19/12/18

"Ποιος είναι ο κύριος λόγος που αποφασίσατε να φύγετε από την Ελλάδα ; "

ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Έτυχε να δω συνέντευξη του ιδιοκτήτη πιτσαρίας στην οποία εργάστηκε επί έναν χρόνο ο Μανώλης Πετσίτης ως ντελιβεράς πριν έρθει η Πρώτη Φορά Αριστερά το 2015 οπότε ο άνθρωπος αυτός κυριολεκτικά μίλησε με την τύχη του, έγινε μέσα σε μια νύχτα κρατικό μεγαλοστέλεχος, σύμβουλος επιχειρήσεων, δεξί χέρι υπουργών και κολύμπησε στο χρήμα με δηλωμένα ετήσια εισοδήματα της τάξης των 200.000 ευρώ.
 Όπως είπε λοιπόν ο πρώην εργοδότης του γι' αυτόν, "ο Πετσίτης κύριος ήρθε και κύριος έφυγε", δηλαδή ήταν τουλάχιστον επιπέδου Καρανίκα που και εκείνος είχε θητεύσει ως μπάρμαν πριν αναλάβει καθήκοντα συμβούλου του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο συμπαθής "Μανόλο" ζει σήμερα σε βίλα με πισίνα στη Βαρυμπόμπη, κυκλοφορεί με σωματοφύλακες και απολαμβάνει τον Αντώνη Ρέμο μέσα από ειδική σουίτα, πάνω από την πίστα. "Για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι, σύντροφοι", που θα έλεγε και ο Γιάννος. 

Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διέθετε εκλεκτή εφεδρεία στελεχών, ακριβώς την αφρόκρεμα των "ανεπάγγελτων σουλατσαδόρων" που χρειαζόταν για να κυβερνήσει τη σοβιετική μπανανία που του εμπιστεύτηκαν οι χορευταράδες της πλατείας Συντάγματος. Οι επιλογές στελεχών του Τσίπρα διακρίνονται αν μη τι άλλο από συνέπεια - προτιμά πάντα όσους είναι πιο ανίδεοι και άσχετοι από τον ίδιο, κούτσουρα απελέκητα όπως κι αυτός, και φυσικά λιμασμένοι για ξεκούραστη μάσα εις υγείαν των κορόιδων. 

Πραγματικά κοσμήματα όλες οι επιλογές του Τσίπρα για τις πιο κρίσιμες κυβερνητικές θέσεις, αντικατοπτρίζουν το πολιτικό αισθητήριο αυτού που τις έκανε, αλλά και την ηθική ξεφτίλα της ελληνικής Αριστεράς.

 Από την καθαρίστρια Νοτοπούλου που αναβαθμίστηκε σε υπουργό χωρίς να καταλάβει ούτε η ίδια πώς και γιατί έγινε αυτό, μέχρι τον Φίλη που έγινε υπουργός Παιδείας χωρίς να έχει πάρει πτυχίο, και τον ντελιβερά Πετσίτη που ενώ υπηρετούσε (με το αζημίωτο) άοκνα τη χώρα επί τέσσερα χρόνια από τα πλέον στρατηγικά πόστα, μόλις τώρα πήραμε χαμπάρι την παρουσία του - τόσο σεμνός άνθρωπος είναι. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί στην ερώτηση "ποιος είναι ο κύριος λόγος που αποφασίσατε να φύγετε από την Ελλάδα", η συντριπτική πλειονότητα των νέων μας απαντά: "Η αναξιοκρατία"...

Stlirlitz

7 σχόλια:

  1. 1. Η Αναξιοκρατία
    2. Έλλειψη κοινωνικής συνείδησης
    3. Άθλιες εργασιακές συνθήκες
    4. Μίζεροι Μισθοί
    5. Κατοικισμός
    6. Βύσμα παντού
    7. Αναρχία
    8. Μη εφαρμογή των νόμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η αναξιοκρατια ειναι υπευθυνη για τα υπολοιπα.
      Μονη παρηγορια ειναι οτι τα ελληνοπουλα οπου και αν πανε εξω παραδοξως πρωτευουν παντου. Συμμαθητες μου και ανηψι συγγενους εργαζονται στην ΝΑΣΑ.
      Εκει σιγουρα δεν περναει μεσον.
      Δειτε το θετικα. Ενωμενοι μελλοντικα οι εκπατρισθεντες ελληνες, θα ειναι σε θεση να αγορασουν οχι μονον την σημερινη ελλαδα αλλα και πολλα αλλα. Υπομονη.Εδω το εχουν για διαλυση το μαγαζι.
      Οσοι κρατησουμε θα κρατησουμε απλα για την τιμη των οπλων. Προτιμω να απολαυσω την τελευταια μου μερα κατω απο τον ελληνικο ηλιο και με αρωμα πινδου ιονιου και αιγαιου, παρα την μουχλα αλλων κρατων.
      Νεοελληνες μην ξεχασετε ποτε αυτον τον τοπο.Δεν σας εδιωξε ο τοπος αλλα ανθρωποι,
      Ο τοπος τουτος ειναι ευλογημενος.
      Καλο ταξιδι οι αναχωρησαντες καλη δυναμη οι εναπομειναντες(κι εγω μεσα).
      Υγιαινετε απαντες.

      Διαγραφή
    2. κοοσμας ο αιτωλος
      ενας ειναι μονο ο λογος
      ο κομμουνισμος!
      το αθλιο σοβιετ με τις δεξιες και αριστερες του παραλλαγες που ιδρυσε ο καραμαλης το 74
      ολα ταλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε....

      Διαγραφή
  2. Η επιβίωση του ατόμου στο μέχρις πρότινος ανθρωπογενές περιβάλλον, ήταν μία σχετικώς εύκολη υπόθεση, δεδομένου ότι τα εφόδια που απαιτούντο πρός τούτο, προέκυπταν στην πλειονότητά τους από εγγενείς ιδιότητες του ατόμου (π.χ. ικανότητα, φιλοπονία, πονηρία, κ.λ.π). Οι σπουδές, ήσαν ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά όχι απαραίτητη συνθήκη.

    Όμως, η επιβίωση στο νεοταξίτικο περιβάλλον, οσημέραι καθίσταται μία εξαιρετικώς δύσκολη υπόθεση, ακριβώς διότι οι σπουδές έχουν καταστεί απαραίτητη συνθήκη επιβίωσης. Συνεπώς, το άτομο, για να επιβιώσει, οφείλει να σπουδάσει εντελώς νέα γνωστικά αντικείμενα και να αποκτήσει ικανή δεξιότητα σε αυτά.
    Ορίστε, ορισμένα από τα γνωστικά αντικείμενα, τα οποία θεωρούνται άκρως απαραίτητα για την επιβίωση του ατόμου στο νέο διαμορφούμενο περιβάλλον της νέας τάξης :
    - Σημειολογική της μίζας.
    - Τεχνική της κονόμας.
    - Φιλοσοφία των υπεξαιρέσεων.
    - Θεωρία της υφαρπαγής και του σφετερισμού.
    - Πρακτική της ρεμούλας.
    - Επιστήμη της λεηλασίας και του πλιάτσικου.
    - Ιστορία της πειρατείας-Μία ένδοξη αναφορά

    Προσθέστε ό,τι νομίζετε πως είναι χρήσιμο να συμπεριληφθεί στον κατάλογο σπουδών των υπό ίδρυση νέων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

    Θεωρείτε ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη;
    Πιστεύετε ότι τα παιδιά μας θα επιζήσουν χωρίς αυτά τα εφόδια;
    Έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό, τόσο ως πρακτική όσο και ως στάση ζωής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάμποσα ΕΝΦΙΑ τα λεφτά που πηρε ο "αγωνιστής" αυτος της αριστεράς και κάποιοι αυτοκτόνησαν για χρέη. Το κρίμα στο λαιμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αναξιοκρατία δεν είναι τίποτα, αν διαβάσετε την εφημερίδα Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ, θα καταλάβετε ότι καταλήγουν στον κομμουνισμό της σοβιετικής ένωσης-το αρχιπέλαγος γκούλαγκ, πχ θα υπάρχουν ποινές-φυλάκιση γιατί κάποιος είναι άντρας(πιθανόν να κάνει γυναικοκτονία) ή είναι μέλος της αντιπολίτευσης(φασίστας-παιδί του Χίτλερ) ή γιατί διαμαρτυρίθηκε για τους ηθικούς αυτουργούς που του ανατίναξαν τον τηλεοπτικό σταθμό ή γιατί αποδοκίμασε την κυβέρνηση στο ιντερνέτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Because the only voting that counts and really makes a difference, is "voting with our feet".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.