψυχολόγοι, συνήθως δηλώνει ενοχή και έλειψη ήθους. Ο τρόπος ομιλίας του Άδωνι, και ο χειρισμός που κάνει στην ιερή γλώσσα μας, ρίχνει το πολιτιστικό φρόνημα του λαού μας. Πολύ φοβάμαι ότι και αυτός θα έχει ένα πολύ πικρό τέλος. Εάν αγαπάει την πατρίδα του να δώσει αποδείξεις. Στην αρχαία Αθήνα που λέει ότι αγαπάει θα είχε τιμωρηθεί σκληρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχουμε δηλ. πολυ σοβαρο προβλημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκεί που είχα συμπαθήσει τον Άδωνι επειδή ανέφερε ως πρώτο πρόβλημα της χώρας το δημογραφικό, τώρα τραβάω τα μαλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα δις του χρέους δεν είναι φυστίκια, είναι ζωές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων. Όταν ο ένας λέει ότι το τέδε κόστος χρέους ήταν 4 δις, την άλλη ο ίδιος λέει 12, ο άλλος 26 και ο άλλος 50 σημαίνει ότι έχουμε χάσει το λογαρισμό και δεν ξέρουμε τι μας γίνετε. Απαράδεκτος όποιος δεν καταλαβαίνει ότι παίζει με τις ζωές του μαρτυρικότερου και σημαντικότερου λαού της ανθρώπινης ιστορίας. Αρκετά έκανα τον σχολιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι λέτε ρε παιδιά. Ένας πολιτικός που λέει κάποια πράγματα που δεν μας είναι αρεστά είναι σώνει και καλά προβληματικός ? Εύκολες και ιδανικές λύσεις δεν υπάρχουν πλέον. Είναι τουλάχιστον πιο ειλικρινής από τους περισσότερους και δεν έκανε καριέρα λόγω επωνύμου που κληρονόμησε από πατέρα όπως τα 2/3 των βουλευτών μας. Δεν συμφωνώ με όλα που λέει αλλά μην λαϊκίζουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Η κρίση οργανώθηκε από τους προστάτες μας για να μας εξαφανίσουν ως λαό, λόγω δικών τους γεωπολιτικών και οικονομικών σχεδιασμών."
    Θεμελιώδης μύθος της αντιμνημονιακής Παράνοιας που χώρισε την Ελλάδα σε προδότες και πατριώτες,γέννησε Τσιπρες, Χρυσές Αυγές και Σωρρες και μας κρατάει ακόμα στο φαύλο κύκλο της αυτοκαταστροφικής κρίσης με ορατό πλέον τεράστιο εθνικό κίνδυνο, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε ξεφύγει απο ολα αυτα, όπως και άλλοι, εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια αν δείχναμε την ελάχιστη υπευθυνότητα ως λαός ...
    Το πολιτικό φαινόμενο Αδωνις έχοντας ως όπλα την Λογική και την Γνώση κινούμενος σταθερά στον Πραγματικό κόσμο, αποδομεί με κάθε ευκαιρία τους λαικιστες - "καθηγητές" και μη, μόνος όπως πάντα εναντίον όλων! Πραγματικό ...σκυλί του πολέμου!!! Αναμενόμενα το μίσος η λάσπη και η συκοφαντία από τους αντιπάλους του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπάρχει σωτηρία!! ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ . μεταρρύθμισης και μπουρδες ,όλοι το ξέρουν σαν κοινό μυστικό, οτι το χρέος είναι ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ (Δηλαδή το χρέος που δεν έχει ελπίδα να ξεκινήσει να μειώνεται, παρά μόνο να αυξάνεται θεωρητικά "επ' άπειρον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η τηρηση του Συνταγματος επαφιεται στον Πατριωτισμο των Ελληνων λεει το ακροτελευτιο αρθρο 120 που δικαιουνται να αντιστεκονται σοποιον επιχειρησει να το καταλυσει δια της βιας.Δεν αναφερει τιποτα για το τι πρεπει να γινει οταν επιχειρηθει να καταλυθει με πονηρο αλλα ειρηνικο τροπο.
    Θα προσθετα:Η πατριδα που δεν ταυτιζεται απαραιτητα με την τηρηση του Συνταγματος (εκτος κιαν οι λίγοι συνταγματολογοι ειναι πατριωτες)εξαρταται απο τον πατριωτισμο των Ελληνων.
    Και τουλαχιστον το 50% των συγχρονων ελληνων συμφωνα με την τρεχουσα στατιστικη.οι περισσοτεροι κατα την αποψη μου, ουδεμια σχεση εχουν με πατριωτισμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.