22/12/18

Πρόεδρος Αιγύπτου: Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να θέλουν οι μετανάστες να ζουν στις χώρες της Δύσης όπως στις δικές τους

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, μιλώντας στο Παγκόσμιο Φόρουμ Νεολαίας στο Σάρμ ελ Σεΐχ της Αιγύπτου διαμήνυσε τα ακόλουθα προς εκείνους που σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη.
Όταν ρωτήθηκε πώς βλέπει το γεγονός ότι «αρκετές ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορά τους για όσους θέλουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη», η απάντησή του ήταν εξαιρετικά απρόσμενη:
«Αντί να ρωτάτε γιατί η Ευρώπη, μας κλείνει την πόρτα, πρέπει να ρωτήσετε γιατί οι άνθρωποι στο Αφγανιστάν δεν ενδιαφέρονται να κάνουν τη χώρα τους καλύτερη.
»Το ίδιο ισχύει για το Πακιστάν, την Αίγυπτο, τη Συρία, τη Λιβύη, το Ιράκ, την Υεμένη και τη Σομαλία».
»Θεωρείται άδικο που ο Ορμπάν και οι άλλοι, δεν είναι πρόθυμοι να αποδεχθούν μετανάστες με τους όρους σας.
»Είναι γιατί οι ξένοι, που συχνά θέλουν να έχουν τα προνόμια μιας ευρωπαϊκής κοινωνίας, λανθασμένα πασχίζουν να διατηρήσουν τους πολιτισμούς τους που είναι διαφορετικοί από τον δυτικό κόσμο.
»Επιδιώκετε τη μετανάστευση μαζί και με τους πολιτισμού σας, και διατείνεστε ότι αυτό ανήκει στα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ένα Λάθος!
»Όταν μεταναστεύετε σε ένα άλλο κράτος δεν επιδιώκετε να το αλλάξετε, αλλά να ακολουθήσετε πλήρως τον νόμους, τις διαδικασίες, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό του.
»Αν δεν είστε διατεθειμένοι να το πράξετε, δεν πρέπει να μεταναστεύσετε. Να παραμείνετε στις χώρες σας και να επιδιώξετε να φέρετε εκεί την αλλαγή για τη βελτίωση της ζωής σας», κατέληξε ο πρόεδρος της Αιγύπτου, όπως αναδημοσιεύουν οι Μικρές Εκδόσεις.
Πηγή: tribune

4 σχόλια:

  1. Αυτος ο .....δικτατωρ ...ειναι πιο φωτισμενος απ τους ...δημοκρατικους τενεκεδες μας...τους αφωτιστους...Δεν ειναι βεβαιον οτι το Αγιο Πνευμα παει οπου γουσταρουν οι τενεκεδες...Παει οπου υπαρχει νοημοσυνη οχι πνευματικη ενδεια...και δεν παιζει ρουλετα...τοσα κουκια ...εδω....τοσα εκει...ενταξει ειμαστε....Πολλα κουκια δεν θα πει ..ανετειλε ο ηλιος..Θα πει απλα ...πολλα κουκια...Ειναι κατι που ...πληγωνει βεβαια τα κουκια...διοτι ηθελαν ναναι ..ηλιοι.Αυτο ασφαλως δεν θα πει επισης οτι ο οποιοσδηποτε μπορει ναναι ηλιος που του κανει επισκεψη το Αγιο Πνευμα. Πρεπει ναχει την υποδομη ηλιου....Παντως ο Σισυ..φτιαχνει ραγδαια και την οικονομια της Αιγυπτου...και την εξωτερικη πολιτικη της...και τον στρατο της...κλπ.Σε σχεση με τον πριν τενεκε ηλιθιο φανατικο Μορσι...της συνομοταξιας του Ερτογαν...του ΙΣΙΣ και των ...αδελφων ...κλπ...Σαν ενα καλο αντιγραφο των ...Πτολεμαιων μοιαζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλος Αιγύπτιος που ζεί όμως μόνιμα στην Ελλάδα επί 30ετία, με δεσμούς οικογενειακούς όμως στην χώρα καταγωγής του, μου τον περιέγραφε σαν μιά από τις φωτεινές εξαιρέσεις ανά 500 χρόνια, εξαιρέσεις οι οποίες αναλαμβάνουν τα ηνία μιάς χώρας και την μεταμορφώνουν προς όφελος της κοινωνίας αλλά και του κράτους.
    Η παραπάνω συνέντευξη, το επιβεβαιώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη φαινεται πως ο κανων ειναι οι καταστροφεις ψευτες ..κλεφτες...κλπ....το καλο βρησκεται στις εξαιρεσεις...Αν δεν ειχε ικανοτητες ξεχωριστες ..θαταν κανων ..."αλλος ενας ψευτης...κλπ"...Παντως την σουλουπωνει την Αιγυπτο φουλ..

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.