30/3/16

Μουσάς από τη φυλακή: Ο Φράγκου ήταν συνεργάτης του Τσίπρα και φίλος του Παππά

«ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ»
Την θέση του εξέφρασε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Παναγιώτης Μουσάς, ο οποίος έχει προφυλακιστεί ως κατηγορούμενος για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών κάνοντας παράλληλα και καταγγελίες για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά.
Ο προφυλακισμένος δημοσιογράφος μίλησε στον Real FM και τον Νίκο Στραβελάκη ο οποίος μετά την εισαγωγή της συνέντευξης και αφού ο κατηγορούμενος του μίλησε στον ενικό θέλησε να ξεκαθαρίσει «εγώ θέλω να πω ότι οι σχέσεις μας περιορίζονται σε μια τυπική καλήμερα, δεν έχουμε συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν».

Εν συνεχεία ο κ.Μουσάς τόνισε ότι είναι πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ κατήγγειλε ότι ο 3ος κατηγορούμενος δημοσιογράφος Χρήστος Φράγκου (για τον οποίο έκανε λόγο χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή) ήταν συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και είχε καθημερινές συνομιλίες και συνεργασία με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.
Αναλυτικά είπε ο κ.Μουσάς στην συνέντευξη του:
«Δεν ήταν αδυναμία η σιωπή μου μέχρι σήμερα. Ήταν σεβασμός στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, παίζεται στις πλάτες μου εξόφθαλμο βρώμικο πολιτικό παιχνίδι. Για αυτό και σπάω την σιωπή μου μετά από 38 ημέρες για τα ΜΜΕ, την κυβέρνηση και τους παρακρατικούς.
Δεν είχα αντιληφθεί ότι ήμουν τόσο σημαντικός. Με έχουν καταδικάσει, ακόμη και η κα Γεροβασίλη. Είναι μια στημένη υπόθεση από το Μέγαρο Μαξίμου και την Aμαλία Κάντζου που κυκλοφορεί με συνολάκια των 2.000-2500 ευρώ ενώ πριν δεν είχε να φάει.
Ο κ.Πρωθυπουργός εκνευρίστηκε χθες, όταν του είπε για το 3ο πρόσωπο ο κ,.Μητσοτάκης, για τον κ.Φράγκου ότι είναι συνεργάτης του. Ο κ.Φράγκου είναι εργοδότης της κας Κάντζου για να καταλάβετε το μέγεθος της εγκληματικής οργάνωσης. Δίκασε και καταδίκασε η κα Γεροβασίλη ως αυτόκλητη εισαγγελέας. Η όλη ιστορία αυτή έγινε ενόψει των τηλεοπτικών αδειών.
Η καταγγελία είναι μόνο της κας Κάντζου. Όλη η κατηγορία στηρίζεται στην άποψη της Κάντζου ότι την εκβίασα. Πουθενά δεν υπάρχουν απειλές για το παιδί της. Εκοψαν και έραψαν τις συνομιλίες για να με ενοχοποιήσουν. Σε κάποια συνομιλία μου είπε ότι η κόρη της είναι πρωταθλήτρια ιππασίας και της λέγαμε να μας στείλει φωτογραφία να την βάλουμε σε 10 σάιτ να χαρεί το παιδί. Δεν υπάρχουν απειλές πουθενά. Αν η φωνή μου ακουστεί από τις συνομιλίες ή αν φέρει ένας αποδείξεις ότι πήρα χρήματα από τη ΝΔ, δεν θα κάνω αίτηση αποφυλάκισης.
Έβαλαν Τσίπρα-Καμμένο μπροστά χθες για πολιτικούς λόγους. Είμαι πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτοί που με λένε εκβιαστή, το 80% δεν με ήξερε καν.
Ο κ.Φράγκου που είναι το 3ο πρόσωπο που έκρυβε ο πρωθυπουργός, μιλούσε κάθε μέρα με 2-3 συμβούλους του πρωθυπουργού μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και συμμετείχε σε συσκέψεις σε υπουργεία, δεν βγήκαν οι συνομιλίες του ποτέ όμως. Είχε πάει και στις Βρυξέλλες. Τον έκρυβε χθες ο Τσίπρας. Δεν είναι κολάσιμο να είσαι εκβιαστής και συνεργάτης του πρωθυπουργού. Συνεργάτης του σε όλους τους τομείς. Είναι φίλος και του κ.Παππά από παλιά. Έχουν κατασχέσει το κινητό του, να δούμε με ποιους μίλαγε από το Μέγαρο Μαξίμου. Να δούμε αν είναι συκοφάντης ο Μητσοτάκης, ή ψεύτης ο Τσίπρας. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου την τελευταία 10ετία να δούμε, να ανοίξουν και της κας Κάντζου. Κρύβεται η κα Κάντζου, όταν βγω με το καλό θα έρθω στον κ.Χατζηνικολάου να έρθουμε απέναντι με την κα Κάντζου. Θα κάνω μήνυση τον κ.Καμμένο για ότι είπε».
Στην φωτογραφία ο Αλέξης Τσίπρας με τον κατηγορούμενο Χρήστο Φράγκου
Ο Χρήστος Φράγκου είναι μάλιστα ο δημοσιογράφος ο οποίος έγραψε το άρθρο «Η Google μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα», το οποίο αναδημοσίευσε αυτούσιο το σάιτ του ΣΥΡΙΖΑ left.gr, λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του για εκβιασμούς. Στο άρθρο αυτό ο Χρήστος Φράγκου εξηγούσε ότι υπάρχει… συνωμοσία της Google με ελληνικές ιστοσελίδες προκειμένου να ρίξουν τον Τσίπρα.

Πηγή: iefimerida.gr/

2 σχόλια:

  1. Δεν είμαι σίγουρος εάν αυτό που αισθάνθηκα διαβάζοντας τα παραπάνω είναι ανατριχίλα για το πού μπορεί να έχουμε φθάσει ή ίλιγγος από την θέα τού βάθους τού απροσμέτρητου τού χάους προ τού οποίου τελικά βρισκόμαστε.
    Προσπαθώ να πείσω το εαυτό μου ότι όλα αυτά είναι μεν αλήθεια, πλην ότι μπορεί να τύχουν και διαφορετικής ανάγνωσης. Προσπαθώ.
    Όμως , η εικόνα π.χ. τού Παπαγγελόπουλου χθες στην Βουλή, όπου άνετος και εύχαρης ανέλυε τις απόψεις του προς χαχόλους, απλώνοντας γκρίζο προπέτασμα μπροστά και πάνω από την πραγματικότητα με τρομάζει. Αυτός ο άνθρωπος υπήρξε δικαστικός (έστω εισαγγελικός) λειτουργός και χειρίστηκε τόσο σοβαρές υποθέσεις, υπήρξε επί κεφαλής τής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, είναι τώρα υπεύθυνος για την καταπολέμηση τής διαφθοράς (sic !) και όμως μιλούσε ως εάν να απευθυνόταν μόνο σε ανήξερους. Γύρω γύρω αχός και ταραχή για την καταπολέμηση τής διαφθοράς που όμως παραμένει πάντα ανώνυμη!
    "Θα πούμε, θα δείξουμε, θα ανοίξουμε, θα δείτε, θα σκάσουν βόμβες" και όλα τελειώνουν και λυώνουν σε μομφές για νομοθετικές ρυθμίσεις τις οποίες , ωστόσο , κανείς δεν κλόνισε ως σήμερα.
    Και πίσω από τον καπνό αυτό η τραγωδία μιάς Ελλάδας που γεμίζει ισλαμιστές, ανεξέλεγκτα πλήθη εισαγομένων εμπερίστατων ανθρώπων, τούς οποίους δεν μπορούμε όχι απλά να συντρέξουμε, ή πολλώ μάλλον να αφομοιώσουμε, αλλά ούτε να καν να μετρήσουμε από μέρα σε μέρα. Στην Ελλάδα που βουλιάζει και σήπεται από την οικονομική δυσπραγία και την απόλυτη αποδιοργάνωση εισάγουν οι Σίες, Τασίες, ρεζίληδες Ρεσίπηδες και Αχμέτηδες όλα τα δυνατά αποθέματα δυστυχίας, πόνου, διάλυσης, αποσύνθεσης και άρνησης.
    Και οι αχρείοι υποδύονταν στο Κοινοβούλιο ότι υπερασπίζονταν τάχα υψηλές αξίες .

    [Υ.Γ. Χρειάζεται να σημειώσει κανείς πόσο οι ίδιοι αυτοί ξεφτελίζουν καθημερινά τις αξίες αυτές σε γραφεία και παραγραφεία πολιτικά και παραπολιτικά; Αρκεί η υποκρισία τής δήθεν πρόταξης τών υψηλών αξιών και η χρησιμοποίησή τους ως παραπετασμάτων (σαν μπερντέδες και κουρελούδες, για όποιον το θέλει σε καθημερινά ελληνικά) για να κρύψουν τα φλεγόμενα σπίτια μας (των οικιών ημών εμπιπραμένων) και τα ηφαιστιώδη χάη που χαίνουν ήδη μέσα στην πατρίδα μας.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Tσιρκο που λεγεται ΣΥΡΙΖΑ εχει καθε καρυδιας καρυδι...και το καθε καρυδι και μια εκπληξη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.