8/10/17

Ζητούμενο για την Ευρώπη η κοινή στρατηγική

Φωτογραφία: © European Parliament
Τη στρατηγική που πρέπει να εφαρμόσει η Ευρώπη για την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού προϊόντος της έθεσε στο επίκεντρο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Antonio Tajani, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι το 20% των εργαζόμενων στον τουρισμό πρέπει να είναι νέοι κάτω των 25 ετών.
Τόνισε την ανάγκη θέσπισης κανονιστικού πλαισίου ώστε οι υποχρεώσεις –φορολογικές και άλλες– των ψηφιακών πλατφορμών να εναρμονιστούν με των υπόλοιπων τουριστικών επιχειρήσεων.
Και μίλησε για την αξία προβολής της Ευρώπης ως ενιαίου προορισμού στις διεθνείς αγορές, λαμβάνοντας υπόψη ότι κάθε Κινέζος τουρίστας επισκέπτεται κατά μέσο όρο τέσσερα με πέντε κράτη-μέλη.
Καθημερινή

3 σχόλια:

  1. Κοινή στρατηγική με την Γερμανία να κοιτά πως να επιβληθεί στην Ευρώπη δε μπορεί να υπάρξει .... παρά μόνο σαν κοινή στρατηγική του πως θα βοηθήσουμε την Γερμανία να κάτσει στον λαιμό και άλλων λαών ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν τα συμφέροντα του κάθε κράτους μέλους στην κατ' όνομα ευρωπαϊκή ένωση και μόνο, είναι διαφορετικά, δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ καμία κοινή στρατηγική, όπως δεν υπάρχουν και κοινά πορτοφόλια, φρόντισε αυτό να μας το κάνει συνείδηση ειδικά σε μας τους Έλληνες η πολιτική της Ευρώπης μέσω των μνημονίων. Τι κοινή στρατηγική τώρα, ως ανέκδοτο ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παραπάνω άρθρο/είδηση είναι μάλλον εντελώς εκτός πραγματικότητος. Δεν μπορεί να υπάρξει κοινή ευρωπαϊκή στρατηγική στον τουρισμό, αφού δεν έχουν να προσφέρουν όλοι το ίδιο.

    "Και μίλησε για την αξία προβολής της Ευρώπης ως ενιαίου προορισμού στις διεθνείς αγορές"

    Πώς θα γίνει αυτό, δηλαδή; Υπάρχει ενιαία αμερικανική πολιτική τουρισμού; Μιλά κανείς εκεί για προβολή των ΗΠΑ ως ενιαίου προορισμού στις διεθνείς αγορές; Μα πού τούς βρίσκουν όλους δαύτους τούς ηλίθιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.