29/1/15

Συμπόσιο στην Αθήνα για την προώθηση ελληνικών προϊόντων στη ρωσική αγορά

Το 4ο ελληνορωσικό εξαγωγικό συμπόσιο με θέμα «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά» πραγματοποιείται αύριο και το Σάββατο στην Αθήνα, στα πλαίσια της«EΞΠΟΤΡΟΦ-2015».
Σε στενή συνεργασία για δεύτερη συνεχή χρονιά με την εκθεσιακή διοργάνωση «EΞΠOΤΡΟΦ-2015»το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο εξασφάλισε μια σημαντική ρωσική αποστολή δυνητικών συνεργατών – buyers με έντονο ενδιαφέρον για μια ευρεία γκάμα ελληνικών προϊόντων, που δεν εντάσσονται στο προσωρινό εμπάργκο εισαγωγών που επέβαλλε η Ρωσική Ομοσπονδία στα προϊόντα της Ε.Ε.(κατά βάση αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα).
Οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β με χονδρεμπόρους όπως MAKAR & Co, LTD OLYMPIC FOODS, OOO ALEON, YA CHAI Traid Company κ.α., διασφαλίζοντας και τη δωρεάν συμμετοχή τους στις εργασίες του Συμποσίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, όπου οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις για τα θέματα των πιστοποιήσεων, των τελωνειακών διαδικασιών, των τραπεζικών διαδικασιών, των logistics αλλά και να συμμετάσχουν στην ανοιχτή συζήτηση των θεματικών ενοτήτων.
Λαμβάνοντας χώρα παράλληλα με την Έκθεση τροφίμων και ποτών «EΞΠOΤΡΟΦ-2015», μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κλάδου στη χώρα μας που πραγματοποιείται έως τις 2 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Ποσειδώνος, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής στις επιχειρήσεις της Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Τροφίμων - Ποτών, Εξοπλισμού - Τεχνολογίας Τροφίμων, με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη της προώθησης των ελληνικών προϊόντων και να προσφέρει μια ολοκληρωμένη συνάντηση όλων των παραγόντων που εμπλέκονται στη διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας, εμπορίας και διακίνησης των τροφίμων και ποτών. Ένας στόχος που ταυτίζεται άμεσα με την αποστολή της EΞΠOΤΡΟΦ που αποτελεί κάτι παραπάνω από μια απλή έκθεση, αφού ο διεθνής χαρακτήρας της ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας, με βασικούς άξονες την προαγωγή του κλάδου, τη στήριξη δημιουργικών συνεργασιών των ελληνικών εταιριών μεταξύ τους αλλά και με εταιρίες από το εξωτερικό.
#Πληροφορίες - ΕπικοινωνίαΕλληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο - τηλ. 2106981127, 2117007043 και στο secretary@hrcc.gr;office@hrcc.gr .
Έκθεση «EΞΠOΤΡΟΦ-2015» Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας -.Λεωφ. Ποσειδώνος, δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας / Πληροφορίες- επικοινωνία: τηλ. 210 96101 35 και στο info@expotrof.gr

1 σχόλιο:

  1. Το σκαμπιλακι που εριξε η κυβερνηση στους ευρωπαιους "συμμαχους" και ιδιως στους germ ans, ειναι αληθεια οτι το ειχα ευχαριστηθει.
    Τωρα διαβαζω στο new york times, λεει η Ελληνικη κυβ. αλλαξε γνωμη και η ευρωπη ειναι ομοφωνος στις κυρωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.