14/6/17

Το πραξικόπημα του Μενιδίου…

"Η εθνική κυριαρχία δεν μειώνεται με την ιδιωτικοποίηση ενός λιμανιού ή μιας ηλεκτρικής εταιρείας που συνεχίζουν να λειτουργούν με τους όρους της ελληνικής νομοθεσίας, αλλά εκεί που δεν εφαρμόζεται ο νόμος."

"Πήγα και στην πορεία χτες. Κάψαμε και δυο σπίτια γύφτικα. Το άξιζαν. Το άξιζαν ρε φίλε".
 Νεαρή κοπέλα στον ηλεκτρικό, περιποιημένη*...
Η χώρα κινείται με επιταχυνόμενη φορά στο χάος και το "τσίρκο" που παριστάνει την κυβέρνηση δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο. Ούτε καν πως η "βόμβα" που έχουν πυροδοτήσει οι ίδιοι στην ελληνική κοινωνία εδώ και χρόνια, κινδυνεύει να σκάσει στα χέρια τους...
Αυτά που συμβαίνουν στο Μενίδι, στα Εξάρχεια, τον Κεραμεικό,  την ΑΣΟΕΕ, την Κρήτη, την Μόρια δεν είναι παρά οι κορυφές ενός παγόβουνου, το οποίο  κάτω από το νερό κρύβει ένα ολόκληρο βουνό που κινείται με ταχύτητα πάνω στην εύθραυστη χώρα.
Για τη συνέχεια Capital





4 σχόλια:

  1. αν δεν εφαρμοστει το ιδιωνυμο για εμποριο ναρκωτικων, ενοπλη ληστεια, αοπλοφορια και χρηση πυροβολου οπλου καθως και βιοπραγια και συμετοχη σε βιαιες ταραχες (σε διαληλωσεις, γηπεδα κ,λ,π) τοτε μην περιμενετε "εφαρμογη νομου".. αλλα ειναι ετσι το συστημα ωστε να τα παιρνουν οι δικηγοροι και ολο το συρφετο τους χωρις να εφαρμοζονται οι νομοι, ο μονος νομος ειναι ποιος εχει τα περισσοτερα χρηματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η εθνική κυριαρχία δεν μειώνεται με την ιδιωτικοποίηση ενός λιμανιού ή μιας ηλεκτρικής εταιρείας που συνεχίζουν να λειτουργούν με τους όρους της ελληνικής νομοθεσίας, αλλά εκεί που δεν εφαρμόζεται ο νόμος."

    Ναι μωρέ, όλες οι εταιρείες που αγόρασαν και συνεχίζουν να αγοράζουν λιμάνια, αεροδρόμια, και κομμάτια της ΔΕΗ λειτουργούν σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους!!! Ποιούς νόμους, αυτούς που τους επέβαλαν οι π.χ. γερμανέζοι; Βλέπε Φράπορτ, αλλά και η χοχτιφ στο Ελ Βενιζέλ, σύμφωνα με τους Ελληνικούς νόμους λειτούργησε; και άφησε φέσι τεράστια ποσά σε φόρους και ΦΠΑ, τι να πεις για την μίζενσ-ζιμενς κλπ-κλπ. Όλες σχεδόν χωρίς καμία εξαίρεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεύθερος με αναστολή ο 23χρονος Ρομά

    Διάβασα και άκουσα αυτές τις ημέρες αρκετά για την κατάσταση στο Μενίδι. Πλήρης έλλειψη κράτους και προστασίας των αθώων πολιτών, από τούς Τσιγγάνους, που έχουν ξεσαλώσει.
    Άκουσα/διάβασα να καταγγέλλεται ότι τα γλέντια στον καταυλισμό τους είναι σχεδόν καθημερινά, συνεπώς και καθημερινοί οι πυροβολισμοί. Ο 11χρονος Μάριος ήταν ο πρώτος νεκρός, αλλά έχουν υπάρξει πολλοί τραυματισμοί. Οι άνθρωποι εκεί μαζεύουν τούς κάλυκες με τις χούφτες κάθε πρωί από τις αυλές και τις βεράντες των.
    Καλούν την αστυνομία (προσέξτε το, αυτό!), η ποία έρχεται, αλλά ποτέ δεν μπαίνει στον καταυλισμό. Όταν οι αστυνομικοί ρωτούνται γιατί, η απάντηση είναι ότι αυτές είναι οι διαταγές που έχουν. Να μην μπαίνουν μέσα στούς καταυλισμούς! Δηλαδή, οι Τσιγγάνοι χαίρουν μιας ιδιότυπης ασυλίας, οι δε καταυλισμοί των είναι ... ξένη επικράτεια!

    Από τέτοιο κράτος τι περιμένετε; Μετά μάς εκπλήσσει η αύξηση τής εγκληματικότητας.

    Καμαρώστε πολιτική ηγεσία:

    Τόσκας μετά τον θάνατο του 11χρονου Μάριου: Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τα άβατα Δηλαδή, πλήρης παραδοχή ότι υπάρχουν άβατα την ελληνική επικράτεια!!

    Και βέβαια οι πολιτικοί μας έκριναν σκοπιμότερο να δώσουν το παρών στην παρέλαση/επίδειξη τής ανωμαλίας, από το να παρατούν στην κηδεία τού αδικοχαμένου αγοριού. Αυτά τα άθλια γουρούνια μάς κυβερνούν.

    Όσο για τούς Τσιγγάνους, έχουν καταντήσει μεγάλη πληγή για την κοινωνία, αφότου, εδώ και 25 περίπου χρόνια, έχουν ανακατευθεί μα το βαρύ έγκλημα (όπλα, ναρκωτικά, ληστείες, και δεν συμμαζεύεται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεραθηκα στα γελια με το σημειο του αρθρου που λεει ότι το τσιρκο που παριστανει την κυβερνηση δεν φαινεται να αντιλαμβάνεται τον κινδυνο.
    Κριμα να παει τσαμπα η καθημερινη εκπαιδευση στα Εξαρχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.