3/3/11

ΗΠΑ: Το Ιράν προσπαθεί να επηρεάσει την έκβαση των αραβικών εξεγέρσεων

Το Ιράν επιδιώκει να επικοινωνήσει με τις αραβικές αντιπολιτεύσεις προκειμένου να επηρεάσει την έκβαση των γεγονότων, δήλωσε σήμερα η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, αναφερόμενη στην κατάσταση στην Αίγυπτο, στο Μπαχρέιν και στην Υεμένη.

«Αν και το Ιράν δεν έχει σχέσεις με την αντιπολίτευση και σε ορισμένες περιπτώσεις έχει άσχημες σχέσεις με τους σουνίτες, με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους και με άλλα κινήματα που δεν το ευνοούν, κάνει ότι μπορεί για να επηρεάσει την έκβαση των γεγονότων», ανέφερε η Χίλαρι Κλίντον.
Σύμφωνα με την Αμερικανίδα υπουργό, το Ιράν θα χρησιμοποιήσει την Χεζμπολάχ, τον «μεσολαβητή» του στον Λίβανο για να επικοινωνεί με το παλαιστινιακό κίνημα της Χαμάς «που με τη σειρά της επικοινωνεί με τους ομολόγους της στην Αίγυπτο».
http://www.naftemporiki.gr

3 σχόλια:

  1. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Εδώ στέλνουν καράβια και απειλούν με απόβαση και η Κλίντον κατηγορεί το Ιράν για επιθυμία παρέμβασης!Δεν έχουντο θεό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΗΠΑ έχουν την πατέντα στην επηρέασμα της έκβαση των αραβικών εξεγέρσεων, όπως στην ελλάδα η αριστερά έχει την πατέντα της πορείας-διαμαρτυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομα τα αμερικανακια δεν μπορουν να πουν την σωστη λεξη οτι αντι για ιραν πρεπει να πουν τουρκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.