6/5/18

Η Γερμανία πατάει... γκάζι στις απελάσεις

Το Βερολίνο αντιμετωπίζει αυξανόμενη πίεση από την κοινή γνώμη για να σκληρύνει την προσέγγισή του προς τις απελάσεις. Δεσμεύσεις από τον Χορστ Ζέεχοφερ για επιτάχυνση των διαδικασιών σε όσους απορρίπτεται η αίτηση ασύλου. Στο στόχαστρο όσοι κατηγορούνται για εξτρεμιστικές απόψεις.

Ο Γερμανός Υπουργός Εσωτερικών έχει δεσμευτεί να επιταχύνει την απέλαση όσων απορρίπτονται οι αιτήσεις ασύλου, αφότου μία ομάδα μεταναστών, με βία, ανάγκασε την αστυνομία να αφήσει ελεύθερο ένα νεαρό Αφρικανό άνδρα που επρόκειτο να απελαθεί.
Ο Χορστ Ζέεχοφερ περιέγραψε το γεγονός αυτή την εβδομάδα ως «σκανδαλώδες» και «ως ένα χαστούκι στο πρόσωπο του νομοταγούς λαού». Είπε ότι οι δράστες θα αντιμετωπίσουν την πλήρη επιβολή του νόμου. Η επίθεση έγινε πρωτοσέλιδο την Πέμπτη, τροφοδοτώντας μία ήδη αμφιλεγόμενη συζήτηση για το πώς θα αντιμετωπίσουν τους πρόσφυγες, των οποίων οι αιτήσεις ασύλου έχουν απορριφθεί.
Το Βερολίνο αντιμετωπίζει αυξανόμενη πίεση από την κοινή γνώμη για να σκληρύνει την προσέγγισή του προς τις απελάσεις, ιδιαίτερα των νεαρών εγκληματιών και προσφύγων που κατηγορούνται για υιοθέτηση εξτρεμιστικών απόψεων.

Για τη συνέχεια Euro2Day

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς η Γερμανία, και όχι μόνο, κατήντησε ο πύργος της Βαβέλ. Εάν το πολιτικό της σύστημα δεν καταφέρει να απομακρύνει από τη χώρα και γενικά την Ευρώπη όλους αυτούς τους πλεονάζοντες μετανάστες τότε θα το πληρώσει πολύ ακριβά αλλά θα είναι αργά. Πρέπει είτε με καρότο είτε με μαστίγιο να τους επιστρέψει πίσω στις πατρίδες τους και να βοηθήσει αυτά τα κράτη να σταθούν στα πόδια τους για να μπορέσουν να τους κρατήσουν εκεί. Η αναποτελεσματικότητα της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής θα αυξήσει τους ψηφοφόρους των ακραίων κομμάτων και στο τέλος θα υπάρξουν βιαιότητες όχι μόνο εναντίον των εκτός Ευρώπης αλλά και εναντίον των εσωτερικών μεταναστών. Το προφίλ του μέσου λαθρομετανάστη είναι: νέος μεταξύ 20-25, απαίδευτος και στην καλύτερη περίπτωση ημιμαθής, μουσουλμάνος με τάσεις φονταμενταλισμού και μίσους για τη Δύση, με μάτι όμως αρπακτικό για τα αγαθά της Δύσης και αποφασισμένος να τα αποκτήσει με κάθε τρόπο. Αυτός αργά ή γρήγορα θα ενταχθεί σε μαφιόζικες συμμορίες που θα λυμαίνονται τα διαμορφούμενα γκέτο, που φυτρώνουν σε απόμερες γωνιές των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων, και τα οποία αποφεύγουν να τα επισκέπτονται συχνά οι κατα τόπους αστυνομικές δυνάμεις. Όταν η δράση τους θα ξεφύγει παρα έξω τότε θα πέσει το μεγάλο κλάμα γιατί θα χρειαστεί να χυθεί αίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευριπίδης Μπίλλης
    Σε μας το αντίθετο. Η Μυτιλήνη σε λίγο δεν θα είναι Ελληνική.

    Απλή αριθμητική:
    • 226 εισβολείς την ημέρα σημαίνει σε 10 μέρες περίπου 2.500 λαθρομετανάστες.
    • Ή 7.500 περίπου τον μήνα.
    • Ήτοι σε 5 μήνες 37.500.
    • Δηλαδή μαζί με αυτούς που είναι εκεί και με υποκίνηση, ίσως τούρκων πρακτόρων, αλληλέγγυων κτλ, κατελήφθη η Μυτιλήνη του «αναπτυξιακού» του Τσίπρα.
    • Και ίσως σε λίγο αναρτήσουν θρασύτατα και την Τουρκική σημαία.
    • «Φιλανθρωπική» βλακεία ή συνειδητή προδοσία.
    • Έπεται προφανώς, Χίος και Σάμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στειλτε τους εδω. Στον καλαθο αχρηστων και φτιαξτε και καμμια ΕΟΖ ντε . Εγω προσφερομαο για Sοnderkommando !!! να μην ξεχνιομαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.