29/3/16

Αποθέστε τα κόμπλεξ, όσοι τα έχουν, και ακούστε με προσοχή τον Ά. Γεωργιάδη - Δεν θέλουν να ακούσουν και να δεχτούν την αλήθεια

8 σχόλια:

  1. Άκουσα με προσοχή τον κ. Γεωργιάδη. Και εξακρίβωσα, πλην των πολιτικάντικων κοκορομαχιών με τον κ. Βίτσα, πλήρη ταύτιση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
    Μόνη διαφορά είναι το ότι ο Άδωνις ¨ανέπτυξε το γνωστό ιστορικό του πώς άρχισε το κακό με τη συμφωνία Νούλαντ, Μέρκελ και Τσίπρα (δεν το είπε αυτό ο Άδωνις, το κρύβει) για ανοικτά σύνορα. Συμφώνησε επίσης έμμεσα ον ¨Άδωνις συμπλέοντας με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΕ, ότι έπρεπε οι χώρες της ΕΕ θα έπρεπε να δέχονται "φιλανθρωπικά" , «όλην» την Ασία και Αφρική. Που ‘ήθελε να τους στείλει ο Δρας Τσίπρας, με τη Μέρκελ και τη Νούλαντ
    Τέλος όταν ο κ. Δρίτσας είπε ψευδώς ότι η Ελλάδα που έχει θαλάσσια σύνορα ,παρά την αντίθετη άποψη του Δρα Τσίπρα, τα φρουρεί τη στιγμή που 3.000 καθημερινά άγνωστοι εισέβαλλαν, ο κ. Άδωνις δεν μίλησε και δεν πρότεινε πραγματική φύλαξη των Ελληνικών θαλάσσιων συνόρων. Ως πρότεινε πριν λίγες μέρες ο κ. Γιακουμάτος.
    Δηλαδή καταγραφή τους στα πλοία του λιμενικού και επιστροφή των λαθρομεταναστών με το επιβατικό πλοίο που έστειλε η Αγγλία και με άλλα ενταγμένα στο ΝΑΤΟ.
    Συνοπτικά ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και Σύριζα είναι συμμέτοχοι στην καταστροφή του ελληνισμού από, τους λαθρομετανάστες. Και έχουν θέσει την Ελλάδα, χωρίς την φρούρηση των θαλάσσιων μας συνόρων, στο έλεος της Τουρκίας που όποτε θέλει, όσο ο κ. Τσίπρας των ανοικτών συνόρων κυβερνά, θα ανοιγοκλείνει τη στρόφιγγα με τους λαθρομετανάστες.
    Συμπέρασμα. Ο Άδωνις ταυτίζεται με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, που ταυτίζεται με τον Δρα Τσίπρα στο «εθνικό» όπως έλεγε ο κ. Μητσοτάκης, πριν κλείσουν τα σύνορα, θέμα των λαθρομεταναστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζουμε να μιλάμε για προσφυγες. Προσφυγες αυτοί οι άνθρωποι είναι στην Τουρκια σύμφωνα τη συνθήκη της Γενεύης. Αν αισθάνονται ότι απειλούνται στην Τουρκια και θέλουν να φύγουν τότε η Τουρκια θα έπρεπε να έχει σοβαρά προβλήματα διεθνώς και θα έπρεπε να έχουν πέσει όλοι επάνω της ώστε να αλλάξει ολόκληρη την πολιτεία της. Για να είναι κάποιος πρόσφυγας στην Ελλάδα εισερχόμενος από την Τουρκια θα πρέπει να διώκεται από την Τουρκια, διαφορετικά είναι μετανάστης, είναι τόσο απλό. Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση αλλα και παρα πολλά μέσα ονομάζουν αυθαίρετα τους πάντες προσφυγες! Προσφυγες από την Τουρκια είναι όσοι καταπιέζονται από το Τουρκικο κράτος και κανένας άλλος. Εφόσον οι Σύριοι, Afghanoi, Ιρακινοί, Πακιστανοί αναγνωρίζονται ως προσφυγες από την Τουρκια τότε θα πρέπει να τους δίνει και τα απαραίτητα χαρτιά ώστε αυτοί νόμιμα να μπορούν να ταξιδεύουν όπου θέλουν στον κόσμο όπως προβλέπει η συνθήκη της Γενεύης! Αυτή τη στιγμή καταστρατηγείται η συνθήκη της Γενεύης ολοκληρωτικά και ουσιαστικά καταργείται! Η ελληνική κυβέρνηση απορρίπτει ολοκληρωτικά και τον ορο μετανάστης όχι μόνον λαθρομετανάστης, οποτε όλοι είμαστε προσφυγες! Οποτε εγώ που έφυγα από την Ελλάδα για να δουλέψω είμαι το ίδιο με τον Σύρο που δραπετεύει από τη Syria επειδή διώκεται. Τρομερά πράγματα δηλαδή που μόνον αποτέλεσμα έχουν να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε πλέον γιατί μιλάμε να εξισώνονται τα εγκλήματα και εντέλει να αθωώνονται!

    Λυπάμαι αλλα η πολιτική αυτή όχι μόνον δεν είναι ανθρωπιστική, αλλα το αντίθετο δημιουργεί όλες τις συνθήκες για να δημιουργηθούν νόμιμα πολυάριθμοι σκλάβοι και σιγά σιγά να "σκλαβοποιιθει" και όλος ο υπόλοιπος πληθυσμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε και στα ανώτερα Αλέξανδρε, μπορεί και να γίνεις ήρωας πολέμου και να πάρεις κανένα μετάλλιο ανδρείας από τη βασίλισσα !

      Διαγραφή
    2. Αν διαφωνείς σε κάτι από αυτά που γράφω θα σε παρακαλούσα να επιχειρηματολογήσεις, εντωμεταξύ δεν καταλαβαίνω και την ειρωνεία σου δεν είμαι και τόσο έξυπνος όσο νομίζεις. Ντούρα Lex sed Lex έλεγαν οι Ρωμαίοι. Όταν δεν τηρείται η νομοθεσία έρχεται η ακυβερνησία και το χάος. Δεν ξέρω αν το θεωρείς δελεαστική επιλογή το χάος, αλλα εγώ προσωπικά διαφωνώ. Επί του προκειμενου έχεις να γράψεις κάτι, η μονο τις δήθεν ανθρωπιστικές πομφόλυγες που πλουτίζουν δουλεμπορους, σωματέμπορους, ναρκέμπορους, και όλες τις λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις?

      Διαγραφή
    3. >Οποτε εγώ που έφυγα από την Ελλάδα για να δουλέψω είμαι το ίδιο με τον Σύρο που δραπετεύει από τη Syria επειδή διώκεται.<

      Μήπως δεν θυμασαι τι έγραψες; Αυτή τη πρόταση ειρωνεύτηκα.

      Διαγραφή
  3. Αυτο δεν καταλαβαίνω ο μετανάστης με τον πρόσφυγα ειναι το ιδιο πράγμα και θα πρεπει να αντιμετωπίζεται το ιδιο; Τι ακριβώς ειρωνεύεσαι, που διαφωνείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...
    http://www.unhcr.org/55df0e556.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάββα,
    Μη ξεχνάμε και το “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!”, του Προκόπη Παυλόπουλου.
    https://www.youtube.com/watch?v=2YLeaVWBrAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.