4/3/11

Συμπαράσταση δημοσιογράφων στους μετανάστες απεργούς πείνας

Την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας, εξέφρασαν δημοσιογράφοι από διάφορα μέσα ενημέρωσης, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, στο κτίριο «Υπατία», ζητώντας παράλληλα από την κυβέρνηση να ξεκινήσει άμεσα διάλογο με τους απεργούς.

Μεταξύ των δημοσιογράφων ήταν ο Σταμάτης Νικολόπουλος, πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, ο Στέλιος Κούλογλου από την εκπομπή της ΝΕΤ «Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα», ο Νίκος Μπογιόπουλος από το «Ριζοσπάστη», ο Νίκος Φίλης από την «Αυγή», ο Γιάννης Καλαϊτζής από την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο Νίκος Ξυδάκης από την «Καθημερινή», ο Γιώργος Αυγερόπουλος, δημιουργός του «Εξάντα», ο Δημήτρης Παπαχρήστος, καθώς και ο Παύλος Κλαυδιανός από την «Εποχή».

Εξάλλου, διαβάστηκε μήνυμα του Θύμιου Καλαμούκη, ο οποίος την ώρα της συνέντευξης είχε εκπομπή στον «Σκάι».

«Το δικαίωμα της ζωής να μπει στην προτεραιότητα όσων αποφάσεων παρθούν και να αξιολογηθεί σοβαρά από την κυβέρνηση η πρόταση της Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ως βάση διευθέτησης του προβλήματος», ανέφερε ο Στέλιος Κούλογλου.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μπογιόπουλος ζήτησε «να αποδοθούν όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα στους μετανάστες εργάτες απεργούς πείνας, να δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους επιθυμούν να μεταβούν σε άλλες χώρες και να πάψει η Ελλάδα να είναι τόπος εγκλωβισμού και στρατόπεδο μεταναστών, να δημιουργηθούν ανθρώπινοι χώροι υποδοχής και να μπει φραγμός στα δουλεμπορικά κυκλώματα».

«Ο κλάδος μας δεν στάθηκε στο ύψος του σε ένα σοβαρό γεγονός με πολλές πλευρές. Εχουν απόλυτο δίκιο οι απεργοί πείνας. Η αδιαλλαξία είναι της κυβέρνησης και όχι των απεργών», είπε ο Παύλος Κλαυδιανός.

Εξάλλου, έγινε δεκτή η πρόταση του Νίκου Φίλη από την «Αυγή», να μεταβεί αντιπροσωπεία δημοσιογράφων στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο και να του ζητηθεί να αναλάβει, με τη θεσμική του ιδιότητα, πρωτοβουλία επίλυσης του προβλήματος.

Από την πλευρά τους, οι μετανάστες απεργοί πείνας δήλωσαν ότι «αν θέλει ο υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Ραγκούσης να συναντηθεί μαζί μας, είμαστε έτοιμοι».
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μερικοί απο τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν είναι οι:Άρης Χατζηστεφάνου,
Στέλιος Κούλογλου,Γιώργος Αυγερόπουλος,Νίκος Φίλης,Νίκος Μπογιόπουλος,Δημήτρης Τρίμης,Παύλος Κλαυδιανός,Γιάννης Ελαφρός,Γιάννης Κιμπουρόπουλος,Ματίνα Παπαχριστούδη
,Βασίλης Κουφόπουλος,Τάσος Αναστασιάδης,Αντώνης Νταβανέλλος http://www.turkishgreeknews.org

26 σχόλια:

  1. Οι Αιγύπτιοι το 1825 με τον Ιμπραήμ έχουν κάνει τεράστιο κακό στην Επανάσταση και τους Έλληνες.Υστερα απο την πολιορκία του Μεσολογγίου και την έξοδο σκότωσαν όλο τον ανδρικό πληθυσμό ενώ τις γυναίκες με τα μικρά παιδιά τις έστειλαν στα σκλαβοπάζαρα! Μιλάμε για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.Γυναίκες και μωρά στα χαρέμια των Αιγυπτίων! Τον 20 αιώνα Ο Νάσερ, ΕΔΙΩΞΕ τους Έλληνες απο την Αίγυπτο και η Ελληνική κοινότητα που υπήρχε σε αυτην τη γη απο αρχαιοτάτων χρόνων εκδιώχθηκε.Απο τις 100.000 είχαν μείνει 1000 και σήμερα μετά τα επεισόδια στην Αιγυπτο πολυ λίγοι(αν έμειναν και αυτοι)

    Οι Αιγύπτιοι σήμερα απαιτούν νομιμοποίηση! Ρε πατε καλά; Δε φτάνει που το κράτος είναι μπουρ...λο είναι και οι δημοσιογράφοι,και τα κανάλια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ


    Βάζω διαρκώς σέ δίλημμα τόν ίδιο τόν εαυτό μου./Πρέπει νά συνταχτείς,τού λέω,μέ τήν εξέγερση./Κύτταξε δεξιά,μπρός απ'τά σύννεφα,/κύττα στ'αριστερά,πίσω απ'τά δάση./Μικρή μεγάλη δ ί κ α ι η ή σ κ λ η ρ ή,/
    σέ περιμένει η επανάσταση.Διάλεξε χρώμα,/διάλεξε καρπό,διάλεξε,αν θές,καί όνειρα./Τόσες επαναστάσεις γύρω σου,πές μου ποιά προτιμάς;/
    -Μάλλον αυτή πού στρέφεται εναντίον τού εαυτού μου!"
    Σ.ΓΕΡΑΝΗΣ

    Ποιός αγαπά τόν εαυτό του;
    Ποιός αγαπά τό σπιτικό του;
    Ποιός αγαπά τόν αδελφό του;
    Ποιός αγαπά τούς γονείς του;
    Ποιός αγαπά τόν άνεργο αδελφό του;
    Ποιός αγαπά αυτόν τόν "τόπο";
    Ποιός αγαπά τίς καλύβες μας ;
    Ποιός αγαπά τό Φώς τής αλήθειας;
    Ποιός αγαπά τήν Δημοκρατία;
    Ποιός αγαπά τά τραγούδια μας;
    Ποιός αγαπά τά μυρολόγια....;
    Ποιός αγαπά τόν Πολιτισμό μας;
    Της Ελλάδας τά παιδιά;!
    Κανείς μας!Γι'αυτό βουλιάξαμε!
    Μισούμε τούς εαυτούς μας!
    Σκοτώστε τόν κακό εαυτό μας συνέλληνες!Ανήμερα τής ελληνοσύνης!
    Τότε ίσως νά σιάξουν τά πράματα...
    Απεργία πείνας Υπέρ τών Ελλήνων "ανέργων"τώρα!!!!
    Μπροστά στό Βουλευτήριο τών Ελλήνων!Στό πολυτελές Ξενοδοχείον!

    Πολύβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Ιμπραήμ δεν ήταν αιγύπτιος, ήταν αλβανός γιος του ελληνοαλβανού από την Καβάλα Μωχαμεντ Αλι, αναμορφωτή της αιγύπτου.

    Και οι έλληνες δεν έγιναν σκλάβοι στην αίγυπτο αλλά έφτιαξαν την ισχυρή ελληνική παροικία της Αλεξάνδρειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας τους πάρουν τότε οι δημοσιογράφοι στα σπίτια τους να τους ταϊζουν αυτοί.... *Η ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ*

    "Γιασεμής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα γυναικόπαιδα του Μεσολογγίου πουλήθηκαν στα σκλαβοπάζαρα της Αιγύπτου και αυτό είναι σαφές και ξεκάθαρο ιστορικό στοιχείο.

    Η Ελληνική παροικία της Αιγύπτου προϋπήρχε (ήδη από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου) και ήταν πολυπληθέστατη, πολύ καλά οργανωμένη, με ισχυρή Εκκλησία και ισχυρή συμμετοχή στη διοίκηση και την οικονομία της Αιγύπτου. Αυτοί που έδιωξε ο Νάσερ ήταν αυτοί που είχαν απομείνει.

    Τώρα πόσοι από τους Έλληνες σκλάβους (κυρίως γυναικόπαιδα) επιβίωσαν και διατήρησαν την Ελληνικότητά τους και εξαγοράστηκαν για να ενταχθούν τελικά στην Ελληνική κοινότητα της Αιγύπτουν είναι θέμα ιστορικής έρευνας, αλλά το ποσοστό είναι ελάχιστο γιατί οι σκλάβοι αγοράζονταν και πουλιούνταν.

    Πάντως ότι η Ελληνική παροικία της Αιγύπτου δημιουργήθηκε από τους σκλάβους που πήρε ο Ιμπραήμ είναι ψευδές.

    Η μόνη ένσταση στο πρώτο σχόλιο είναι ότι ο Νάσερ δεν στόχευε αποκλειστικά στους Έλληνες αλλά στους Άγγλους που ήταν κατακτητές.

    Επίσης ο Ιμπραήμ ήταν θετός γυιός του Μωχάμετ Άλι (εικάζεται ότι ήταν Ελληνικής καταγωγής - πουλήθηκε μικρό παιδί σαν σκλάβος ή από το παιδομάζωμα), ο οποίος ήταν Αλβανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι...απο τα σκλαβοπάζαρα στην παροικία, μάλλον έχεις χάσει λίγο την μπάλα σε αυτό φίλε μου...!!!Η παροικία δημιουργήθηκε απο εμπόρους που πήγαν στην Αλεξάνδρεια να μείνουν αλλά και απο Έλληνες που έμεναν εκεί χιλιάδες χρόνια...!!!!
    τώρα πάμε παρακάτω....Αυτοί οι Δημοσιογράφοι είναι το χειρότερο απο τα χερια του συστήματος...και το πιο βρώμικο...!!!τους έπιασε ο πόνος για τους μετανάστες, και το θάνατο των αστυνομικών το έιχαν ένα μονόστηλο την πρώτη μέρα....
    ΓΕΛΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από όσα αναφέρει το άρθρο όλοι αυτοί οι "προοδευτικοί" εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους "αλληλέγγυους" και όχι στους ίδιους τους απεργούς πείνας αφού κανείς δεν έχει πάει με διερμηνέα να μιλήσει με τους ίδιους έναν έναν.

    Ας σημειωθεί ότι οι άνθρωποι αυτοί προέρχονται από αυταρχικές κοινωνίες και δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, τα πραγματικά τους δικαιώματα στην ελευθερία και τη ζωή ενάντια σε αυτούς που τους έφεραν εδώ, τους χειραγωγούν και τους εκμεταλλεύονται και τώρα πάνε να τους πεθάνουν, γιατί αυτοί οι "αφεντάδες" είναι οι μόνοι που μιλάνε στα κανάλια, οι μόνοι που μιλάνε στους γιατρούς και οι μόνοι που μιλάνε στους κομματικούς εκπροσώπους που πάνε για το γλείψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ "Γιασεμής" 4 Μαρτίου 2011 10:28 π.μ.

    >*Η ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ*<

    Τι δουλειά έχει η δημοκρατία εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΟΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ?

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ Η ΕΝΑ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΩ ΜΕ ΔΟΛΟ.

    ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ!!

    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝ ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΩ ΠΟΙΝΙΚΑ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ,ΑΞΕΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΣΚΑΛΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,Ο ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝ ΝΑΥΑΓΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΩΣ ΝΑΥΑΓΟΣ!!!

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΑΖΑΝΤ ΠΡΟΒΟΚΑΤΕΡ,ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΡΕΜΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ!

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΩ ΜΕ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !(ΕΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ)

    ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.

    Δεν είναι νοητό να απαιτούν ορισμένοι συμπατριώτες μας από την ελληνική πολιτεία να παρέχει στους εκβιαστικα εποικους περίθαλψη και διατροφή που αδυνατεί να παράσχει στους δεινοπαθούντες Έλληνες.

    Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται φιλανθρώπως, συντηρών ΕΞ ΙΔΙΩΝ όλους τους κατατρεγμένους η τυχοδιωκτες της γης.

    Αλλά ουδείς δικαιούται να απαιτεί από το κράτος να αναλάβει τη διατροφή και περίθαλψη όλων αυτών που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους προς αναζήτηση εποικιστικης στεγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΟΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΞ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ?

    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ Η ΕΝΑ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΩ ΜΕ ΔΟΛΟ.

    ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΣ!!

    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝ ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΩ ΠΟΙΝΙΚΑ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ,ΑΞΕΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΕΝΟΥΝ ΣΚΑΛΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,Ο ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝ ΝΑΥΑΓΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΩΣ ΝΑΥΑΓΟΣ!!!

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΑΖΑΝΤ ΠΡΟΒΟΚΑΤΕΡ,ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΡΕΜΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ!

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΩ ΜΕ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !(ΕΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ)

    ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.

    Δεν είναι νοητό να απαιτούν ορισμένοι συμπατριώτες μας από την ελληνική πολιτεία να παρέχει στους εκβιαστικα εποικους περίθαλψη και διατροφή που αδυνατεί να παράσχει στους δεινοπαθούντες Έλληνες.

    Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται φιλανθρώπως, συντηρών ΕΞ ΙΔΙΩΝ όλους τους κατατρεγμένους η τυχοδιωκτες της γης.

    Αλλά ουδείς δικαιούται να απαιτεί από το κράτος να αναλάβει τη διατροφή και περίθαλψη όλων αυτών που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους προς αναζήτηση εποικιστικης στεγης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πουλημένοι και εντεταλμένοι οι Κούλογλοιαριστοροτρομοκλεφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Ανώνυμο 10:56π.μ


    Πες μου φίλε, σε ποιο άλλο κράτος θα γινόταν αυτό το πράγμα??? 200-300 (όσοι είναι) ΛΑΘΡΟμετανάστες να ξεφτιλίζουν ολόκληρο κράτος!!! Και απ΄εξω να συνεδριάζουν εισαγγελείς, αστυνομικοί, πρυτάνεις για το τι θα κάνουν!!! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ!!! Και έχεις τώρα τους δημοσιογράφους να δηλώνουν την αλληλεγγύη τους σε κάποιους που μπήκαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα μας!!! Ε όχι!!! Γι΄αυτό (ταπεινή μου γνώμη είναι) πιστεύω ότι την έχουμε ξεφτιλίσει τη Δημοκρατία εδώ στην Ελλάδα!!!


    "Γιασεμής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι άλλο να περιμένεις από τους δημοσιογράφους;;;

    Τους βλέπουμε εδώ και 12-15 χρόνια να εκτελούν τη δουλειά που τους αναθέτουν διάφοροι ισχυροί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τά σκλαβοπάζαρα
    *"Χιλιάδες Έλληνες καί Ελληνίδες ο Ιμπραήμ τούς στέλνει σκλάβους στούς Πασάδες τής Αιγύπτου.Πολλές Ελληνίδες πουλήθηκαν στά χαρέμια τών Αιγυπτιακών πασάδων.Ο ίδιος ο Μωχάμετ(Μωάμεθ)Άλη γράφει πρός τόν υπουργό του τού Εμπορίου Μπογκόλ:"...Τό φιλικό αίτημά τους αποσκοπεί στήν απελευθέρωση τών Ελλήνων σκλάβων πού τούς φέρανε από τήν Μωρέα(Πελοπόννησο).Τό γράμμα γράφεται γιά τό διάβημα πού είχαν κανει οι πρόξενοι Αγγλίας,Ρωσίας,καί Γαλλίας.
    *Αλλά γιά 100 λίρες Αγγλίας αγοράσανε σκλάβες Ελληνίδες καί οι Ευρωπαίοι προνομιούχοι-κι'όχι μόον οι πασάδες!Τρείς χιλιάδες Έλληνες σκλάβοι εργαζόντουσαν στά κάτεργα πού κατόρθωσαν νά ζήσουν γιατί ήσαν πολλοί περισσότεροι...Μάλιστα λέγεται πώς "μιά κοπέλλα Ελληνίδα δέκα τριών ετών πού είχε δραπετέψει από τό χαρέμι ενός αξιωματικού καί ζήτησε άσυλο στό σπίτι τού Άγγλου υποπροξένου,πού αναγκάστηκε να ξαναγυρίσει,ο αξιωματικός όχι μόνο τήν μαστίγωσε απάνθρωπα,αλλά τελικά,διέταξε νά τήν ρίψουν στά νερά τού Νείλου."Μία άλλη κοπέλλα Ελληνίδα σκλάβα,βρέθηκε στή γειτονιά Ράζ έλ Τίν.ΈΝΑ άλλο Ελληνόπουλο τεσσάρων χρονών,είχε τήν ίδια τύχη κοντά στό μοναστήρι τού Αγίου Σάββα.
    *Μιά γαλλική αποστολή στήν Αίγυπτο στά 1828-1829 μέ επί κεφαλής τ΄ν Γκρό καί τόν Ρώσο πρόξενο στήν Αλεξάνδρεια Πετσόνι γιά τό πρόβλημα τών Ελλήνων σκλάβων γράφει γιά τό ρόλο τών Ελλήνων προνομιούχων στήν Αίγυπτο πού "ζητούν υπέρογκα ποσά γιά τούς σκλάβους πού δέν έχουντό δικαίωμα να΄κατέχουν καί τούς αποκαλύπτουν όταν δέν θέλουν νά τούς σώσουν".Καί όσο γιά τό ρόλο τού Πατριάρχη Ιεροθέου ο πρώτος γράφει:"Ο πατριάρχης μήπως;Αυτός είναι μιά ολοκληρωμένη ανυπαρξία πού φοβάται μήπως εκτεθεί καί δέν θέλει νά κάμει τίποτα χωρίς τή διαταγή τού διοικητή τού Καίρου".
    *Ένας άλλος πάλι,ο Σταμάτης Μονιός διηγείται πώς είδε ένα παπά,πού αφού οι Τούρκοι τού βάλανε χαλινάρι,καθησε ένας στή ράχη του καί τόν τσιγκλούσε σά γομάρι νά τόν πάει περίπατο,Οι άλλοι Τούρκοι παρακολουθούσαν καί γέλαγαν."Μόλις έφθασε εκεί δά στόν Πύργο,ο παπάς εκουράστηκε.Τού βγάζουνε τό σιλιβάρι,τού κόψανε τό κε@@λι,τού τό βάλανε στόν πι@@νό του καί εβάλανε φωτιά στά γένια του"!
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΎ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ Κ.ΝΙΚΟΛΗ,σελ.669.

    ***Γιατί τά κρύβουν;
    "ο Παθός,Μαθός"λέει η λαική παροιμία{Όποιος παθαίνει..μαθαίνει"Σοφία συμπηκνωμένει!!!
    Πού αγνοούν οι Διδάσκαλοι,Εκπαιδευτικοί....
    Είς Έλλην Πελοποννήσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόνο ξεφτιλίσει ; Εχουμε αλλάξει και την έννοια της δημοκρατίας ελευθερίας και ανθρωπισμού.
    Στους Λαθρο-Μετανάστες δείχνουν όλοι την αλληλεγγύη τους..Στους κατοίκους της Κερατέας και όχι μόνο αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος για άλλα ζητήματα εφαρμόζουμε τον νόμο κατά γράμμα και ασκούμε όλη την αυστηρότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτοί οι δημοσιογράφοι και όσοι συμφωνούν,

    αφού είναι τόσο καλοί άνθρωποι,να πάνε με τους λαθραίους πίσω στις χώρες τους,

    να αγωνιστούν, εκεί,μαζί τους,ώστε να μην υποφέρουν όλοι οι Ασιάτες κι οι Αφρικανοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μέχρι κι ο Μπουτάρης στη Σαλονίκη φαίνεται μετάνοιωσε που είπε ότι θα πατάξει (γκούχου γκούχου) το παραεμπόριο και αυτό αυξάνεται και πληθύνεται και για κάθε μαγαζί που κλεινει στρώνονται άλλες 2-3 κουβέρτες, άρχισαν να φέρνουν και τα γυναικόπαιδά τους και όλα μια χαρά. Άντε στρώστε κουβέρτες με τις μαϊμούδες και έξω από νέο δημαρχειακο μέγαρο για να γιορτάσετε μαζί με το ανύπαρκτο δήμαρχο την... πάταξή σας!!! Να έρθει κι ο Ραγκούσης... θέλουμε και τον Μπίστη και τον Κουναλάκη και τον Μαγγίνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και απαντήστε επιτέλους Είναι ή δεν είναι η απεργία πείνας τους μέσο…

    ΚΑΘΑΡΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ; Αορατη τζιχαντ [STEALTH JIHAD ] εδω.. http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/03/blog-post_2819.html και εδω http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/17_31.html T

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχετε παρατηρήσει ότι ο σύντροφος ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ έχει "εξαφανισθεί" από κάθε ανάρτηση που έχει ως θέμα τους λαθρομετανάστες;

    ΓΙΑΤΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΑΣ;;;;;

    ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι άνθρωποι αυτοί μπήκαν παράνομα στη χώρα μας. Το Ελληνικό κράτος σε εποχή οικονομικής κρίσης τους δίνει τσάμπα τα εισιτήρια επιστροφής και 300 ευρώ για να γυρίσουν στη χώρα τους.

    Παρόλα αυτά δεν δέχονται και ζητάνε να μείνουν εδώ παρανομούντες την στιγμή που τα χρήματα που τους προσφέρονται τα έχουν ανάγκη πολλοί έλληνες, οι οποίοι έχουν χάσει τη δουλειά τους

    Αν ζητούν ελευθερία και δημοκρατικά δικαιώματα, γιατί δεν αγωνίζονται στη χώρα τους για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπατριωτών τους και της δική τους; Εδώ αγωνίζονται για τη δική τους καλοπέραση παρανομούντες εις βάρος των Ελλήνων πολιτών που έχουν δουλέψει σκληρά, και έχουν χύσει ποτάμια αίματος για να φέρουν τη χώρα στο επίπεδο που βρίσκεται.

    Το 1922 οι μουσουλμάνοι Τούρκοι κατέσφαξαν τους Έλληνες προγόνους μου στη Μικρά Ασία. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί το ίδιο στα παιδιά μας, νομιμοποιώντας μαζικά μουσουλμάνους να παραμείνουν στη χώρα μας.

    Έχουμε και εμείς οι Έλληνες και τα παιδιά μας δικαιώματα σ’ αυτή τη χώρα, όχι μόνο οι καραγκιόζηδες της αριστεράς και της προόδου και οι πουλημένοι δημοσιογράφοι της διαπλοκής. Ενδιαφέρθηκαν ποτέ οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι για τους Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου, για τους απομείναντες ¨Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, για τους Έλληνες του Αγίου Παντελεήμονα και των χωριών της επαρχίας που φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους, όπου καθημερινά δέχονται επιθέσεις, και βιαιοπραγίες από λαθρομετανάστες. Έχει ποτέ διαμαρτυρηθεί αυτή η αλητεία, για τις επιθέσεις και τους βιασμούς μικρών κοριτσιών από πακιστανούς που συμβαίνει στην επαρχία.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ!!!

    Πρέπει να διοργανωθεί συλλαλητήριο κατά των παρανόμων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, που κατακλέβουν, και βιαιοπραγούν κατά των Ελλήνων πολιτών. Για τους Έλληνες πολίτες και τα παιδιά μας δεν θα ενδιαφερθεί κανένας; Δεν μένει τίποτα άλλο από το να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. Δεν θα αφήσουμε αυτοί να καταστρέψουνε τη χώρα μας. Στα παιδιά μας θα παραδώσουμε ελληνική πατρίδα! Όχι μουσουλμανικό προτεκτοράτο της Τουρκίας!


    Κώστας Σταματάκης, PhD
    Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ
    Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ
    k_stamat@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν μένει τίποτα άλλο από το να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας.

    Αμήν και πότε!
    ΟΙ διαμαρτυρίες δεν κάνουν τίποτα.
    Τις θάβουν τα ΜΜΕ. Αυτό τα πιόνια της νέας τάξης χρειάζονται παραδειγματική τιμωρία. Δυο-τρείς για να μαζευτούν οι υπόλοιποι.

    Εχουν εκτροχιαστεί τελείως και νομίζουν ότι είναι παντοδύναμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδη ελληνοποιησαμε τον κουλογλου πρεπει να Ελληνοποιησουμε και αλλους 300;Και μετα ποσους;Να απελαθουν αμεσα στη χωρα τους και να τελειωνουμε !Μαζι και αυτοι που το παιζουν φιλεσπλαχνοι αρκει να τους αναλαβουν αλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτοί οι αριστεροδημοσιογράφοι δέν εξέφρασαν αλληλεγγύη ούτε στούς αγνοούμενους της Κύπρου, ούτε στούς πρόσφυγες της Κύπρου, ούτε στούς Ρωμιούς της Πόλης, καί τής Ίμβρου, ούτε στά χιλιάδες θύματα των ξένων εγκληματιών ούτε φυσικά στούς πεσόντες ασυτνομικούς καί υπαλλήλους της Μαρφίν (θύματα της αριστερής τρομοκρατίας).

    Η Αριστερά είναι στήν υπηρεσία του Νταβούτογλου καί της Νέας Τάξης, από τήν εποχή του Κοσσόβου. Αν προσέξτε τήν εξωτερική μας πολιτική, κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ συμπλέει μέ τής απόψεις της Τουρκίας, σέ ΟΛΑ τά θέματα.

    Τήν εποχή του Κοσσόβου πρώτοι οι Αριστεροί Μπίστης, Τζανετάκος, Κουναλάκης καί ΣΙΑ έβριζαν τόν Μιλόσεβιτς γιά τήν "γενοκτονία" των μουσουλμάνων. Βεβαίως βεβαίως τώρα πού έχει γίνει εθνοκάθραση των Σέρβων καί καίγονται οι ορθόδοξες εκκλησίες στό Κόσσοβο δέν ασχολείται κανένας τους.

    Ολοι δουλεύουν γιά τήν ισλαμοποίηση της Ελλάδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφού οι Αμερικανοί παίζουν μπάλα πλέον από τ' Αριστερά,
    Αφού το παρακράτο$ είναι πλέον αριστερό,
    Αφού οι ηγεσίες τής Αριστεράς πλέον γίναν ένα με το σύστημα καί βοηθούν στό σάπισμα της Ελληνικής κοινωνίας,
    Αφού δέν έχουν τίποτα να προτείνουν πέρα από ανέξοδες κορώνες καί ευχολόγια,
    Αφού το μόνο που ξέρουν νά κάνουν είναι να επικροτούν όσους καταστρέφουν καί όχι όσους δημιουργούν,
    Αφού στηρίζουν ΟΛΟΙ τους εμμέσως πλήν σαφώς τήν παγκοσμιοποίηση με τίς ανθρωπιστικές μπαρούφες τους ενάντια στή φυσική επιλογή καί άρα προτείνουν ανωμαλίες .
    Αφού αποδέχονται ότι ορισμένοι Βούλγαροι μπορούν νά αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες επειδή έτσι γουστάρουν, χαρίζοντάς τους το copyrighyt γιά τό οποίο ξοδεύονται δισεκατομμύρια παγκοσμίως
    ε τότε η Αριστερά τό μόνο πού έχει να κάνει είναι να μπεί στο χρονοντούλαπο τής Ιστορίας καθώς απότυχε στήν αποστολή της.
    Εδώ καί τώρα Ελληνική Παιδεία καί αξιοκρατία και όλοι οι -ισμοί στα σκουπίδια.
    Εδώ καί τώρα επιστροφή στό πολυτονικό γιά να παράγονται ελεύθερα σκεπτόμενοι ανθρώποι,έξυπνοι πού δέν θα γίνονται μάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΑΠΕΛΛΗ!

    ΞΕΡΕΙΣ, ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΑΠΟΣ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΩΜΑ:

    ΜΙΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΟΜΟΙΟ ΣΟΥ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΕΛΛΗ
    Την εκανε γυριστη ο Γιωργης. Οπως οι εβραιοι. Οταν τους στριμωχνεις στη γωνια σφυριζουν αδιαφορα!

    Χαιρετισματα στα Ταμπαχανα ρε "ιδεολογε" κομμουνιστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.