29/3/16

Τι καπνίζετε και δεν μας δίνετε;

Ο κ. Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας προχθές σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του Σκάι, ανέφερε πως η κυβέρνηση μελετά σχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα εξεταστεί το οικονομικό προφίλ των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας.
Ο ίδιος κύριος υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως "εάν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα από 250.000 ευρώ θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής".
"Μπείτε στο Google για να δείτε τι έκαναν oι άλλες χώρες για να αξιοποιήσουν τους πρόσφυγες", δήλωσε μετά ο ίδιος στο Mega, διευκρινίζοντας ωστόσο πως "δεν έχω καμία ένδειξη ότι υπάρχουν πρόσφυγες με χρήματα. Ξέρω ότι άλλες χώρες έχουν στήσει αντίστοιχες υπηρεσίες. Σύμφωνα με τη διεθνή εμπειρία υπάρχει αυτό το υποσύνολο (σ.σ. των εύπορων προσφύγων). Κάνουν λάθος όσοι λένε ότι όλο το υποσύνολο αυτό έχει πάει σε άλλες χώρες".
Για τη συνέχεια Capital


1 σχόλιο:

  1. άρα συμφωνούμε ότι με ιδιωτικές επενδύσεις δεν θα έρθει ανάπτυξη κύριε Στούπα.Άρα περισσότερο δημόσιο θέλουμε να βγούμε από την κρίση και δικό μας νόμισμα.Πολύ σωστά τα γράφετε συμφωνούμε.Γιατί να έρθει ένας τρελός να επενδύσει στην Ελλάδα όταν φεύγει και από τη Σιγκαπούρη και αποθησαυρίζει πλέον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.