9/10/17

Ανακοίνωση της ΧΑ για τον Ασπρόπυργο - Καταγγέλει το ΚΕΕΡΦΑ ως παρακρατική αριστερή φράξια

Μετά την επίθεση εις βάρος μεταναστών

Εδώ η σχετική καταγγελία: Δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών κατά μεταναστών - Σκληρές εικόνες
Την καταγγελία κάνει η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή», η οποία αναφέρει ότι δύο εργάτες χτυπήθηκαν με σιδηρογροθιές
Μετά την επίθεση εις βάρος μεταναστών στον Ασπρόπυργο η Χρυσή Αυγή εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
Διαβάστε την ανακοίνωση

Από χθες το βράδυ, σύσσωμος ο ηλεκτρονικός, έντυπος και τηλεοπτικός Τύπος καταφέρεται εναντίον της Χρυσής Αυγής για μία επίθεση κάποιων εναντίον λαθρομεταναστών στον Ασπρόπυργο, με βάση μία ανακοίνωση της γνωστής παρακρατικής αριστερής φράξιας με την επωνυμία «ΚΕΕΡΦΑ».
Μαζί με τα κανάλια και τους διάφορους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης, την Χρυσή Αυγή στοχοποίησαν και τα κόμματα, με πρωτοστάτη τους προδότες των αγώνων του λαού, τους μπολσεβίκους του ΚΚ€. Το κόμμα της προδοσίας, υιοθέτησε άκριτα τις «καταγγελίες» των παρακρατικών παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για σύνδεση των δραστών με την Χρυσή Αυγή.
Η ΚΕΕΡΦΑ στην ανακοίνωσή της λέει ότι «η ταυτότητα των δραστών είναι γνωστή», οπότε εμείς απλώς θα πούμε «ιδού η Ρόδος» και θα τονίσουμε ότι η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την βία από όπου κι αν προέρχεται και τονίζει ότι αυτή δεν μπορεί να αποτελέσει επ’ ουδενί λόγω λύση για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και τις παρελκόμενες συνέπειές της.
Από την δική μας πλευρά, έχοντας ξεκαθαρίσει τα παραπάνω, έχουμε να θυμίσουμε κάτι σε όσους κομματάρχες ή καναλάρχες υιοθέτησαν άκριτα την ανακοίνωση μίας εμπαθούς και διαρκώς ψευδόμενης παρακρατικής φράξιας, δημοσιεύοντας άρθρα με τίτλους και περιεχόμενο που στοχοποιούσαν την Χρυσή Αυγή: 
Την προηγούμενη φορά που η εν λόγω ακροαριστερή οργάνωση στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή, συντεταγμένες ομάδες παρακρατικών με φάρους στα οχήματά τους, πυροβόλα όπλα και βαριοπούλες επιτέθηκαν εναντίον των γραφείων της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο, τραυματίζοντας σοβαρά τρείς Συναγωνιστές και μία Συναγωνίστρια, θέτοντας ως κίνητρό τους παρόμοια ψευδή δημοσιεύματα εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι δημοσιογραφίσκοι της πεντάρας, ότι με τέτοια άρθρα που υιοθετούν τα ψέμματα των ακροαριστερών καθίστανται ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ για τις δολοφονικές επιθέσεις των παρακρατικών συμμοριών κατά των Εθνικιστών.
Αντιλαμβανόμαστε, βεβαίως, το πολιτικό συμφέρον που οδηγεί όλους αυτούς τους δημοσιογραφίσκους να υιοθετούν τέτοια ψέμματα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όμως τους ανταπαντάμε με μία παράφραση της παροιμίας «καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή». Όχι, κύριοι της δημοσιογραφίας, πλέον καμία ντροπή δεν είναι δουλειά. Είστε απλώς και μόνο ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ δολοφονικών επιθέσεων.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

26 σχόλια:

  1. είναι να μη σου βγει το όνομα, χρυσή μου, σε πέρασε και η σουλτάνα η φωφώ που 'χει έναν... και τώρα αβαβού-αβαβά, Χριστόν ωρέ ή Βαραβά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπουμε ένα αρνί σκοτωμένο έξω από την στρούγκα,ποιος το σκότωσε ,ο λύκος η το λυκόσκυλο; Νομίζω ο ορθολογικός άνθρωπος θα πει ο λύκος και ας μπορεί να κάνει τα ίδια το λυκόσκυλο! Γιατί,γιατί ξέρουμε που ο λύκος χαίρεται για αυτά και όχι γενικά το λυκόσκυλο.

    Για αυτό νομίζω η ΧΑ το έκανε μέχρι να μου αποδείξουν αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ καλα τα λες...γραψε και αλλα να μας τρελλανεις...

      Διαγραφή
    2. Στάνη ... Αρνί ... Λύκος.... Λυκόπουλο; Όταν λέτε ΧΑ εννοείτε το 7% των ψηφοφόρων ;

      Δεν ξέρω αλλά όλα αυτά όσα λέτε και όπως τα λέτε συν ότι βγάζετε ευκόλως δικαστική απόφαση με κάνουν να σκεφτώ μήπως και βγήκατε από το μαντρί για το οποίο συχνά έλεγε ο αείμνηστος Αβέρωφ. Την ΝΔ δηλαδή.

      Διαγραφή
    3. ΄Οταν βάζεις το δάκτυλο στην μύτη σου για να την ξύσεις, ποιός χαίρεται; Το δάκτυλο ή η μύτη;

      Διαγραφή
    4. Υπάρχουν κι άλλοι λύκοι εκτός από τους γκρίζους του ΣΥΡΙΖΑ;

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά έχω γίνει ακούσιος μάρτυρας όπου ομάδες πακιστανών έφταναν σε σημείο μεταξύ τους αλληλοεξόντωσης. Και για να μη νομίζει κάποιος ότι αυτό έχει σχέση με κομματικά φερέφωνα της εποχής μας αρκεί να αναφέρω ότι αυτό συνέβη πριν από 40 και πλέον χρόνια έξω ακριβώς από την περίμετρο του τότε στρατοπέδου ΚΕΒΟΠ.

    Βεβαίως αυτό το σύγχρονο περιστατικό που καταγγέλει το ΚΕΕΡΦΑ (το γνωστό παρα-σοροσμάγαζο) θα μπορούσαν να το κάνουν και δράστες Έλληνες που είτε έχουν κομματικό ή ιδεολογικό συμφέρον είτε και ότι αλλο υλικό.

    Ωστόσο εμένα προσωπικά μου φαίνεται ύποπτο και δεν μου αρέσει η σπουδή ορισμένων να το καταδικάσουν τόσο γρήγορα ωσάν αυτό να έχει γνωστούς και συγκεκριμένους δράστες που εκπορεύονται από έναν και μόνο ιδεολογικό χώρο και μάλιστα γενικεύοντας το σε μία πολιτική επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστη εκπληξη η αντικειμενικοτητα του ιστολογιου, συγχαρητηρια Σαββα Καλεντεριδη που αναγνωριζεις οτι "αλλοι εχουν το ονομα και αλλοι εχουν τη χαρη της βιας"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββα μπραβο που προβαλλεις την θεση της ΧΑ παρολο που ενδεχομένως διαφωνεις με αρκετες θεσεις της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει μια δυο να πιστέψουμε οτι οι διάφορες εγχώριες και ξένες μυστικές υπηρεσίες τους τη στήνουνε (αν και δεν ασχολούνται με τετοια στησίματα πλέον , εχουν πιο σοβαρά θέματα ) αλλά ρε παλικάρια της ΧΑ καθε φορά που ανεβαίνετε δέρνετε εναν Πακιστανό και πέφτετε.Τι γινεται εδω πέρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακουστηκε οτι οι δραστες αφησαν τις ταυτοτητες τους στον τοπο του συμβαντος ωστε να μην εκτεθει η ΚΕΕΡΦΑ οταν λεει στην ανακοινωση της οτι η ταυτοτητα των δραστων ειναι γνωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. Δηλαδή καλά έλεγα,nativist,; Θα τα εφγαζα περα για βοσκός ,ε! Ευχαριστώ,για την ενημέρωση.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς, χρόνια τώρα, παρακολουθούμε το ίδιο σενάριο. Όπου βρεθεί λαθρομετανάστης σκοτωμένος/κακοποιημένος, σπεύδουν αμέσως οι καλοθελητές να μιλήσουν για ρατσιστικό έγκλημα και να ρίξουν το φταίξιμο στην ΧΑ. Στην συνέχεια και όταν διαπιστωθεί ότι το έγκλημα δεν έγινε από Έλληνες, ουδείς εξ αυτών έχει την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη(*).

      Γι αυτό καλώς το ιστολόγιο ανήρτησε την απάντηση τής ΧΑ και ελπίζω τώρα να αναρτήσει και το παραπάνω άρθρο, το οποίο την δικαιώνει απολύτως, ώστε να μην μένει καμμία αμφιβολία πλέον.

      (*) Δες για παράδειγμα εδώ και όχι μόνο.

      Διαγραφή
  10. Τελικά αποδείχτηκε και απο αστυνομικής απόψεως ότι οι δράστες και η αιτία ήταν ο ανταγωνισμός με τα χαμηλοτερα ημερομισθια που προσέφεραν για εργασια τον εαυτό τους οι πακιστανοί.

    Οι δράστες δε, ήταν όπως λέγεται κάποιοι ομογενείς που αν πραγματικα άσκησαν τόσο αδικαιολόγητη βία για εμένα δεν θέλω να τους θεωρώ ομογενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Asper kai nativist, κανω λάθος; Δεν λέει ακροδεξιοί ομογενείς εξ Ρωσίας;τι με ενδιαφέρει αν είχαν διαφορές.παντως τον έδειραν και οι δράστες ταυτίζονται με ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι ιδιοτέλεια μπορεί να εχεις εσύ λίγο έως καθόλου μας ενδιαφέρει.

      Εγώ για παράδειγμα αν ταύτιζα τα σχόλια σου με την αλβανική εθνικιστική μαυροκόκκνη συμμαχία ή με άλλα ύποπτα παραμάγαζα, αυτο τι θα σήμαινε, ότι είσαι πχ ένας αλλοεθνής ακραίος εθνικιστής φασίστας;

      Διαγραφή
  12. Asper.να σοβαρολογουμε.το άρθρο λέει πως η αστυνομία τους ταυτίζει με ακροδεξιούς και ένα άλλο άρθρο λέει πως είναι γνωστοί στη αστυνομία για άλλες Πράξεις κατά μετανάστες;

    Μη είσαι και υπέρμαχος σε τέτοιο σημείο.αυτα διαβάζω και δεν ξέρω αλλιως.,η αστυνομία μας Το είπε.τωρα ,αν εσύ νομίζεις που η αστυνομία κάτι κρύβει να μας το πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @truthteller Αντιθέτως επειδή και εγώ εντελώς σοβαρολογώ για αυτό και δεν πρόκειται να ακολουθήσω την διελκυστίνδα -τουλάχιστον- ανοησίας που ακολουθείς. Για αυτό παίξε ως αφηγητής της αλήθειας μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ανοησία ασπερ;σου είπα έτσι είναι τα γεγονότα στην εφημερίδα και το τι είπε η αστυνομία.δεν θα τα λέμε έξι εφτά και πάλι έξι εφτά.εγινες πολύ βαρετός και δεν πεφτεις από τον εγωισμο σου. Δεν προκειται να απαντήσω για αυτό το θέμα πάλι.

      Διαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη της Αστυνομίας δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τους τρεις συλληφθέντες επίσημα με την Χρυσή Αυγή ή άλλη ακροδεξιά οργάνωση. Στα σπίτια τους βρέθηκαν ρόπαλα και άλλα αντικείμενα.

      Δηλαδή: το θέμα είναι αν ήσαν ακροδεξιοί όχι αν ήσαν συνδεμένοι επίσημα με ΧΑ.


      Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-anakalesoun-oi-sukofantes-kamia-schesh-me-thn-chrush-augh-oi-sullhfthent#ixzz4vPHhoCKT

      Διαγραφή
    2. Το θέμα που έθεσα είναι η επανόρθωση τής κατασυκοφάντησης ορισμένου κόμματος. Τι δεν καταλαβαίνεις;

      Ρόπαλα έχουν και οι αναρχικοί των Εξαρχείων.

      Τι να διαβάσω περισσότερα; Αφού εγώ έδωσα το παραπάνω σύνδεσμο.

      Διαγραφή
    3. To θέμα του άρθρου ήταν που τον λαθρο των έδειραν ακροδεξιοί.αυτο μας ενδιαφέρει .το ότι δεν φταίει η ΧΑ επισιμα είναι ασκετο. Κοίτα στο άρθρο που πρωτοαναρτησε ο Σάββας.

      Είναι η τελευταία φορά που θα απαντήσω για αυτό το θέμα.

      Διαγραφή
    4. Η κάποια δυσχέρεια που έχεις στα ελληνικά -δεν ξέρω γιατί και ούτε ρωτώ-, ίσως σε εμποδίζει να καταλάβεις τι γράφω. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.