30/3/13

Άλλο ένα θύμα στην Ελλάδα των Καλάσνικοφ

29/3/13, Ίσθμια Κορινθίας: Βαριά οπλισμένοι κακοποιοί γάζωσαν περιπολικό της αστυνομίας με τυφέκια ΑΚ-47 και διερχόμενο ΙΧ με επιβάτη 25χρονη γυναίκα, η οποία και δέχθηκε σφαίρα εντός του οχήματος. H άτυχη κοπέλα διακομίσθηκε στο ΓΝ Κορίνθου όπου και κατέληξε αργά το βράδυ. Οι οπλοφόροι προηγουμένως είχαν διαπράξει ληστεία  σε ταβέρνα στην Μάνδρα Αττικής από όπου και έκλεψαν το 4Χ4 Subaru Forester μαύρου χρώματος στο οποίοι επέβαιναν. Εντοπίστηκαν αργότερα στο ύψος της Κινέτας και ακολούθησε καταδίωξη. Στα Ίσθμια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έστησαν ενέδρα στους ακολουθούντες αστυνομικούς εξαπολύωντας μαζικά πυρά. Οι δράστες χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι,  ενώ ανάμεσα τους δεν αποκλείεται να βρίσκονται και δραπέτες των Φυλακών Τρικάλων. Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό τους, με συμμετοχή ελικοπτέρων.

Ο 35χρονος Αλβανός κακοποιός
φέρεται να πρωταγωνίστησε στην
 σχεδίαση της απόδρασης
Το χθεσινό περιστατικό ξυπνά μνήμες ενός άλλου τραγικού θανάτου, πριν 3 χρόνια στον Βύρωνα, όταν άνδρες της Ασφάλειας Αττικής προσπάθησαν να συλλάβουν 2 ληστές Αλβανικής καταγωγής. Οι εγκλωβισμένοι κακοποιοί, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν πέταξαν χειροβομβίδα και ακολούθως άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών. Απο την ανταλαγή των πυροβολισμών έχασε την ζωή του ένας 25χρονος κάτοικος της περιοχής ,και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σοβαρά (1,2).

Να σημειωθεί ότι ένας από τους δύο Αλβανούς δράστες του μακελειού του Βύρωνα, ο 35χρονος Kolia Marko είναι ένας εκ των δραπετών των Τρικάλων και φαίνεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχεδίαση της απόδρασης.

Ως πότε θα θρηνούμε αθώα θύματα; 
Θα αναλάβει επιτέλους πρωτοβουλίες η πολιτική ηγεσία για να "τελειώσει" το φαινόμενο των θρασύτατων ποινικών με τα ΑΚ;

εν κρυπτώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.